15. toukokuuta 2014

Tattooed

Birdy - Wings
 
I DID IT !!!!!!!

16 kommenttia :

 1. Ihan mahtavaa!! Tosi kaunis <3 jospa sitä itsekin vielä joku päivä uskaltaisi jonkun merkityksellisen leiman käydä ihoon painamassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, oon samaa mieltä <3 Teen kattavampaa postausta tatuointikokemuksistani myöhemmin, jospa siitä olisi apua ;)

   Poista
 2. On kyllä uskomattoman kaunis!!<3

  VastaaPoista
 3. Katoin jo instassa että IHANA! Vaikken kovin hyvin sua tunnekkaan ja oon melko tuore lukija sulla, niin jotenkin tuo näyttää ihan sinunlaiseltasi. Nyt ne perus kysymykset; sattuiko teko ja sattuuko jälkeenpäin? Oon aatellut tatuointi jo monta vuotta mutta neulakammoisena en uskaltaudu siihen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih kiitti! :) Sattui, mutta ei niin paljoa kuin voisi kuvitella! Välillä jopa pystyin kokonaan unohtamaan sen, mitä siellä selkäpuolella tehtiinkään. Jälkeenpäin ei oikeastaan satu, tuossa on vaan nyt suojamuovi joka kiristää ihoa ja se sattuu hieman välillä. Mäkin oon tosi pahasti neulakammoinen, mutta tää ehkä jopa helpotti sitä! :) Myöhemmin on tulossa vielä perusteellisempi postaus tatuoinnin otosta ja valinnasta :)

   Poista
 4. Hei ihan mahdottoman hieno!! Wau :) Ootan innolla tarkempaa postausta tapahtuneesta -muakin kiinnostais jokin pieni tataska, mutta pelkään sitä mahdollista kipua niin voi olla että jää haaveeksi.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!! :) Huomenna jo mahdollisesti kirjoittelen aiheesta. Muakin pelotti se kipu ihan mielettömästi, mutta se ei ollut ollenkaan niin kamalaa kuin vois luulla! :)

   Poista

Blog Design by Get Polished