19. joulukuuta 2016

MALLORCA | RED & WHITE OUTFIT


hame Zara

toppi H&M

ballerinat kirppis/H&M

Kuten jo aiemmin lupasin, tuo ihana ihana ihana Rooman Zaran löytö pääsi myös Mallorcalle mukaan ;) Jos mun pitäisi valita yksi lemppari mun vaatteista, tää olisi aika korkealla kärkikahinoissa! Näyttävä, tyylikäs, tyttömäinen, hempeä. Ja kaiken lisäksi valtavan mukava päällä! Mukavuuden merkitys pukeutumisessa on viimeisen puolen vuoden aikana korostunut runsaasti vaatteita valitessani, ja jotenkin miellän hameet paljon housuja mukavammaksi. Tässäkin tylliunelmassa on ihanan joustava vyötärö, joten ei matkan aikana ahmitut herkut haitanneet!

Ballerinatkin on monen vuoden lempparit, jotka löysin kirppikseltä hintaan 0,50€. Siis viiskyt senttiä, huh! Oon käyttänyt näitä varmaan kolme kesää läpeensä niin, että nämä ovat roikkuneet lähes koko ajan jalassa. Lisäksi nää on olleet mulla kaikille ulkomaanmatkoilla käytetyimmät kengät, joiden nimeen vannon pitkilläkin matkoilla. Uskomattoman mukavat jalassa ja käyvät lähes kaiken kanssa. Naureskeltiinkin reissussa, kun puolitoista vuotta sitten Emilian kissa hieman teroitti hampaitaan toiseen popooni ;) Eipä ole menoa haitannut!

Nämä asukuvat on otettu upeassa Santa Maria del Camissa, jossa kaikki kadut ja rakennukset olivat valtavan kauniita ja jatkuvasti sai haukkoa henkeään ihastuksesta. Mulla on tuosta kaupungista pari kuvaa tulossa myöhempään postaukseen, niin näette palan paikan kauneutta, vaikkei se samalla tavalla kameran muistikortille välitykään. Santa Maria del Cami oli ensimmäinen paikka, jonne me auton vuokrattuamme suunnattiin. Pikkukaduilla pujotteleminen ja yksisuuntaisten välttely oli hurjan hauskaa, ja saatiinkin nauraa moneen otteeseen ja ajaa monen monta rinkiä haluttuun paikkaan päästäksemme. Käytiin ihanassa sisustusliikkeessä, räpsittiin kuvia ihanista kujista ja nautittiin herkulliset gelatot. Oikein sympaattinen pieni kaupunki (vai kylä?) Mallorcan sydämessä!

Voi, tuota matkaa muistelen niin lämmöllä

2 kommenttia :

Blog Design by Get Polished