26. maaliskuuta 2016

BLOGGAAJAILTA MARIMEKOLLA

Postaus Marimekon bloggaajaillasta on viivästynyt niin pahasti, että harkitsin jo jättäväni postauksen kokonaan tekemättä. Mutta ilta oli kuitenkin niin kiinnostava, sekä sain räpsittyä muutamia kuvia, että ajattelin laittaa nämä tänne teidänkin nähtäville pienen kuvauksen kera!

Kokoonnuttiin siis muiden bloggaajien ja seuralaisten kera Joensuun Marimekon liikkeelle ihailemaan tämän kevään ja kesän uutuuksia. Kevät- ja kesämuodin tuulahduksia pääsimme ihailemaan muotinäytöksessä, jossa mallit pyörähtelivät meidän edessämme mallistoa esitellen. Itse ihastuin varsinkin beigeen trenssiin, josta näettekin kuvan hieman ylempänä. Juuri beige trenssi onkin myös itselläni kovassa etsinnässä kevääksi ja kesäksi, ja sen takia kiinnitinkin trenssiin erityisesti huomiota. Lisäksi yllätyin kovasti, kuinka monipuolisia vaatteita, sisustuselementtejä ja astioita Marimekolta löytyykään! Varsinkin kauniit, klassiset mustavalkoiset kuosit tekivät minuun vaikutuksen. Ryhdikkäät mustavalkoiset Eldina tai Linum -housut tai Siirtolapuutarha -astiasto olisivat erittäin tervetulleita lisiä minunkin kokoelmiini. :)

Suuri kiitos mukavasta illasta Joensuun Marimekolle ja tapahtumaa järjestäneelle Sami-Petterille, sekä muille tapahtumassa olleille! :)

8 kommenttia :

 1. Vautsi oot saanu hyviä kuvia taltioituu! kuulostaa kivalta teidän ilta :) ja nuo mustavalkoiset astiat on kyllä tyylikkäät! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli katsos niin ihania juttuja kuvattavana ;) Ilta oli kyllä ihana, ja voi että mäkin oon ihastunut noihin astioihin!! :')

   Poista
 2. Vaikuttaapa kivalta tapahtumalta ja nuo astiat ovat niin kauniita<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olikin kyllä älyttömän kivaa!! :) Niin ovat, kelpaisi kyllä omaankin astiakokoelmaan ♥

   Poista
 3. Nuo Marimekon uutuudet on niin ihania! Upeita kuvia olet napannut ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on, oon aivan samaa mieltä!! :) Ja voi kiitti! :)

   Poista
 4. Aivan ihastuttavia juttuja löytyy kyllä Marimekolta! Kuvat ihastuttaa 8) ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin kyllä löytyy, kauniita ja ajattomia :-) Kiva että tykkäsit! :)

   Poista

Blog Design by Get Polished