27. kesäkuuta 2016

TYHJÄN SEINÄN PELASTUS - UPEAT SISUSTUSTAULUT

Keväällä möin sänkyni takana olevalla seinällä roikkuneen peilin, sillä äitini osti minulle synttärilahjaksi kivemman version, jonka halusin sijoittaa eri paikkaan lattian rajaan. Niinpä seinä jäi ammottamaan tyhjyyttään, ja kaipasin kipeästi jotain kivaa seinääni piristämään ja koristamaan. Olin nähnyt useissa blogeissa Desenion upeita julisteita, ja seikkaillut itsekin tuolla sisustustaulujen ihmemaassa upeita kuvia ja inspiroivia tekstejä ihaillen. Siispä kiljahdin riemusta, kun minulle tarjoutui mahdollisuus tutustua Desenion valikoimaan yhteistyön muodossa! 

Sain valikoida kattavasta valikoimasta 3 julistetta itselleni, ja valinta osoittautuikin aivan valtavan vaikeaksi! Valikoimaa on runsaasti, ja olisin halunnut kirjaimellisesti kaikki julisteet itselleni.. :D Upeat tekstijulisteet, kauniit kuvat, monet erilaiset värit ja fontit.. Lopulta päädyin valitsemaan kaksi tekstijulistetta, ja herkän sulan. Pidempi teksti muistuttaa elämään liittyvästä tasapainosta, ja lyhyempi on hauska toteamus pukeutumiseen liittyen. En voisi olla valintaani tyytyväisempi! Näitä julisteita kelpaa katsella, ja varmasti pitkään! Ihastuin Desenion tuotteisiin niin kovin, että varmasti tilaan jossain vaiheessa lisää tauluja ihan omakustanteisesti. Kuhmossakin huoneeni vaaleat seinät kaipaisivat kovasti piristystä kesän ajaksi! Minua houkuttaisi suuresti kokeilla esimerkiksi kultaa sisältäviä julisteita.. Ainoa ongelma on, että sivuston avattuaan sieltä ei vain pääse millään pois ;)

Onko Desenion valikoima teille tuttu? Mikä valkkaamistani julisteista miellyttää sun silmää eniten? :)

Postaus toteutettu yhteistyössä Desenion kanssa, julisteet saatu

8 kommenttia :

 1. Kivat taulut sait seinälle.
  OSallistu kastehelmi kakkuvadin arvontaan mun blogissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon ihan samaa mieltä! :) Käynpä kurkkaamassa, millaisesta arvonnasta on kyse.

   Poista
 2. Ihania tauluja olet valinnut, etenkin tykkään tuosta sulasta! :)) Ps. Ihanaa uutta viikkoa Jenni <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että tykkäät ja löytyi sullekin lemppari :) Sulka on kyllä tosiaan valtavan kaunis! Ihanaa viikkoa sinnekin Linda! ♥

   Poista
 3. Ihania tauluja! Itse tilasin myös tuolta yhden todella suuren julisteen ja kirjoitan siitä piakoin myös postausta blogiini :). Nyt tekisi vain mieli tilata lisää kaikkea kivaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanos muuta! :) Pitääpä käydä kurkkaamassa millaisen sä oot löytänyt! Muakin houkuttaisi tilata tuolta vielä vaikka mitä, saa nyt nähdä mihin kaikkeen päädyn lopulta.. :)

   Poista
 4. Hei aivan ihania!<3 Vitsi mä oon kans pari kertaa tuolla Desenion sivuilla ihastellut, mutten vielä tilannut ;) Syksyllä varmasti kun pääsee taas sisustaan kotiin♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin on!! ♥ Mun on pakko saada lisää, en vaan osaa päättää millaisia tilaisin ja mitä tyyliä haluaisin! :D Sitten hei viimeistään ;)

   Poista

Blog Design by Get Polished