13. huhtikuuta 2016

TYYLIKÄSTÄ TURVALLISUUTTA + ARVONTA

Postaus toteutettu yhteistyössä Darenne.fi kanssa, tuote saatu.

Kun sain hetki sitten yhteydenoton Darenne.fi -sivustolta, lähdin kiinnostuneena tutkimaan, millaisesta verkkokaupasta onkaan kyse. Tämä turvatuotteiden verkkokauppa olikin minulle aivan uusi tuttavuus, ja kiinnostuin kovasti yrityksen ajatuksesta "turvallisuus voi olla myös kaunista". 

Darennen verkkosivuilta löytyy paljon erilaisia turvaa tuovia ja turvallisuutta lisääviä tuotteita. Valikoimaan kuuluu monipuolisesti mm. kännyköiden turvanaruja, henkilökohtaisia turvahälyttimiä joista lähtee kova ääni vaaran uhatessa, tyylikkäitä ensiapulaukkuja ja sammutuspeitteitä sekä tavaroiden paikantimia. Mielestäni ideat ovat todella hauskoja ja samalla hyödyllisiä, ja hurjasti plussaa tyylikkyydestä ja visuaalisuuden huomioimisesta tuotteissa!

 Sain itsekin valita Darennen sivuilta tuotteen testattavaksi. Päädyin pitkän pohdinnan jälkeen Iristag-paikantimeen, jonka avulla tavarat pysyvät tallessa! Iristagissa on monia erilaisia toimintoja, ja laite on hyvin helppokäyttöinen. Mukana tulee myös selkeät ohjeet sekä suomeksi että englanniksi! 

Aluksi latasin puhelimeeni Iristag-sovelluksen Google Play -kaupasta, ja liitin bluetoothin avulla päällä olevan Iristagin sovellukseen. Ja niinpä paikantimeni olikin valmis tositoimiin!

Paikannin toimii siten, että puhelimesta "Find Tag" -painiketta klikkaamalla hälytin alkaa vilkkua ja piipata, jolloin paikannan haluamani tavaran kätevästi. Kokeilin paikantamista mm. lompakon avulla, ja pienen kokonsa vuoksi Iristag sujahti helposti lompakkoon sisään. Sitten vain klikkaus puhelimeen, ja niin lompakon sisältä alkoi kuulua piippailua, ja löysin kaivatun tavaran. Iristag on myös helppo kiinnittää esimerkiksi avainnippuun, ja seuraavan kerran ulos lähtiessäsi avaimia ei tarvitse etsiä kissojen ja koirien kanssa! Kantama laitteella on noin 25 metriä.

Toisaalta Iristag toimii myös toisinpäin; keskellä olevaa nappia klikkaamalla puhelin alkaa hälyttää, ja näin kadonnut puhelin löytyy nopeasti. Tiedän itsekin sen tuskan kun puhelinta tarvitsisi ja se on jossain liian varmassa tallessa, eikä löydy mistään! Nyt puhelimenkin paikantaminen on paljon helpompaa, kunhan vain muistaa laittaa bluetoothin päälle. Lisäksi Iristagia voi käyttää myös puhelimen kameran laukaisimena tai apuna äänityksessä. 

 Haluttiin Darennen kanssa myös muistaa teitä jotenkin, eli arvomme vastaavan Iristag-paikantimen yhdelle teistä! ;) Arvontaan voit osallistua kertomalla kommenttiboksiin, miksi paikannin olisi hyödyllinen juuri sinulle! Muista liittää mukaan toimiva sähköpostiosoite, jotta saadaan voittaja kiinni. Osallistumisaikaa on 21.4 klo 22.00 asti, ja arvontapalkinnon lahjoittaa Darenne.fi. Onnea arvontaan! :)

27 kommenttia :

 1. Siis eikä miten huikea tuote! Mä todellakin tarvitsisin tollasen koska aina joko avaimet tai puhelin hukassa....kerran tosiaan hukkasin puhelimen ja löysin sen meidän roskiksesta ::D
  vii_vi_95@hotmail.com

  VastaaPoista
 2. Mun puhelin kanssa tahtoo hukkua aika usein joten toi olisi kyllä kiva. Mukaan arvontaan. Salli.moilanen36@gmail.com

  VastaaPoista
 3. Vau vaikuttaa todella hyödylliseltä laitteelta :) Itsellä aina kotoa lähtiessä on kaikki tavarat hukassa, joten tulisi kyllä tarpeeseen ja nopeuttaisi mun kotoa lähtöä :D
  anettekulmala(at)outlook.com

  VastaaPoista
 4. Ompas kiva arvonta! Hukkaan tavaroita liian usein, joten laite olisi näppärä apuri niiden löytämisessä :D
  jonsku_jaa@hotmail.com

  VastaaPoista
 5. Mun puhelin on aina hukassa, joten paikantimelle olisi varmasti käyttöä. :D

  saraana.makela@gmail.com

  VastaaPoista
 6. Hukkaan jatkuvasti tavaroitani :D
  sari.lamminpaa(a)gmail.com

  VastaaPoista
 7. Poikaystävällä on AINA jokin asia hukassa, oli kyseessä sitten avaimet, puhelin, sukka tai silmälasit :-D Hänelle moinen vempele olisi enemmän kuin hyvä!

