2. elokuuta 2014

Uutta ulkoasussa

Oon jo pidempään haaveillut uudesta ulkoasusta, ja mulla on ollut vaikeuksia päättää millainen lopputuloksesta tulee. Paljon visioita, ja pitäisi löytää se ainoa eniten miellyttävä versio. Kukat ja vaaleanpunaisuus alkoi hieman tökkiä, joten tästä lähtökohdasta lähdettiin muuttamaan ulkoasua:
 
Halusin ulkoasusta hieman rauhallisemman ja värittömämmän. Näin kuvat pääsevät paremmin esiin, eikä tausta vie kaikkea huomiota tai riitele niin paljoa kuvien värikkyyden kanssa. Valkoista taustaakin harkitsin, mutta halusin kuitenkin jättää ulkoasun siltä osin persoonallisemmaksi. Ja tällainen tuli lopputuloksesta:
 
Huhuh, mikä homma ulkoasun muokkaamisessa oli! Bannerikuvan ottamiseen kului aikaa (kiitos Kaisu♥), enkä ole vieläkään täysin varma pidänkö siitä riittävästi. Kuvakoot, html-koodit ja kaikki mahdollinen aiheuttivat päänvaivaa, mutta useiden tuntien säätämisen jälkeen oon kuitenkin kokonaisuuteen kohtuullisen tyytyväinen. Ulkoasussa meni uusiksi melkeinpä kaikki (banneri, tausta, profiilikuva, "somepallot"), ja vaihtelua oli kyllä kaivattukin.
 
Mutta mitäs sanotte te? Rakentavaa kritiikkiä otetaan kiitollisena vastaan!

43 kommenttia :

 1. vau upee muutos ! todella kaunis bannerin kuva<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, ihana kuulla että tää uus ulkoasu miellyttää! :)

   Poista
 2. Jenni, IHANA muuos! Ei sillä, ettenkö olis tykännyt tuosta edellisestä, sekin oli loistava, mutta siis huhhuh.. tuo bannerin kuva.. ♥ Oon sanaton. Sä oot vaan niin kaunis. ♥ Tuo asentokin ja kaikki.. Myös tausta on kivan harmoninen ja nätti. Hyvä sinä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
  2. Voi apua Pauliina, kiitos hurjasti ♥♥ Ihana kuulla että tykkäät! :) Ois kyllä niin siistiä päästä kuvailemaan sun kanssa, ja todella mielelläni ottaisin susta kuvia jos se vaan joskus onnistuisi! :) En tosin tiedä millainen lopputulos sit olisi ;)

   Poista
 3. mielestäni uusi banneri on hieman mauton, pidin edellisestä enemmän! muuten uusi ulkoasu on kiva.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos palautteesta! :) Millä tavalla uusi banneri on mielestäsi mauton? Itsekin melkeinpä pidin aiemmasta enemmän, mutta tämä saa nyt ainakin jonkin aikaa olla :)

   Poista
 4. Kirjotin mm. mielipiteen sun uudesta bannerista vastauksena sun kommenttiin mun blogissa! Katso: http://herranenronja.blogspot.fi/2014/08/shopaholic.html

  Haleja ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kävin lukemassa kommentin, kiitos hurjan paljon superihanista sanoistasi ♥ Haleja takaisin!

   Poista
 5. Aaa ihanaa!<3 rakastan niin paljon kukkakuosia ja tykkäsin edellisestä kans tosi paljon, mut tää on jotenkii kans tosi kiva!:) välillä on vaan kivaa tehä muutoksia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon palautteesta! :) Vaihtelu tosiaan virkistää, ja tää uusi harmonisempi värimaailma tuntuu kyllä kivan rauhoittavalta entiseen verrattuna :)

   Poista
 6. Mielestäni aikaisempi banneri sopi blogin nimeen ja tyyliin paremmin. Mutta onhan tuo uusikin ihan kiva ja olet aina kaunis kaikissa kuvissa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon palautteesta :) Oon itsekin pohtinut hieman samaa, ja en oikein osaa päättää pidänkö bannerista riittävästi. Koin sen kuitenkin ideoistani blogiini sopivimmaksi, joten näillä mennään nyt ainakin jonkin aikaa :)

