24. marraskuuta 2014

Tukkakriiseilyä

Viime aikoina päänvaivaa on alkanut aiheuttaa tuo kulahtanut ja muodoton reuhka, joka roikkuu aivan miten sattuu. Värjäys on väistämätön toimenpide ennen joulua, mielellään jo lähiaikoina. Jopa juurikasvua enemmän mua kuitenkin häiritsee ylikasvanut sivuotsis, joka ei asetu sitten millään. Varasinkin viikon päähän tiistaille parturiajan, ja tarkoituksena olisi napsaista latvoista ihan sentti-pari pois, ja tehdä otsikselle jotain. Tässä vaiheessa te, ihanat, astutte kuvaan.
 
Kasasin teille pienen kollaasin hieman erilaisista otsahiuksista, joita mulla on viime vuosien aikana ollut. En osaa yhtään päättää mitä tuolle tekisin. Toisaalta ehkä haluaisin kasvattaa otsiksen kokonaan pois, toisaalta haluaisin vaan napsaista sitä nykyiseen malliin mutta hieman lyhyemmäksi. Hmmmmph, vaikeaa.
 
Mitäs te ootte mieltä, mitä mun kannattaisi tehdä otsiksen suhteen? Saa heitellä vapaasti ihan mitä vaan ideoita, oon jokaisesta superkiitollinen! ♥

36 kommenttia :

 1. Mä oon kyllä ehdottomasti sivuotsiksen kannalla :)) Värinä pysyisin vaaleana- mutta jotai raitaa vois laittaa sekaan <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, kiitti paljon mielipiteestä! :) Toi oli hyvä idea, pitää miettiä sitä raidoittamista jossain vaiheessa myös!! :)

   Poista
 2. Toi sivuotsis kyllä sopii sulle hyvin!:) vaihtelu tietysti virkistäis, joten mikspä ei tuommonen kakkoskuvan kaltanen otsis näin talveks :p minne päädyit varaamaan ajan? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti avusta Roosa ♥ Vaihtelu kyllä tosiaan virkistäis! Mä en osaa yhtään päättää kun viiden minuutin välein mielipiteet vaihtuu, ja haluun millon mitäkin ton otsiksen suhteen :D Mä otin sun vinkistä vaarin ja varasin ajan Hiushuone Sinnaan ;) Kiitti kun autoit siinäkin! :)

   Poista
 3. kolmoskuva näyttää parhaalta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos mielipiteestä, se taitaakin saada eniten kannatusta! :)

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kiitos avusta myös sulle! :) Se ois ainakin tuttu ja turvallinen vaihtoehto, kun vähän pätkäisis tuota nykyistä että tulis paremmin muotoa ja sivuotsis pysyisi paikoillaan :)

   Poista
 5. Mun mielipide on, että 2 ja kolmonen on parhaita, 3 varmaanki paras, tieten jos haluat vähän vaihtelua niin siinätaapauksessa 2. Väriä en lähtis kauheesti ainakaan muuttaan, nätit hiukset on :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ihanaa kun te kaikki jaksatte auttaa! ♥ Toisaalta vaihtelun kannalta nro 2 houkuttelisi, mutta kasvatusprosessi on niin ärsyttävä ja mulla tuohon otsikseen tahtoo aina muodostua ärsyttävä rako.. Ääh, vaikeeta! :D

   Poista
 6. Juuri tänään mietin, että pienenä tuntu, että kaikilla oli aina pitkä otsatukka, että nykyään sellasta ei ole enää kellään! Tai ainakaan en oo huomannut :o kannatan siis joko sivuotsista tai tuota kakkoskuvan otsatukkaa :) Ykkösessäkään ei ole mitään vikaa, mutta voisiko sen jättää ehkä lyhyemmäksi kuin muut hiukset? Sitten sitä olisi helppo muokkailla aina kampaukseen sopivaksi eteen, sivulle, taakse tai muiden hiusten sekaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, oot kyllä ihan oikeessa tuon suhteen! Tuossa ois kyllä kans ideaa.. Hmm :) Voi olla, että jos alkaisin kasvattaa otsista pois ja laittaisin keskijakauksen, niin olis vaikeaa saada hiukset asettumaan uuteen jakaukseen ja malliin. Mut tuossa oli kyllä ideaa! :)

   Poista
 7. Elä ainaskaan pois lähde kasvattamaan - otsis sopii sulle hurjan hyvin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos avusta ja mielipiteestä, ihanaa kun autatte kun itse oon niin päättämätön tän suhteen! :D Saattaa olla, että päädyn pitämään sivuotsista jatkossakin, tosin tästä nykyisestä pätkäisen hieman lyhyemmäksi, kenties hieman tuon 3. kuvan tyyliin :-)

   Poista
 8. pidä vaan tuo sivuotsis, se sopii siulle niin hyvin! :) oon kyllä aina katellut siun hiuksia ihan kateellisena miten ihanat ne ovat<3 :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ihana Tuuli, kiitos kohteliaisuudesta ja avusta ♥ Voi olla että jatkan tän sivuotsiksen kans, viime keväänä kun pätkäisin kunnon otsiksen niin tää sivuversio vois jonkun aikaa vielä olla :-)

