4. joulukuuta 2016

TOINEN ADVENTTI : JOULUISIA ASUJA

Se olisi jo adventtikalenterin toisen luukun vuoro! Hui, kuinka nopeasti aika meneekään. Jälleen täytyy kyllä todeta, että on tämä joulun odotus vaan ihanaa. Saisi mun puolesta kestää paljon pidempäänkin! Rrrrrakastan kaikkea jouluista hömppää, kimaltavaa, pehmoista, pörröistä.. Glögin tuoksua, suloisia joululauluja, kirpsakoita pakkasaamuja ja maltillisia joulukoristeita. Ennen kuin esittelen jouluista sisustustani teille tarkemmin, kurkataan muutama asuidea joulun ajalle! 


En koonnut varsinaista yhtä tiettyä asua jokaisen teeman alle, vaan erilaisia elementtejä, joista jokainen voi poimia ne mieleisensä ja yhdistellä asukokonaisuuden lemppareistaan. Pikkujouluihin pukisin itse päälleni glitteriä, glitteriä ja vielä kerran glitteriä. Valitsisin joko överiglittermekon punaisilla tai mustilla asusteilla joulunpunaisiin huuliin yhdistettynä. Ja jos oikein villiksi haluaisin heittäytyä, nakkaisin olalle pörröisen clutchin! Vaihtoehtoisesti pukisin päälleni jotain neutraalimpaa, esimerkiksi juuri klassista punaista tai mustaa. Tällöin asusteet saisivat olla överit, ja loistaa kilpaa kuusenkoristeiden kanssa! Parempi överit, kuin vajarit. Varsinkin näin pikkujoulukaudella ;)


Joulupäivälliselle pukeutuisin mukavasti kuitenkaan unohtamatta tyylikkyyttä. Hameet on pukeutumisessani arkipäivää, ja miellänkin ne paljon housuja rennommiksi. Juhlavuutta asuun saa helposti valitsemalla ylleen ihanan kimaltavan midihameen, joita nykyään näkee lähes jokaisessa kaupassa. Ostin omani jo aiemmin syksyllä, ja on sanomattakin selvää että se tulee pääsemään tulevien viikkojen aikana ahkerasti päälle! 

Mikäli asusta haluaa tehdä hieman arkisemman, kannattaa siihen yhdistää ronskisti muhkea neule. Tyylikästä, lämmintä ja ah-niin-mukavaa. Itse ainakin nautin siitä, että saan joulunakin hieman laittautua päivän aikana, ja illalla sitten hipsiä pehmoisissa yövaatteissa paikasta toiseen piittaamatta ulkonäöstäni. 


Meillä, kuten varmasti monilla muillakin, on tapana vierailla jo pois nukkuneiden läheisten ja rakkaiden haudoilla jouluaattona. Kelistä riippuu pitkälti, kuinka hautuumaalle haluaa pukeutua. Välillä on ihana hautautua muhkean toppatakin uumeniin ja kiskaista huppu korville. Keskittyä olennaiseen ja rauhoittua. Jos kuitenkin haluaisin nähdä hieman vaivaa joulun ulkoiluun, laittaisin päälleni jotain muhkeaa, pörröistä, vaaleaa ja pehmoista. Timberlandit pitää jalatkin lämpiminä, todettu on!


Oi, sitten mun lemppariosuus! Meillä on tapana avata lahjat illalla rennoissa merkeissä, joten päätyisin valitsemaan iltaa varten jotakin yllä olevista jutuista. Pakko myöntää, että aika monta vastaavanlaista tuotetta omistankin jo ;) Ostin viikon alussa porounimaskin reissua varten, että saisin matkustaessa nukuttua. Puputossut on olleet ahkerasti jalassa, ja ostin jo maailman pehmoisimman ja huvittavimman joulupaidan. Päätettiin myös siskoni kanssa hankkia aivan ylisöpöt ja lähipiiriä paljon hauskuuttaneet haalarit, ja meitä varmaan näkeekin joulun aikaan suhteellisen paljon yksisarvisena ja dinosauruksena! :D Kannattaa tsekata henkkamaukan jouluinen valikoima, vinkvink ;) Teki ihan hiukkasen vain mieli kotiuttaa sieltä myös porohaalari, jääkarhuhaalari jajajjajaja..

Kuinka sinä pukeudut joulun aikana?

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Blog Design by Get Polished