24. elokuuta 2016

TESTISSÄ: THE INCREDIBLE FACE MASK

Ihoni on aina ollut tyypillinen sekaiho: T-alue rasvoittuu herkästi, mutta muilla alueilla voi esiintyä hetkittäin kuivuutta. Finnejäkin tupsahtelee säännöllisen epäsäännöllisesti kasvojani koristamaan, ja keväällä sain nauttia hieman haastavammasta ongelmasta nimeltä märkärupi. Kaksikin kertaa. Viime viikkoina ihoni on taas ollut erityisen haasteellinen, sillä näppyjä ja muita epäpuhtauksia on ilmestynyt pienen kylän edestä. Kun MayBeautylta lähestyttiin minua yhteistyöehdotuksen merkeissä, suostuinkin kokeilemaan The Incredible Face Maskia enemmän kuin mielelläni! Halusin innolla selvittää, olisiko tuotteesta apua epäpuhtauksien koristamalle iholleni.

 Mistä tässä useissa blogeissakin esillä olleesta naamiossa on oikein kyse? The Incredible Face Mask lupaa imeä talia iholta ja tehdä ihohuokosista selvästi pienemmät jopa yhden hoitokerran jälkeen. Lisäksi naamio ehkäisee aknea, poistaa mustapäitä ja ylimääräistä rasvaa iholta, puhdistaa kuollutta ihosolukkoa ja epäpuhtauksia sekä jättää ihon kirkkaaksi ja raikkaaksi. Naamio on myös hyvä keino tehostaa rusketusta ennen auringonottoa, sillä kuolleen ihosolukon ja muiden epäpuhtauksien puhdistamisen jälkeen rusketus säilyy iholla kauniimpana ja pitkäkestoisempana.
Aikamoisia lupauksia siis! Itse toivoin saavani apua erityisesti nenänpäässä oleviin mustapäihin, epäpuhtauksien ja kuolleen ihosolukon poistamiseen. Olen laiska naamioiden suhteen, joten tämä tuli enemmän kuin tarpeeseen! Haaveilin myös kesäihon syväpuhdistamisesta raikkaaksi syksyä varten.

 Tässä lähtötilanne kasvoistani. Epäpuhtaudet näkyvät kuvassa huonosti, mutta lähemmässä tarkastelussa ne näkee selvästi. Kuvanottohetkellä kasvoni olivat muutenkin suhteellisen hyvässä kunnossa, ennen sitä iho-ongelmat olivat vahvemmin läsnä. Otsa on rasvoittunut ja kerännyt näppylöitä, ja toinen ongelma-alue on leuka. Kuvastakin huomaa, että leuassa on punoittava kohta, johon ilmestyy jatkuvasti finni tai mustapää. En tietenkään osaa olla räpläämättä sitä, mutta sen katsominen on valtavan raivostuttavaa! Ihoni ei ole todellakaan pahimmasta mahdollisesta päästä, mutta varsinkin teini-iässä sain nauttia ajoittaisesta aknesta kasvojen ja selän alueella.

 Yllä olevissa kuvissa näette naamion kasvoillani levityksen jälkeen. Mukana tuli näppärä sivellin, jonka avulla naamion levittäminen kävi käden käänteessä. Levittäminen oli todella helppoa, ja vei aikaa vain pari minuuttia. Vaikutusaika naamiolla on 30-45 minuuttia, ja testasinkin naamiota kaksi kertaa. Ensimmäisellä kerralla pidin naamiota 30 minuuttia, ja koska en ollut täysin vakuuttunut tuotteen tehosta kokeilin sitä toisen kerran, jolloin annoin maskin vaikuttaa maksimipituuden eli 45 minuuttia.

 Kuinka tämä ihmemaski sitten vaikutti ihooni? Kuten aiemmin totesin, ensimmäisellä kokeilukerralla en ollut täysin vakuuttunut. Siitä syystä testasin tuotetta uudestaan, sillä en halua kirjoittaa mistään minkä takana en voi seisoa. Toinen kokeilukerta olikin huomattavasti positiivisempi, ja naamiosta jäi hyvin myönteinen kuva!

