19. kesäkuuta 2015

Midsummer

Heippa kaikki Mun on ollut tarkoitus jo aiemmin kirjoitella, mutta en oo töiden takia ehtinyt ja jaksanut. Tulin kuitenkin kirjoittelemaan pikaiset juhannusmoikat näiden koskella otettujen kuvien kanssa :-) Kuvia on melkoisen paljon, koska en vaan yksinkertaisesti osannut valita vaan muutamaa! Sanon muuten nyt teillekin kun vielä muistan: sain jotenkin ihmeen kaupalla ruotsin sivuaineeksi, jeeeeee! Ja tästä opimme, että kokeisiin lukeminen on yliarvostettua ;) No ei vaan, oon oikeesti tosi onnellinen ettei tarvii tuotakaan asiaa enää stressata! :)

mekko kirppis/H&M / seppele Glitter / baltsut kirppis/H&M / sormukset H&M

Viime sunnuntaina säikähdettiin pahasti, kun kaupungin laitamilla ajellessa nähtiin hieman vanhemman miehen kaatuvan moottoripyörällä. Riensin heti katsomaan miten kävi, ja onneksi ilman pahempia vaurioita ja loukkaantumisia säästyttiin. Mies vaikutti onneksi selvinneen säikähdyksellä! Pitkään kyllä itseänikin mietitytti tapaus, ja kävi miestä kauheasti sääliksi. Jotenkin välillä tympäännyn omaan yliempaattisuuteeni, kun alan liikaa pohtia, murehtia ja sääliä ihmisiä. Tippa linssissä mietin pitkään miehen hätääntynyttä ilmettä, enkä saanut asiaa vielä myöhemmin illallakaan mielestäni. 

Ja näitä tapauksia on paljon... Alan aina kuvitella jonkun käyttävän viimeisiä voimiaan tai viimeisiä rahojaan, elävän tukalassa elämäntilanteessa tms.. Esimerkiksi yksin ravintolassa oleva vanha mies meinasi saada mut itkemään, ja olikin pakko keskittyä täysillä ajattelemaan muita asioita. Todennäköisesti hän on vain halunnut hetken rauhaa ja omaa aikaa, eikä kyse ole siitä ettei hänellä ole ketään kenen kanssa syödä ravintolassa :-D Muutama viikko sitten autoin myös vanhan mummon rollaattorin kanssa rappuun, ja murehdin pitkään kuinka mummo olisi itse voinut päästä sisälle, kun ei pysynyt pystyssä ilman tukea, ja rollaattori oli ajautunut hänen ulottumattomiinsa. Empaattisuushan on hieno piirre ihmisessä, mutta välillä tympäännyn siihen kun alan ajatella asioita liian syvällisesti ja murehdin tiettyjä tilanteita tai jonkun asioita pitkään. Varsinkin vanhukset ja lapset herättää mussa näitä tunteita.

Nyt suuntaan pikkuhiljaa juhannuksen viettoon! Suunnitelmissa olisi grillailua, pelailua, hauskanpitoa, saunomista ja kenties uimista (jeeep, sure) sukulaisten ja ystävien kanssa. Säät eivät taaskaan juhannuksena suosi, mutta varmasti tulee hauskaa keleistä huolimatta. Olisihan se ihana, kun voisi olla kunnolla ulkoilmassa jäätymättä, mutta grillikodassa on lämmintä ja hyvässä seurassa on aina mukavaa :)

Ihanaa juhannusta rakkaat!! ♥

24 kommenttia :

 1. Sulla on ihan sika kivoja vaatteita, oli pakko liittyä lukijaksi!! Mistä saat inspiraatiota tyyliisi ja mistä ylipäänsä ostelet vaatteita? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos hirmuisesti ♥ Hmm no blogeista jonkin verran, ja sit vaan keksin aina päässäni millon mitäkin yhdistelmiä, sekä kauppoja kiertelemällä bongailee usein kaikkea kivaa! :) Aika paljon ostan vaatteita kirppikseltä, sit myös perus henkkamaukka ja BikBok on aika yleisiä ostopaikkoja :-)

   Poista
 2. Kauniita kuvia! Mulla on ihan samanlaisia fiiliksiä oman empaattisuuden kanssa :) tällä hetkellä tilanne on se, että oon alkanut jo hyväksymään meidän koiran poismenon ja siitä syystä meidän toinen koira on todella surullinen, masentunu, huomionkipeä ja yksinäinen. Mua alna itkettää, kun tuun porukoiden luokse ja nään tän koiran katseen :< käy niin sääliks <3 sama kaikkien vanhempien ja yksinäisten ihmisten kanssa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :') Ihana kuulla etten oo yksin näiden fiilisteni kanssa! :D Voi ei, voin kuvitella miten kauhea toi tilanne on!! :'(( Tulis kyllä mullekin ihan kauheen paha mieli :( Mutta toisaalta on vaan ihanaa, kun kokee kaikki tunteet vahvasti - niin hyvässä kuin pahassakin! ♥

   Poista
 3. Sulla on sydän paikallaan ♥ Ja oi että mitä kuvia ja tuo mekko on hurjan kaunis!

