29. joulukuuta 2014

Minun jouluni

Hei ihanat! Valitettavasti mun joulupostaus viivästyi viikonloppukiireiden takia, joten ehdin muokata kuvat vasta nyt. Vaikka joulupostauksia pursuu joka tuutista ja jokaista varmasti kyllästyttää, jaan kuitenkin hieman tai hieman enemmän paloja joulustani, joka olikin oikein ihana ja ikimuistoinen.

Vietettiin joulua siis perinteisesti enoni luona, jonne majoittauduttiin aattoa edeltävänä tiistaina. Aattona herättiin hyvissä ajoin, jotta ehdittäisiin nauttia joulusta mahdollisimman pitkään. Aamulla herkuteltiin tortuilla ja tuijoteltiin telkkarista jouluohjelmia samalla kun hieman laittauduttiin. Puolen päivän aikoihin suunnattiin naapuriin sukulaistemme luo joulukahveille sekä katsomaan joulurauhan julistusta. Perinteet on ihan parhaita, ja niitä on ihana vaalia joulun aikaan ♥ Vierailun jälkeen suunnattiin viemään kynttilät jo pilvien päältä katsovien rakkaiden haudoille. Sitten kello olikin jo sen verran, että päästiin saunomaan! Rakastan ulkosaunaa varsinkin kirpakoilla pakkasilla, ja joulusaunassa on se tietty oma tunnelmansa.

Kun kaikki olivat saunoneet, alettiin jakaa lahjoja. Aikamoinen lahjavuori kaikkien lahjoista kyllä olikin muodostunut! Oli ihana katsoa vierestä läheisten iloa ja intoa, kun paketeista putkahteli milloin mitäkin. Se on kyllä ihana tunne, kun huomaa oman lahjansa onnistuneen ja ilahduttaneen toista :-) Sain myös itse aivan ihania lahjoja, huomasi kyllä miten kaikki olivat panostaneet lahjoihin ja miettineet niitä huolella juuri minua varten. Kiitos! ♥ Kiinnostaisiko teitä nähdä postausta saamistani joululahjoista?

Illalla käytiin vielä koko perheen voimin joulukirkossa. Hieman uudempi perinne, mutta mukava sellainen. 

Joulupäivänä herättiin Kaisun kanssa siihen, kun äiti kertoi enon lintulaudalla vierailevasta oravasta. Pitihän sitä tietysti päästä heti katsomaan! Myös pari muuta innokasta katselijaa ilmestyi ikkunan ääreen..

Joulupäivänä saimme myös nauttia upeasta auringonpaisteesta. Ulkona oli satumaisen kaunista, pakkasen ihania puolia! Kaikki tuo valo on niin ihanaa pitkän ja pimeän syksyn jälkeen.

Päivällä suunnattiin kotia kohti valmistamaan joulupäivällistä lähisukulaisille. Iltapäivällä muutama läheinen sukulainen sitten tulikin meille, ja vietettiin ihana ilta naurunremakan siivittämänä vanhoja kotivideoita katsellen ja höpötellen.

Sellainen oli minun jouluni ♥

14 kommenttia :

 1. Ihanan kuuloinen joulu ollut sulla! :) harmi kun joulu on vain kerran vuodessa, se on aina niin ihanaa aikaa niin sitä osaa arvostaa tietyllä tapaa todella paljon! :) vau mitä upeita nuo viimeisimmät kuvat ♡ viimeisimmät pakkaspäivät oon vain ihaillut tuota talven ihmemaata tuolla ulkona ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joulu kyllä olikin tosi ihana :-) No niinpä, harmi että joulu on vaan kerran vuodessa! Toisaalta se on kuitenkin hyvä, osaa arvostaa sitä ja onpahan jotain mitä odottaa ;) Ulkona oli kyllä niin upeaa, että oli pakko ikuistaa se kameran muistikortille! :) Ja edelleenkin on todella kaunista ♥

   Poista
 2. Kerranhan tuo joulu on niin jaksoin lukea sinun postauksen joulusta ja kuulosti ihanalta. :) Täällä ois ainaki yks jota kiinostais nähä joululahjapostausta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kun kiva että jaksoit lukea munkin postauksen kaikesta joulupostaustulvasta huolimatta :-) Kiva kuulla, yritinkin tänään jo hieman kuvailla lahjoja! :)

   Poista
 3. Oi mitenkä ihanan kuuloisen ja näköisen joulun oot viettänyt, ihana tonttulakki - nyt harmittaa kun itse en pitänyt tuota aattona päässä:< Oot hirmuisen suloinen ja kaunis kuvissa, ihana tonttu ♥ Ihanaa uuden vuoden odotusta sulle Jenni !:3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No höh :( Mutta onneksi voit pitää sitä sitten ens vuonna, ja kuvista päätellen ehdit kuitenkin pitää sitä pikkujoulujen aikaan! :) Kiitos Kata ♥ Samoin sulle!! :*

   Poista
 4. Kauniita kuvia ja mukavalta kuullostaa joulukin! :) Näitä postauksia on kyllä mukava lukea, vaikka aika monia tuleekin näin joulun jälkeen luettua. Mutta monilla on aika erilaisia jouluja keskenään, niin ihan sillä mukava tsekata muiden joulut! ^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Milla, mukavaa että se välittyy ruudun toiselle puolellekin :) Mä tykkään kans, joulua on kiva fiilistellä hetki jälkeenpäinkin :-) Niinpä, kiva lukea muiden jouluperinteistä ja -puuhailuista! :)

   Poista
 5. Ihana postaus Jenni ja nuo viimeiset kuvat etenkin niiiin tunnelmallisia, oii että <3 ja todellakin kiinnostaa lahjapostaus <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Emilia!! :) ♥ Kiva kuulla, tänään jo aloittelinkin lahjojen kuvailua :-)

   Poista
 6. Ihanan kuuloinen (ja näköinen) joulu teillä ollut! Niin kaunis tonttutyttökin oot ollut! ♥ Tuo hamekin on jotain niiiin mageeta! ♥ Lahjapostausta olis kyllä kiva nähdä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Pauliina ♥♥ Tykkään itekin tuosta hameesta ihan hirveesti! :) Kiitti mielipiteestä, ajattelinkin jonkinlaisen lahjapostauksen tehdä! :)

   Poista

Blog Design by Get Polished