4. heinäkuuta 2015

Paluu arkeen

Heiips! Viron reissusta on palattu myöhällä eilen, ja tän päivän oon viettänyt töissä. Oon suuntaamassa nukkumaan jotta jaksaisin taas huomenna puurtaa töissä, mutta halusin tulla pikaisesti moikkaamaan teitä näiden pari kuukautta vanhojen kuvien kera (miten oonkin unohtanut nää kokonaan?!). Reissukuviakaan en oo ehtinyt vielä edes vilkaista, mutta tuun jossain välissä kirjoittelemaan enemmän reissusta :-) Kaikin puolin oli oikein kiva ja onnistunut reissu, ja päästiin onneksi nauttimaan hieman lämmöstäkin (muutenkin kuin Helsingissä kosahtaneen auton ilmastoinnin takia.. :--DDD)! Lisää reissujuttuja luvassa pian, palaillaan ♥ Hyvää yötä! 

12 kommenttia :

 1. Oottelen jo innolla reissupostauksia ♡ ja heii! Näistä kuvistahan tuli tosi kivoja! ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan että ehtisin pian reissukuvia muokkailemaan.. :) Niin tuli, kiitos sun! ♥

   Poista
 2. Ompa hirmu nättejä kuvia Jenni, ihanan tunnelmallinen kuvauspaikka! Mäkin tiedän täällä Kuopiossa ton tyyppisen paikan joten pitäis varmaan käydä kuvailemassa siellä. Yay pian vaan reissukuvia ja tunnelmia blogiin, niitä odotellaan:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Kata :) Kuvauspaikka oli kyllä mustakin tosi kiva! Kannattaa kyllä ihmeessä, varmasti vielä näin kesemmällä tulee oikein nättejä kuvia :) Jejee kiva kuulla! ♥

   Poista
 3. Ihana tuo kuvauspaikka. Tuolla saa tosi nättejä kuvia. :)

  VastaaPoista
 4. Aivan ihana tuo maksihame!! Todella nätti väritys tässä(kin) asussa ja tämä on todella upea ja kesäinen kokonaisuus ♥ Sinä se vaan osaat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Ellanoora, sun kommentit on aina niin ihania ja piristäviä ♥ Kiitos jälleen! :)

   Poista
 5. Miten nättejä kuvia!! :) Joskus vaan hyvät yksilöt unohtuu kaikkien tiedostojen sekaan ja ne jää julkasematta, mutta onneksi löysit nää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Emma :* No joo valitettavasti! Onneksi ne kuitenkin jossain vaiheessa aina löytyy :-)

   Poista
 6. Hhahah, voi ei senki auton ilmastointi!! :D Mut aivan upeita kuvia<3 Tuo tuuli ja aurinko tulee niin kauniisti sun tukkaan<3:) Ikävöin sinnuu ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehhehe niinpä :-D Oi kiitos muru, ja määääkin ikävoin suaaa ♥

   Poista

Blog Design by Get Polished