27. elokuuta 2014

Instagram Lately

1. Herkkupehmikset Joensuussa Kaisun kans. Määää halluun pehmistäää! 2. Auringonottoa ja hieman pilviäkin. 3. Varaosabemmi ja mun bemari, tosin hieman mutkia tuli matkaan.. Murrr. 4. Ihana kesäpäivä kummipojan ja hänen pikkuveljensä kanssa leikkipuistossa.
 
5. Päiväreissu Kuopion Ikeaan ja Matkukseen äiskän kans. Pitäis päästä jo Ikeaan uudestaan muuton häämöttäessä lähellä! 6. Kesän lemppariherkku: turkkilaista jogurttia, pähkinämysliä ja marjoja. Lempparimarjoiksi tuon herkun kanssa ovat nousseet ehdottomasti vadelmat, karviaiset ja viherherukat! Tästä ei voi olla tykkäämättä. 7. Auringonottoa sadannen jätskikipon ja hyvän kirjan kera. 8. Ilosaarirockiin lähdössä.
 
9. Festaritunnelmia rakkaiden kanssa ♥ 10. Ja kesken festareiden sairastunut potilas pikku hoitsukisun kanssa torkuilla. 11. Helsingissä ystävän luona, Arnoldsia ei voinut jättää väliin taaskaan.. 12. Ah mitä pitsaa, naminam. Neljää erilaista juustoa, ei voi muuta kun tykätä!
 
13. Yksillä Helsingissä hieman ennen kotiinpaluutani. 14. Kesävarpaat! 15. Moni kakku päältä kaunis.. Leivottiin hieman Kaisun ja ystäväni kanssa! Yllättävän hyvää tuosta tuli, ainakin meidän muihin tuotoksiin nähden. 16. Helsinki -fiiliksiä.
 
Okei, otsikon "lately" ei ehkä aivan vastaa postauksen sisältöä.. Instan puolella on tullut lisääkin kuvia julkaistua, mutta jaoin niitä hieman seuraavaan postaukseen myös. Instasta mut siis löytää nimellä @vaniljakeiju :-)

8 kommenttia :

 1. Miten kesäisiä, ihania kuvia ja tunnelmia! ♥ Täytyneepi alkaa seuraileen sua myös tulla instan puolella! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vielä hetki täytyy fiilistellä kesää, vaikka syksyfiilikset kovasti ovella kolkutteleekin! ♥ Mäkin just hoksasin etten oo sua seurannut siellä, mutta vääryys on korjattu ;)

   Poista
 2. Ihana nähdä kesäisiä kuvia vielä täälläkin! ♥ Ne ovat näillä jo niin syksyisillä ja sateisilla päivillä/illoilla oikea piristys:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kesäkuvat kyllä piristää aina! :') Syksyn saapuminenkin on tosi ihanaa, mutta kesää on kiva muistella lämmöllä :)

   Poista
 3. Vooi miten ihania kuvia, etenkin toi missä oot kisulin kanssa<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kisuli on kyllä maailman ihanin, ja paras kuvauskohde! Mun instatilikin täyttyy melkeinpä pelkistä kisukuvista :--D

   Poista
 4. Tuo sun ilosaari-asu on aivan ihana! ♥ Ja sun kroppa näyttää tyrmäävältä!

  VastaaPoista

Blog Design by Get Polished