30. joulukuuta 2015

MINUN JOULUNI

Siis ihan totta. Nämä muutamat räpsyt on ainoat kuvat joita joulun ajalta mun kameraan tallentui. Yhdet asukuvat lisäksi aatolta, mutta siinäpä se. Tämä kertoo hyvin siitä, kuinka ihana joulu oli. Kamera unohtui, ja keskityin sen sijaan elämään ja kokemaan asiat muuten kuin linssin läpi. 

Ja no, mitä jouluuni muuten kuului? Oon lukenut kymmeniä ja jälleen kymmeniä joulupostauksia, ja ne alkaa pikkuhiljaa pursua korvista ulos jo itsellänikin :-D En siis koe tarpeelliseksi joulustani enempää kirjoitella, siihen kuului hyvin pitkälti samoja juttuja kuin teillä kaikilla muillakin! Läheisiä ihmisiä, joulusaunaa, haudalla käyntiä, lukuisia jouluisia herkkuja ja ruokia, lahjojen saamista ja antamista, jouluisten ohjelmien tuijottelua ja joulukirkossa käyntiä. Kerrassaan ihana joulu. 

10 kommenttia :

 1. mutta ihanat räpsyt onkin <3 ja kertoo tosiaan siitä, että oli mukava joulu siulla! miullakin tursuaa jo joulu korvista, joten suosiolla päätin skipata oman blogin joulupostaukset suoraan ensi vuodelle ellen jopa kokonaan :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♥ Hahaha oikein hyvä idea kuule, tuli kyllä joulupostauksia niin joka tuutista :D

   Poista
 2. Hei söpöt räpyt vaikka ainoat ovatkin :)) ♡ ja kyllähän noita joulupostauksia on saanut lukea :D

  VastaaPoista
 3. Voi miten ihania kuvia<3 Eläinten kanssa on hauska koittaa poseerata, kun ne näyttää aina niin innostuneille :'D Mut ihan ku toi koissu hymyilis :')

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä, noiden kans oli hirveen vaikea saada mitään kuvia.. :D Kumpikin aina rimpuilee minne sattuu, ja jaksaa olla sylissä rauhallisesti sen 5 sekuntia!

   Poista
 4. Ihanat kuvat siusta ja lemmikeistä <3 Erityisesti Iines näyttää niin suloiselta! Parasta onkin jouluna ja välillä muutenkin keskittyä ihan vain olemiseen ilman kameraa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Emma! :-) Niinpä, keskittyä siihen joulun ihanaan tunnelmaan ♥

   Poista
 5. Ihanat kuvat jouluaatolta ♥ Ja varmasti joulusta voi nauttia ihan eri tavalla jos kamera ei oo koko ajan messissä. :)

  VastaaPoista

Blog Design by Get Polished