  hanna-heiskanen@hotmail.com

  VastaaPoista
 8. Olisihan tuo kätevämpi kuin vähän väliä soittaa puolison puhelimesta omaan puhelimeen, kun "hukkaan" sen saman tien, kun kädestä irtoaa :D Milloin löytyy vessasta (ei vielä onneksi kuitenkaan vessanpöntöstä), sängystä petivaatteiden keskeltä, taskusta, laukusta, koiran alta... Olen ehtiväinen ihminen ja paljon menee aikaa kännykkää (ja muita tärkeitä tavaroita) etsien :D
  talviuninalle(at)gmail.com

  VastaaPoista
 9. Vähänkö kätevä tuote! :) Mulla on aina jokin juttu kadoksissa, joten tollanen sopis mulle paremmin kuin hyvin! Niina_93_2@hotmail.com

  VastaaPoista
 10. Voi miten kätsyjä juttuja! :) Mie antaisin tän hälyttimen ehdottomasti Ellille, jonka avaimet (ainakin sillon kun asuttiin saman katon alla) katosi aina jonnekin liian hyvään talteen :D en tiedä, joko joku hyvä systeemi on löytynyt, mutta voihan tän liittää niin moneen muuhunkin! :)

  VastaaPoista
 11. Ja hups, sähköposti ellei siulla sitä ole :D emmaot(at)luukku.com

  VastaaPoista
 12. Äidiltäni jää lähes joka kerta luokseni jotain, avaimet ja lompakko ovat lähes viikottain hukassa. Tämä olisi siis hänelle aivan mahtava.
  s.kansakoski(at)luukku.com

  VastaaPoista
 13. Pidän puhelintani yleensä aina äänettömällä, joten sen löytäminen on myös yleensä todella hankalaa... Tästä voisi olla apua! :D

  xevex82(at)gmail.com

  VastaaPoista
 14. Avaimet ja kännykkä on vähän väliä kadoksissa, joten Iristag-paikantimelle olisi käyttöä :)
  T: Miukkis
  birgit82@suomi24.fi

  VastaaPoista
 15. Avaimet on aina hukassa, joten varmaan niiden paikantamiseen tätä käyttäisin. Mahtava tuote :) / jani.koskinen83@gmail.com

  VastaaPoista
 16. Just jotain tällaista oon kaivannut koko elämäni :D Mulla on varmaan varhaisdementia kun hukkaan aina avaimet, eli tälle ois todellakin käyttöä!
  Noora
  laukkanoora (at) gmail.com

  VastaaPoista
 17. Tuo olisi todella hyvä jos sen saisi kiinni kaukosäätimeen. Telkkari menee itsestään päälle Xboxin laitettua päälle ja se usein huutaa kuin heikkopäinen ja säädin on sitten luoja ties missä, saisi ainakin nopeasti paikannettua ;)

  mari.pakarinen@yahoo.com

  VastaaPoista
 18. Avainten etsimiseen olisi monesti tarpeen, jotta lähdöt eivät viivästyisi. :) hiltuha(at)gmail.com

  VastaaPoista
 19. Hei tää ois aivan mahtava! Mä oon kirjaimellisesti neiti kaaos ja mulla on aina kaikki hukassa, siksi tää kotiutuis juuri oikeeseen osotteeseen! ;) loistava arvonta! ansku.ja@hotmail.com

  VastaaPoista
 20. Toi olis kätevä tälläselle hajamieliselle tavaroiden hukkaajalle :D
  mirasusanna (at) luukku.com

  VastaaPoista
 21. Iristag - paikannin toisi kyllä helpotusta elämääni. Viimeksi tänään aamulla taas metsästin puhelintani kissojen ja koirien kanssa :)
  -Marjuska-
  laaksonritari@luukku.com

  VastaaPoista
 22. Avaimet ja puhelin on mulla vähän väliä hukassa, joten tarpeeseen tulis
  nelliina at yahoo.com

  VastaaPoista
 23. Mukana ehottomasti:)
  nina_aaw@hotmail.com

  VastaaPoista
 24. Vaikuttaa kätevältä! Tytär on mestari hukkailemaan tavaroita.
  netteri@gmail.com

  VastaaPoista
 25. Minulla on yleensä avaimet kadoksissa ja kotoa lähtiessä niitä joutuu kiireellä etsiä. Tälläkin hetkellä ne on jossain..en vain tiedä missä. kaisa.piis@gmail.com

  VastaaPoista
 26. Vau mikä keksintö! Itselläni on aina kaikki kateissa, joten tarpeeseen tulisi :)
  ameliarose211@gmail.com

  VastaaPoista
 27. Kiva arvonta :) Mulla on aina auton avaimet hukassa, niin vois olla sopiva mulle :)
  puikoltapudonnut@outlook.com

  VastaaPoista

Blog Design by Get Polished