5. kesäkuuta 2014

In love with it

Mä tykkään siitä. Rakastan sitä. Ja paljon. Ei varmaan tullut kenellekään yllätyksenä, vai..?
 
Ja koska tatskakuvia ei voi olla koskaan liikaa, ajattelin julkaista teille kuvia siitä kyllästymiseen asti. No joo joo, nyt ei oo ihan heti enää siitä kuvia tulossa! Lupaan. Ja asukuvissa vilahtelua ei sitten lasketa, eihän? ;)
 
Tänään tuleekin tasan kolme viikkoa täyteen mun ja siipieni yhteiseloa. Ja hetkeäkään en ole tatuoinnin ottamista katunut! Enkä varmasti tule katumaankaan. Noin neljännen tai viidennen päivän kohdalla siitä tosiaan irtosi hieman rupea, mutta siihen se sitten jäikin. Nyt elämä on tältäkin osin normalisoitunut, enää ei tarvii ravata suihkussa ja rasvailla sitä koko ajan. Ihan perus suihkussakäynti riittää, ja rasvailen sitä vähintään kerran päivässä. Mutta ei se ole kovin vakavaa jos joku kerta jää väliin. Lähiaikoina mun pitäisi käydä Joensuussa tatuointiliikkeessä näyttämässä siipiäni, että tarvitseeko tatuoijan mielestä väriä lisätä. Jos tarvitsee, niin se luonnollisesti menee ns. takuuseen. Muuta ihmeellistä sanottavaa tästä ei oikeastaan ole (tällä hetkellä), paitsi että lisää on saatava. Sitten joskus.

12 kommenttia :

 1. Upea tatska! Todella kaunis:) Itse olin vähän saman henkisen tuossa muutama kuukausi sitten. Eka tatska ja rakastuin myös omaani todella paljon. Itse otin vasemman olkapään taakse. Jää kyllä helposti koukkuun tuohon tatskailuun :)

  http://tartu-hetkeen.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti :-) Sun tatuointi kuulostaa kyllä kans tosi kivalle! :) Huomasin kyllä saman, aika koukuttavalta puuhalta vaikuttaa! :-D

   Poista
 2. Ihana blogi sulla ja hei halun valokuvata sua! :D Kiitti ku heittelin blogiin palautetta. kuvat ei toimi ainakaan IE:llä, mutta muilla selaimilla pitäs pelittää, jos kokeilet :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha kiitos, siitä vaan! :D Olepas hyvä :-) Minäpä käyn jollain muulla selaimella vielä testaamassa :)

   Poista
 3. Ihanan simppeli ja kaunis tatska! Mulla ei oo vielä iskenyt mitään ylitsepääsemätöntä pakko-saada- tatskakuumetta, mutta en menisi vannomaan kuitenkaan etten koskaan sellaista laittaisi :) Omaan makuun ainakin tuollaset pienehköt ja sievät tatskat on paras valinta, vaikkakin tietty henkilöstähän kaikki riippuu :) Ja kuvat on muutenkin tosi kauniita. ♥ Liityn myös vastavuoroisesti sun seuraajaksi, taisin aiemmin jo käydä täällä kommentoimassa ja jälleen kerran tykkään blogistasi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :-) Niin, ja aika näyttää jos vaikka joskus innostus tatskoja kohtaan iskisi oikein kunnolla. Mä kans tykkään kovasti tuollaisista pienistä ja siroista tatuoinneista, ne massiiviset ja liian näyttävät ei oo mua varten :) Kiitos paljon, ja tervetuloa seuraamaan :)

   Poista
 4. Niiin kaunis ♡♡ vaikka olenkin sulle tatuoinnista laittanut kommenttia, mutta pakko oli vähän lisää ;)

  VastaaPoista

Blog Design by Get Polished