29. syyskuuta 2016

JA JONAIN PÄIVÄNÄ MÄ OLEN EHJÄ


Eilinen päivä oli kerrassaan kamala. Lyhyesti sanottuna näin painajaista, jonka jälkeen herääminen oli vaikeaa ja kyyneleet poltteli luomien takana. Olin niin väsynyt, että skippasin ekan tunnin kokonaan ja jatkoin unia. Päivällä itkettikin sitten enemmän, ja illalla ennen opiskelijabileitä teki mieli jäädä viltin alle. Kumpa olisinkin vain jäänyt, sillä olin kuitenkin kotona ennen kymmentä itkemässä. Tänään olin ajatellut ottaa asukuvia, mutta silmät on niin turvoksissa että no thanks. On jännää, miten suuressakin joukossa tai läheistensä kanssa voi tuntea olevansa enemmän ja syvemmin yksin, kuin ollessaan oikeasti yksin. Eilinen ilta ja yö oli jotain sellasta mitä en osaa edes kuvailla. Jotain tuollasta odotinkin tapahtuvaksi, oon pärjännyt ja selvinnyt liian hyvin, tehnyt kaikkeni pärjätäkseni. Mun piti lähteä tänään aamulla Kuhmoon, mutta oon vaan hautautunut viltin alle herkuttelemaan, lukemaan ja kattomaan kivoja sarjoja. Tehnyt niitä juttuja, joista tulee hyvä mieli. Kotikotiinkaan meno ei tunnu kivalta vaihtoehdolta, tyrmistyttää yhden käytös surullisena ja tärkeänä hetkenä, ja ärsyttää toisen suunnitelmien muutokset. Joten jään siis tähän. Huominen on varmasti parempi.

Toivottavasti juuri sun päiväsi on ollut omaani parempi

20 kommenttia :

 1. Kurjaa kuulla, että sinulla on ollut noinkin huono päivä! Toivottavasti mieli kohenee tässä seuraavien päivien aikana. Nuo kuvat ovat ainakin todella upean näköisiä! Juuri tuollainen värimaailma miellyttää minua suunnattomasti. :)

  VastaaPoista
 2. Huominen on varmasti parempi, voimia Jenni ♥

  VastaaPoista
 3. Suuri voimahali❤❤

  VastaaPoista
 4. Oli kyllä paljon mukavampi päivä, kiitos vain 😄

  VastaaPoista
 5. Tsemppiä kovasti Jenni ja täältä myös voimahalaus!<3 Kyllä se siitä taas lähtee rullaamaan :) Xx

  VastaaPoista
 6. Voi Jenni, hirmuisesti haleja sinne ja tsemppiä ♥ Toivottavasti pikkuhiljaa alkaa helpottamaan ♥ ps. Ihanat kuvat oot räpsinyt tähän!

  VastaaPoista
 7. Voi rakas<3 Juuri toi juttu mistä laitettiinkin viestiä.. Joskus kotona on vaan paras paikka olla ja tehä vaan ja ainoostaan niitä juttuja mitkä tuntuu hyvälle<3 Se on tärkeintä :-* Iso halaus, oot ajatuksissa♥ Ja ps toi biisi ...<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä.. Oot ihan oikeessa. Kiitos, sä oot kans ♥

   Poista
 8. Silloin kun elämä tökkii niin sitä on parempi jäädä sinne viltin alle ja tehä juttuja joista tulee hyvälle mielelle. Turha sitä on väkisin alkaa mitään muuta tekemään. Hirmuisesti tsemppejä ja haleja siihen suuntaan taas. Mä toivon että pian elämä hymyilee, sä oon ihminen joka niin ansaitsee sen:( ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, oikeessa oot. Välillä on hyvä ihan luvan kanssa vaan olla maailmalta piilossa, eikä aina yrittää väkisin piristyä. Niitäkin päiviä nimittäin on! Kiitos Kata ♥

   Poista
 9. Muista aina, että täällä on ihmisiä ketkä välittää susta ja keille voi jutella aina <3 Esim minä :) Ja mulla oli ennen tuo, että olin ihmisten parissa enemmän yksin kuin silloin kun olin yksin. Se on jotenkin niin outoa! :( Parempia päiviä on varmasti tulossa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, minä muistan ♥♥ Se on kyllä outoa tosiaan, ja mä oon kans kokenut tota joskus aiemmin aika paljonkin. Ei oo kivoja fiiliksiä ne. Toivotaan, kiitos ♥

   Poista

Blog Design by Get Polished