24. toukokuuta 2016

ASKEL RAKENNEKYNSIEN MAAILMAAN

Kylläpä muuten tuntui reissusta Suomeen palaaminen mukavalta, kun tiesi että samana päivänä pääsee hemmottelemaan itseään rakennekynsien laiton merkeissä. Kun Studio Fixiltä otettiin muhun reilu viikko aiemmin yhteyttä, ei mun tarvinnut kahta kertaa miettiä haluanko kynsiini kesäpäivitystä. Mun kynsien lakkailut ja hoitaminen on ollut aivan retuperällä, ja oonkin usein tuskaillut miten rumalta lohkeilleet lakat näyttää esimerkiksi asukuvissa. Ei oo tarvinnut pahemmin ottaa lähikuvia sormuksista tai muista jutuista, joissa kynnet näkyy :D Mutta kuulkaas, nyt kyllä kelpaa esitellä kynsiä!

Sain valita päivitystä kynsiini useista eri vaihtoehdoista, sillä Studio Fixin valikoimiin kuuluu mm. IBX-tehohoidot kynsille, Minx-filmikalvot, geelilakkaukset sekä rakennekynnet. Oon aina ihaillut rakennekynsiä, mutta en ole niitä koskaan aiemmin kokeillut. Oon kuvitellut niiden kanssa toimimisen vaikeaksi, sekä niiden kuluttavan ja pilaavan omia kynsiä. Nyt oli kuitenkin mahdollisuus kumota virheelliset luulot ja mielikuvat ja päästä testaamaan huolellisesti ja oikein tehtyjä rakennekynsiä, joten valinta kallistui nopeasti niiden puoleen.

Studio Fixin Heidi taikoi mulle vajaassa kolmessa tunnissa nämä upeat, ja niin mun näköiset kynnet. Neutraalin hempeät ja kesäiset, joissa on kuitenkin ripaus blingblingiä glitterlakan ja timanttien muodossa. Voi että miten näistä tykkäänkään! Kahden ja puolen viikon sisään on tulossa mm. lakkiaiset ja häät, ja kyllä nyt on kynnet kunnossa tulevia juhliakin ajatellen. Kuvat räpsittiin heti kynsien laiton jälkeisenä iltana myöhällä, ja siitä syystä kuvat ovat kökköjä ja muokkaus oli haasteellista. Pelkäsin kynsien vaurioituvan muuttopuuhissa mutta mitä vielä, eihän näille mitään käynyt! Yllättävän lujaa tekoa, eikä tarvitse koko ajan pelätä näiden katkeavan.

Rakennekynsien laitto oli mielenkiintoinen prosessi ja kyselinkin jatkuvasti Heidiltä eri vaiheista. Lopputulokseen olin todella tyytyväinen, eikä näihin ole vajaan viikon aikana tullut naarmuja tai muita kolhuja. Rakennekynsien vaikutuksesta omiin kynsiin mulla ei ole vielä omakohtaista kokemusta, mutta oikeanlaisen poiston jälkeen näiden ei pitäisi kuluttaa tai heikentää omaa kynttä. Voin siis lämpimästi suositella Studio Fixiä ja heidän rakennekynsiään jokaiselle! :) Lisäksi Studio Fixillä on voimassa tarjous, jonka mukaan toukokuussa kynsien laittoon ajan varanneet saavat rakennekynnet hintaan 40€! Nyt kaikki kipinkapin laittamaan kesäkynnet kuntoon ;)

Postaus toteutettu yhteistyössä Studio Fixin kanssa, rakennekynnet saatu

16 kommenttia :

 1. Noi kynnet on ihanat :) <3 Kyllä kelpais itellekki tuollaiset! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on, oon aivan samaa mieltä! :) Sitten vaan kesäkynsiä suunnittelemaan ;)

   Poista
 2. oi kylläpä tosiaan on ihan sun näköset kynnet! :) harmi kun en itse voi ihan kunnon rakennekynsiä ottaa, mutta sen sijaan otin kestolakkauksen ja oon kyllä tykännyt tästäkin vaihtoehdosta ihan hurjasti! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, niin tosiaan on :'D Kestolakkaus on varmasti aivan yhtä ihana vaihtoehto, eikä tarvii kesällä kynsien ulkonäöstä stressata! :)

   Poista
 3. Hei aivan ihanat noi kynnet muru!<3 Ja vielä ihan sun näköset ja väriset :> Oi pakko tehdä itelle kans kynnet pian ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii niin on!! :) Tee ihmeessä, kuulostaa kivalle! :)

   Poista
 4. No on kyllä nyt kynnet, niin kauniit ja vieläpä juuri sun näköiset ♥ Kyllä se aina vaan piristää kun saapi uudet kynnet, tuntuu jotenkin niin naiselliselta tms 8)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä aivan ihanat, mäkin tykkään näistä valtavasti! :) Ja piristää todellakin, ihanaa vaihtelua :'))

   Poista
 5. No onpas ihanat kynnet, kauniin neutraalit mutta silti näyttävät! ♥ Nyt kyllä houkuttaa rakennekynsien otto itellekin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, juuri täydellisesti kaikkea sitä mitä toivoinkin! :) Kannattaa jossain vaiheessa kokeilla jos yhtään kiinnostaa, mä ainakin tykkään ihan hirveesti :)

   Poista
 6. Itse kokeilin IBX-tehohoitoa ja voin kyllä sitäkin lämpimästi suositella, lisää tietoa löytyy blogin puolelta: http://blingershimmer.blogspot.fi/2016/05/ibx-tehohoito.html :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kävin tsekkaamassa sun postauksen, ja vaikuttaa kyllä tuo IBX-tehohoitokin tosi tehokkaalta ja kiinnostavalta! :) Vaikutukset on kyllä selkeästi tosi hyvät, jos kynsilakat kestää noin pitkään hyvänä. :)

   Poista
 7. Oih, niin nätit ja ihana väriset! :)) Mä olen kanssa himonnut kesäksi rakennekynsiä, en vaan usko että ne kauan kestäisi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että säkin tykkäät. :) Nää on kyllä muuten kestänyt tosi hyvin, mutta eilen töissä yksi napsahti kokonaan irti.. :D apuaa!

   Poista
 8. Vautsi tosi ihanat ja tyttömäiset. Laittaisin tuollaiset jos voisi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Ehdottomasti kannattaa testata jos jossain vaiheessa on mahdollista! :)

   Poista

Blog Design by Get Polished