  VastaaPoista
 4. Vau, onpa aivan ihastuttavia ja kauniita kuvia susta <3

  VastaaPoista
 5. Nyt Ellanoora kyllä sanoi ihan täydelliset sanat; sulla on neitonen sydän paikallaan. Nämä ovat upeita kuvia Jenni. Kunnon midsummer girl ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Kata, samaa voisin sanoa sullekin! ♥ Kiitos ihanista sanoista :*

   Poista
 6. Hyvä vaan kun oot empaattinen,niin paljon pöntösti ajattelijoita on maailmassa :/. Ja ihania kuvia taas <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep no oot kyllä tossa oikeessa, monille ihmisille vois antaa kunnon annoksen empaattisuutta lisää! :/ Kiitti♥

   Poista
 7. Mikä ihana kuvauspaikka! <3 empaattisuus on hyvästä! komppaan aiempia kommentoijia, sulla on sydän paikallaan <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuolla oli kyllä kaunista, pitäisi käydä uudelleenkin siellä kuvailemassa :') Voi ihana, kiitos kauniista sanoista♥♥

   Poista
 8. Niin kauniita kuvia sinusta. :)♥

  VastaaPoista
 9. Voi älytön mitä kuvia, oot Jenni niin kaunis! ♥ :O Ja aina niin halattavan näköinen, oi että kun ois ihanaa päästä näkemään ihan aikuisten oikeesti!
  Sä oot kyllä ihan samanlainen tuossa empatiasuhteessa kun minä! Arvaa vaan miltä tuntuu olla töissä sairaaloissa tämmösenä herkkisperseenä :D No ei, jännästi osaan jotenkin pukea sen ammatillisuusmaskin, etten reagois ihan samalla tavalla töissä kun vapaa-ajalla. Mutta se ei oo häpeä, että tuntee tollasia tuntemuksia, vaan pikemminkin ylpeys! Esim. kun olin teholla töissä, näen joka päviä itkeviä omaisia. Kerran sellanen vanhempi nainen istui käytävällä ja itki, minä kyykistyin viereen ja menin kyselemään fiiliksiä. Ja kun se katto mua niillä itkusilla silmillä, niin samalla sekunnilla munkin silmät täytty vedestä. Jonkun toisen mielestä se vois olla epä-ammatillista, mutta minä ajattelen niin, ettei mun tartte peitellä sitä, että minäkin oon ihminen! Siinä me sitten jutskailtiin samalla kun silittelin sen polvea. :') Kauhea stoori tuli, mutta you got the point :D Olet ihana! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah voi ihana Vilma!! :D ♥ Mutta niin kyllä ois, ois ihan huippua jos päästäis oikeesti näkemään! ♥ :*

   Voi Vilma, mä voin niin kuvitella! :D Mä oon kyllä aivan samaa mieltä, ei tuollaisessa ammatissa tarvii olla kylmä ja etäinen! Varmasti potilaat ja heidän omaisensakin saa paljon enemmän kun työntekijä on empaattinen ja elää mukana heidän kokemuksissaan! :) Sä oot kans aivan ihana ! ♥

   Poista
 10. Upeita kuvia siusta, mekko on kuin siulle tehty! <3 Empaattisuus on ihana piirre ja siussa se näkyy todella hyvin, sitä piirrettä kannattaa vaalia, vaikka elämässä sattuisi mitä. :) Omalla kohdalla on huomannut, että huonojen kokemuksien ja kolhujen takia omista piirteistä herkkyys, kiltteys ja empaattisuus pysyy "piilommassa" nykyään ihmisiltä, joita en tunne kunnolla. Se on harmi, mutta eiköhän nämäkin pikku hiljaa palaudu ennalleen, kunhan unohtaa nuo tuoreimmat ja pahimmat kolhut kokonaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ihanainen :) Oot kyllä oikeessa, sitä piirrettä ei kannata kadottaa elämän vastoinkäymisissäkään! Ja se on ihan luonnollista, että joidenkin ihmisten seurassa nuo piirteet eivät näy aivan yhtä voimakkaasti kuin normaalisti. Mutta onneksi noistakin kolhuista voi päästä yli ajan kanssa, ja jatkaa entistä vahvempana! :)

   Poista
 11. Aivan upeita kuvia, rakastan näitä ♥ Pakko jäädä seurailemaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos kauheesti, tervetuloa lueskelemaan ♥ :')

   Poista

Blog Design by Get Polished