   Poista
 9. Sopii sulle aivan superhyvin tuo otsatukka <3 terveisin toinen otsatukkalainen :-D

  fashion-teaparty.blogspot.com

  VastaaPoista
 10. Siis apua kuinka kaunis kuva tuo 2. onkaan! Otsis sopii kauniisti sulle, ehdotanpa siis tuota kakkos kuvan otsis lookkia. Myös 3. kuvan hiukset ovat kauniit, sivuotsiskin käy sulle. Silti pysyn 2. lookin puolella:D Sulle vaan jotenkin käy niin täydellisesti tuo otsatukka!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Höpsis, mutta kiitos! :* Se kyllä hieman houkuttelisi, mutta sen kanssa sais kyllä taistella nykyistä enemmän.. Pitäisi suoristaa ja taltuttaa inhottava rako viiden minsan välein :-D Mulla on täällä vielä ankarat pohdinnat edessä edelleen! :D

   Poista
 11. 2. ehdottomasti, mutta 3. on todella nätti!♥ Otsis ainakin käy sulle tosi hyvin, joten elä ihmeessä kasvata pois!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitti kommentista :-) Voi olla, että hieman vaan lyhennän tuota nykyistä mallia! Tai kyselen parturin ideoita ;-)

   Poista
 12. Kolmonen ehottomasti, vaikka toi kakkonenki on hieno c: ite haluisin kasvattaa hiukset pitkiks, mutta ku ne ei vaa kasva tätä pidemmiksi, vaikka kuinka kasvattaisin. Ne menee vaa huonokuntosemmiks, jos en leikkaa niitä xd

  http://sofiaidaanneli.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne molemmat kyllä jakaa mielipiteet aikalailla, eka vaihtoehto ei oo tainnut saada laisinkaan ääniä :-) I feel you! Tuntuu, että mullakin hiukset jämähtää tiettyyn pituuteen eivätkä kasva siitä sitten millään, otsista lukuunottamatta. Se kun tuppaa venähtämään vähän turhankin nopeasti.

   Poista
 13. 2 tai 3 (: molemmat on hyviä tuo 2 tyypin otsiksista oon aina tykännyt mutta tuo 3 kyllä sopii hyvin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitti hirmuisesti :-) Noiden kahden välillä mun täytyykin taitaa se valinta suorittaa!

   Poista
 14. 3- vaihtoehto on paras. :) Värin pitäisin vaaleana, mutta jotain vaalenaruskeaa, kullanhohdetta tms.. laittaisin sekaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä, tuo vois olla ihan toteuttamisen arvoinen idea! :) Pitäis melkein joskus ihan parturissa värjäyttää hiukset, niin sais todella sitä mitä haluaisi, ja osaisivat valita sävyn huolella :)

   Poista
 15. Sulle sopii kyllä otsis, se on varmaa! :) Vaikee valinta 2 ja 3 välillä... Hmm! En mä osaa päättää, kummassakin on omat puolensa :') Mutta siis otsis jossain muodossa ois bueno ♥ Ja väristä samaa mieltä kuin Emilia tuossa ekana sanoikin, pysyisin ite kanssa vaaleassa, mutta raidat vois tuoda kivaa vaihtelua ja syvyyttä tukkaan! :)♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe, täälläkin on vaikee valinta ja aikamoista arpomista! Todennäköisesti teen lopullisen valinnan vasta siinä parturintuolissa istuessani, kuten aina ennenkin.. :D Jep, molemmissa on tosiaan puolensa! Joo raidat vois olla kyllä hyvä idea!! :) Moni on kommentoinutkin, että livenä mun tukka näyttää siltä kuin siinä ois raitoja :-)

   Poista
 16. Otsis tai sivuotsit! Molemmat näyttää hirveen hyviltä ♥ Sulla on niin kivat hiukset muutenkin, ja hiusmallista tulee meganäyttävä jos siinä on vielä jotain rikottua lisänä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitti Vilma :') Mua vähän pelottaa tuo rikottu, kerran mun hiukset nimittäin melkein turmeltiin kivasti.. :D Mut oot kyllä oikeessa, rikottu versio on kyllä näyttävämpi! Saa nähdä miten sitä sais ujutettua mukaan, kun yritän muuten kasvattaa latvoja :-)

   Poista
 17. Rakastin paksua otsatuukkasi kun se sinulla vielä oli, joten olen kakkosen kannalla :)) ! Blondin värin lisäksi jotkin hunajaiset raidat voisivat antaa kivaa sävyä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitti :* Se oli kyllä ihana, mut sen kans sai aina tapella, ja siihen tuli ärsyttävä rako.. :s Kiitti vinkistä, ne vois tosiaan olla aika kiva lisä vaaleaan väriin :)

   Poista
 18. Sivuotsatukka on musta kaikista paras, ainakin noiden kuvioiden perusteella :) Mullakin on muuten kamalaa tukkakriiseilyä, tuntuu että tää on niin tylsä nyt kun kasvatan ja värjäyskierteeseen en tahdo... eli tukka ei muutu mihinkään :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos avusta Anni :) Ihanaa etten oo ainoa! Kasvatusvaihe on tosiaan vähän tylsä, ei oikein voi leikkaamalla ja latvaa rikkomalla tuoda erilaista vivahdetta tukkaan.. :/ Mutta kyllä se siitä, ja lopputulos palkitsee sit kun on metrin pituiset kutrit ;)

   Poista

Blog Design by Get Polished