Naamio vaikutti juuri niihin ihoni ongelmiin, joihin toivoinkin sen pureutuvan. Katsoin naamiota irrottamisen jälkeen, ja siihen oli kuin olikin jäänyt kiinni ihon epäpuhtauksia ja kuollutta ihosolukkoa, jonka juuri ja juuri silmällä erotti. Valitettavasti tästä vaiheesta en saanut kuvaa otettua. Iho vaikutti naamion jälkeen huomattavasti kirkkaammalta ja raikkaammalta. Kasvoja hieman ”tikusteli”, aivan kuten kunnon kasvohoidon jälkeen. Tämä tosin saattoi johtua myös siitä, että naamion irrottaminen teki hieman kipeää. Kauneuden eteen joutuu välillä hieman kärsimään, you know girls ;) Naamio itsessään kuitenkin tuntui todella miellyttävältä kasvoilla, eikä kiristänyt liikaa.  Kasvot kuitenkin tuntuivat ihanan raikkailta, ja olo oli kuin uudestisyntyneellä! Naamion jälkeen laitoin kasvoille vielä paksun kerroksen kosteusvoidetta, ja aamulla iho olikin ihanan pehmoinen.

Kaikkiaan tuote oli todella tehokas ja mielenkiintoinen testattava, josta oli selvästi apua ihoni ongelmissa! Muutama päivä käytön jälkeen epäpuhtaudet olivat edelleen pysyneet poissa, ja iho tuntui hyvinvoivalta ja terveeltä. Jos joku teistä innostui testaamaan kyseistä tuotetta, saatte nyt MayBeautyn verkkokaupasta 30% alennuksen koodilla sademask. Klikkaamalla linkkiä(klik) ohjaudut suoraan verkkokauppaan, jossa alennus aktivoituu automaattisesti ostoksesi yhteydessä. Rentouttavia hetkiä naamion parissa! :)

*Naamiot saatu blogiyhteistyönä

14 kommenttia :

 1. Kuulostaa kivalta tuotteelta! :) Irtoaako toi siis sillain kalvomaisena kokonaisena maskina? Mie en erityisemmin tykkää, jos maskeja irrottaessa tulee vesi silmistä, joten olenkin suosinut sellaisia naamioita, jotka eivät jämähdä kalvoksi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi kiva tää tuote kyllä onkin! :) Joo irtoaa kokonaisena kalvona kasvoilta. Tää ainakin oli kyllä tehokas, ja repi epäpuhtaudet ja kuolleen ihosolukon mukanaan :)

   Poista
 2. Vaikuttaa todella hyvältä tuotteelta! :) Monestakin blogista lukenut tästä ja tuntunut kyllä toimivan. Pitäisi varmaan itsekkin kokeilla tuota tuotetta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, ja sitä tämä kyllä olikin! :) Mä kans luin tästä paljon positiivisia kokemuksia, joten mielelläni testasin tuotetta itsekin. Suosittelen lämpimästi! :)

   Poista
 3. Ihania kuvia oot otannut tähän <3! Tuo naamio vaikuttaa kyllä hyvälle ja toimivalle, olisi kiva itsekkin testata!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Janni! ♥ Kannattaa kyllä ehdottomasti! :)

   Poista
 4. Kuulostaapa hyvältä! Mä oon monesti meinannut kokeilla tuontyylisiä naamioita mutten vieläkään ole päässyt testaamaan:D Kipu ei kiinnostaisi, mutta kuten sanoit niin kauneudesta on kärsittävä;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa testata jos vähänkin iho kasvonaamiota kaipaa! :) Ei kipu todellakaan sietämätöntä ollut, pientä nipistelyä mikä on aivan luonnollista kun kalvoa vedetään iholta :)

   Poista
 5. Säkin oot päässyt testaamaan tätä! :) Tykkäsin ite tosi paljon tästä, oikeesti huomas miten kaikki epäpuhtaudet oli jäänyt tohon maskiin, hah :D Tuo tosiaan veti karvat mukana, joten pienesti kirpaisi kun veteli pois kasvoilta! Mutta muuten oikein hyvä ja toimiva tuote ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo! :) No sanos muuta, oli kyllä jotenkin niin jännää ja mielenkiintoista! :'D Mäkin hieman hämmästyin ekalla kokeilukerralla, kun tajusin että ihokarvat lähtee mukana. Onneksi pakkauksessa varoitettiinkin että kannattaa varoa hiuksia ja kulmakarvoja, hehe!

   Poista
 6. Kiva kuulla sultakin arvostelua tästä :)

  VastaaPoista
 7. Mielenkiintoinen naamio! :) Mie oon nyt viime aikoina käyttänyt lähinnä savinaamioita, mutta muutkin naamiot kiinnostaa. Vaikuttaa kivalta ja kuvista huomaa miten ihon punoitus on rauhoittunut, itsellä ainakin pisti se ensimmäisenä silmään! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, mielenkiintoinen todellakin! :) Savinaamiot kuulostaa kans tosi tehokkailta, niitäkin voisin testata! Kiva että huomasit eron jo kuvienkin perusteella :)

   Poista

Blog Design by Get Polished