   Poista
 7. Ihana uusi ulkoasu, kerrassaan ihana! :D ja bannerin eteen kannatti tehdä töitä! :3 Itselläni ehkä hiukan pistää silmään tuo taustan ja bannerin kylmät sävyt vs vaaleanpunaisen fontin lämpeys mutta kyllä sekin toimii! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Fontteja en oikeastaan olekaan vielä ehtinyt kunnolla miettiä, joten kiitos paljon vinkistä värien suhteen! :)

   Poista
 8. Uusi ulkoasu on paljon aikuismaisempi, mutta näin ensituntumalta ei niin "sinua" kun oli tottunut kukkasiin vähän siellä ja täällä, blogin nimeä myöten. Ehkä tottumiskysymys? Mutta kaunis kuosi (:
  Rohkea banneri.
  Somepallojen ympärille jää (ainakin mobiililaitteella) valkoiset neliönmuotoiset kehykset, jotka hieman pistävät silmään. Paremmalta näyttäisivät irrallisina palleroina.
  Ehkä tämä uudistus on jonkin uuden elämänvaiheen merkki? (;

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heheh, totta! :) Kukat aiheuttivat mulle kuitenkin pienen yliannostuksen, ja jotenkin tämä ulkoasu tuntuu nyt omemmalta ja rauhoittavammalta.
   Hyvä huomio tuo mobiililaite, sitä en nimittäin ollut laisinkaan hoksannut pohtia tai tsekata! Pitääkin katsoa että miltä ne sitä kautta näyttävät. Tosin voi olla että siinä vaiheessa mun taidot tulevat vastaan.. Pallerot on nimittäin tehty valkoiselle pohjalle, ja koneella ne sulautuvat gadget-palkin valkoiseen taustaan.
   Ei varsinaisesti, mutta eihän sitä koskaan tiedä miten elämä muuttuu! :) Uudet tuulet ainakin täällä blogin puolella on kivan virkistäviä silloin tällöin.

   Ja kiitos kovasti rakentavasta palautteesta, juuri tällaista kaipasinkin! :)

   Poista
 9. Ulkoasu on hyvä, mutta bannerin kuvassa pistää silmään rintamus, joka ainakin omasta mielestäni on liikaa esillä. Näyttää melkein siltä, kuin rintaa olisi enemmän näkyvillä kuin piilossa rusketusrajojen näkyessä noin voimakkaasti. Kun mekon helma vielä valuu aika alas, niin luulisin kuvan olevan monen silmiin hieman liian paljastava. Mielestäni olisi tyylikkäämpää paljastaa vain jompaa kumpaa, mutta tämä toki on makukysymys. Sinuna miettisin mainetta tulevan ammattisi kannalta, että mikä on sopivaa luokanopettajalle, etenkin, kuvia kun ei nykyään saa netistä pois millään ja blogisi on aika suosittukin. Toki tämäkin - jälleen kerran - on makukysymys ja oma mielipiteeni. Just something to think about.

  Käyn silloin tällöin lueskelemassa juttujasi, ja positiivisena seikkana voisi sanoa, että mielestäni postauksissasi näkyy selkeästi kehityskaarta, eli tekstin ja kuvien taso nousee kerta kerralta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eheh, tätä asiaa pohdin itsekin pitkään.. Huomasin sen vasta kuvien oton jälkeen harmikseni, ja lopulta päädyin muiden mielipiteitäkin kuunneltuani että se on kuitenkin hyvän maun rajoissa. Hyvä että tää tuli esille tätäkin kautta, olin nimittäin hieman epävarma tuon bannerin suhteen. Ja totta, tyylikkäämpää on paljastaa vain jompaa kumpaa, tai ei mitään.

   Kiitos paljon ajatuksia herättävästä kommentista! Näistä on aina hyötyä, ja niiden avulla voi kehittää blogia parempaan suuntaan. :)

   Poista
 10. Mä en oikein osaa päättää kumpi on parempi, tämä vai se edellinen :D Tää on rauhallisempi, mistä plussaa, mutta ehkä vähän lisää mustaa (ei liikaa) toisi vähän särmää? Vaikka blogin nimi + somepallojen tekstit paksummalla tms? :)

  Sivupalkin uudesta kuosista tykkään kyllä enemmän kuin entisestä, se on just sopivan rauhallinen! Vaikka itse olenkin valkoisen pohjan vannoutunut kannattaja :D

  Taidan kallistua sille kannalle, et tää on kivempi ulkoasu, vaikka edellisen banneri olikin enemmän mun makuun :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta puhuen en minäkään oikein! :D Molemmissa oli paljon omaa silmää miellyttäviä elementtejä, ja nämä kaksi ovat todella erilaisia. Yritin saadakin somepallojen tekstiä paksummaksi, mutta jostain syystä kuvanmuokkausohjelma ei suostunut kyseiseen toimenpiteeseen.

   Kiitti, munkin mielestä se on kivan rauhallinen eikä vie liikaa huomiota muulta sisällöltä :) Kiitos paljon tarkasta arvostelusta! :)

   Poista
 11. Huhuh mä oon ihan sanaton kyllä!!!! Aivan mahtava uusi banneri ♡♡ tykkäsin edellisestä tosi paljon mutta tässä on kyllä vieläkin enemmän sitä jotain! Upeaa ♡♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Emilia ♥ Muutin hieman banneria vielä, kirjoitan siitä hieman lisää seuraavassa postauksessa :)

   Poista
 12. Olen vähän samoilla linjoilla kuin pari kommenttia taaksepäin, rintaa on hivenen liian paljon esillä. Toki tääkin on vaan minun mielipide :) Mutta se on kuitenkin se kuva joka ensimmäisenä näkyy blogiin tullessa.
  Olen tässä ehkä vuoden verran seurannut sinun juttuja ja täytyy sanoa että olet kehittynyt huimasti bloggaamisessa! :)

  Kaikkea hyvää ja ihanaa kesän jatkoa, nautitaan vielä lämpimistä säistä jotka tuntuu suosivan meitä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon itsekin punninnut tuota asiaa jo ennen ensimmäistä aiheeseen viittaavaa kommenttia. Kuitenkin useiden kommenttien takia testasin banneria hieman eri kuvilla, sillä jostain syystä tuo asento ei miellyttänyt mua, ja halusin muuttaa värimaailman erilaiseksi. Eikä tämä eri kuva ole aivan niin paljastavakaan, ja en tosiaankaan halua bannerin paljastavuuden antavan väärää kuvaa itsestäni.

   Kiitos paljon rakentavasta palautteesta, se on aina parempaa kuin pelkät kehut, sillä sen pohjalta voi kehittää asioita :) Kaikkea hyvää sullekin, ja ihanaa kesän jatkoa! :)

   Poista
 13. VAU ! Siis aivan mahtava toi banneri. Jotenki tosi baisellinen ja "aikuinen". Tykkään ihan hirveästi koko ulkoasusta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Katarina ♥ Se on nyt hieman erilainen, jospa tykkäisit siitä edelleenkin! :)

   Poista
 14. Lisäisin vielä että höpsis tuossa kuvassa mitäön vikaa ole tulevan ammatin kannalta. Mun takapuolta ei ees kutittais vaikka mun lapsen opettaja olis pornomalli, ei kaikkia yksityiselämän valintoja voi tehdä ammatin mukaan. Eikä tuossa siis todellakaan ole mitään sellaista josta tarvitsisi häpeillä, ellet nyt sitten muuta jonnekkin Dubaihin ja mene naimisiin paikallisen kanssa... Burkhaan pukeutuva suku voisi vähän paheksua, koska heillä kun ei saa mitään paljasta pintaa näkyä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon tästä mielipiteestä! Mä itsekin pohdin jo aiemmin, että onkohan tuo kuitenkin liian paljastava, kun kyseessä on banneri. Muutin sitä hieman, sillä halusin sittenkin värillisen kuvan. Jospa tämä ei nyt olisi niin "tunteita herättävä" :P

   Poista
  2. Tää uus toimii ehkä vielä paremmin ! Tää on värillisenä ehkä aavistuksen "pehmeempi".<3

   Poista
  3. Mietin itse aivan samaa, kiitos palautteesta! :)

   Poista
 15. Minun mielestäni mustavalkoinen bannerikuvasi oli parempi kuin tämä samantapainen värillisenä. Asentosi on siinä parempi ja ei ehkä niin jäykän näköinen. Lisäksi tuossa mustavalkoisessa kuvassa koukussa oleva käsi tuo kuvaan vähän lisää "mielenkiintoa" ja kaulasi näyttää pidemmältä kuin värillisessä versiossa. Yhdyn aikaisempiin kommentteihin siinä, että uusi banneri ei sovi nimen kanssa samalla tavalla yhteen kuin edellinen banneri, mutta onhan se mukavaa vaihtelua. Ja mitä tulee tähän uuden bannerin "paljastavuuteen" niin mielestäni jo aiemmissa postauksissa olet pukeutunut joskus melko paljasteleviin vaatteisiin, joihin en itse välttämättä pukeutuisi mutta makunsa kullakin. Kyseiset vaatteet kuuluvat selkeästi siis tyyliisi niin miksi ne eivät saisi sitten näkyä jo bannerissa, eivät ne kuitenkaan mene mauttoman puolelle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos palautteesta! :) Itse tykkään jostain syystä tästä asennosta enemmän, joten todennäköisesti tämä jää. Tuo on kyllä totta, mutta yritin keksiä banneria, joka sopii paremmin yhteen myös sisällön kanssa. Kyllä välillä pukeutuminen on hieman paljastavampaa itse kullakin (varsinkin tukalilla helteillä) mutta mielestäni hyvän maun rajoissa saa ollakin :)

   Poista
 16. No mielipide? Tyrkky tyrkky ja tyrkky. Siis ei millään pahalla mutta tuo paljastelu menee hyvän maun toiselle puolelle jo piiiiiiiiitkälle......

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehhe tätä sanaa odotinkin jo kuulevani täällä :D Mutta kiitti hei palautteesta! :)

   Poista
 17. Oij upea uusi banneri! Tosin mustavalkoisessa asentosi on munkin mielestä parempi ja tuo tosiaan mielenkiintoa. Korkkarit ovat huikeet, aivan ihastuttavat! Oon itse funtsinut vaihtamaan bannerini kanssa pelkkään yhteen kuvaan ja tää sai mulle inspiraatiota ja halua toteuttaa myös joku upea!:3 Näin upeaan en ehkä pysty, vau!

  Muuten, mulla on haaste sulle mun blogissa:) http://myunstoppablelifestyle.blogspot.fi/2014/08/blogihaaste.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Kata :) Odotan innolla sun uutta banneria, vaikka entinenkin on toki aivan ihana♥ Ja höpsis, todellakin pystyt ja vielä paljon parempaankin! :) Ihanaa, käynkin heti kattomassa! :)

   Poista
 18. Omasta mielestäni banneri ja ulkoasu yleensäkkin on todella kaunis ja taitavasti tehty!(: kommenttini ei ole mitenkään erityisen rakentava, mutta täytyy vaan sanoa että itse en muuttaisi mitään. Todella ihana ja suloinen ulkoasu. Blogikin paranee ja paranee vain...<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon palautteesta, onpa kiva kuulla että pidät ulkoasumuutoksista :) Ja kiva kuulla, että tykkäät blogista, tuollainen palaute aina kannustaa jatkamaan :-)

   Poista
 19. JENNI!! Aivan siis ihana banneri, ja ulkoasu muutenkin! ♥♥ Ei voi kun ihastella, tossa on kaikki niin täydellistä! Jos multa kysytään, niin ehkä itse tykkäsin mustavalkoisesta enemmän, mutta se onkin makuasia, tuo nykyinen on kyllä ihan loistava myös! :)
  Ja omasta mielestä tuo rintamus ei häiritse ollenkaan, itseasiassa en edes kiinnittänyt siihen huomiota :D
  Jotenkin tuntuu että tuo edellisen ulkoasun tyttömäisyys (huippuhieno sekin) on nyt kasvanut tällaseksi ihanaksi naisellisuudeksi, on se vaan jännä mitä banneri voi tehdä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Vilma, ihana kuulla että tykkäät ♥ Mulla on edelleen hieman vaikeuksia päättää noiden välillä, mutta tää värillinen versio taitaa kuitenkin lopulta olla kivempi :) Ihana kuulla, että ajattelet noin :) Alkoi hieman tökkiä kaikki vaaleanpunainen ja söpö, joten piti tehdä hieman uudistuksia :)

   Poista
 20. oi tykkään hirmuisesti tosta uudesta bannerista! tai oikeastaan kaikki siun bannerit on ollut ihania, että ei sen puoleen :) taustakin näyttää kivalta näin, ja värimaailma on ihanan yksinkertainen<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tuuli :) Mäkin tykkään kovasti tästä yksinkertaisemmasta tyylistä, kivaa vaihtelua! :)

   Poista

Blog Design by Get Polished