23. tammikuuta 2017

LUONNOLLISTA KAUNEUTTA LUMENELTA

Kiristävää tunnetta kasvoilla, kuiva ja jopa karhea iho, tunkkaiseksi levittyvä meikkivoide.. Noista on mun viime aikojen ihoon liittyvät huomiot pääasiassa koostuneet. Ihoni on kuivunut talvella valtavasti, ja pintakuivuus on saanut ihon lisäksi myös hermot kiristymään ajoittain ihan huolella. Kun iho on kuiva, eivät myöskään meikit levity iholle kauniisti. Lopputulos voi olla tunkkainen tai jopa huolittelematon. 

Tästä syystä päästin valtavia sisäisiä riemunkiljahduksia, kun pääsin testaamaan uusia Lumenen tuotteita, jotka keskittyvät ihon luonnolliseen hehkuun ja hyvinvointiin. Ihana Invisible Illumination -sarja sisältää mm. sävyseerumin, poskipunapisarat, hehkupisarat ja kahdet erilaiset valopisarat. Nämä silmääkin hivelevät tuotteet sisältävät pohjoista lähdevettä, kirkastavaa lakkaa sekä valoa heijastavia sävypigmenttejä. Ja mikä parasta - näiden luvataan heleyttävän ja kosteuttavan ihoa luoden raikkaan, hehkuvan ja viimeistellyn lopputuloksen! Tällä hetkellä pakkasen korpuksi kuivattama ihoni ei olisi voinut enempää toivoa. Kuinka nämä tuotteet sitten toimivat juuri minun ihollani?

Sain Invisible Illumination -sarjasta testattavakseni sävyseerumin (keskellä), hehkupisarat (oikealla) ja valopisarat (vasemmalla, sävy Rosy Dawn). Aluksi levitin kasvoilleni normaaliin tapaan kosteusvoiteen, jonka jälkeisen tilanteen näette alla olevassa kuvassa. Selvää punoitusta on havaittavissa (varsinkin kun päätin puristella mustapäitä edellisenä iltana, what a great idea..). Ihon sävy on myös hieman epätasainen ja jopa samea.

kosteusvoiteen levityksen jälkeen
Seuraavaksi vuorossa oli sävyseerumi. Se levittyi kasvoille kevyesti, ja lopputuloksesta tuli luonnollisen peittävä. Ei laisinkaan tunkkainen tai paksu, sillä sävyseerumi mukautui ihon sävyyni täydellisesti. Ihon pieni punaisuus peittyi ja luonnollisuus säilyi. Ihon oma sävy kuulsi kauniisti läpi, kuten tuotekuvauksessa luvattiinkin. 


sävyseerumin levityksen jälkeen

Korostin ja varjostin ihoani Rosy Dawn -sävyisillä valopisaroilla sekä hehkupisaroilla. Useat korostus- ja varjostustuotteet saavat aikaan liian överin lopputuloksen, ja tuotteiden rajat erottuvat kasvoilta aivan liian selvästi. Välillä itsekin haluan hehkua glitterpallon lailla esimerkiksi juhlimaan lähtiessäni, mutta kyllähän luonnollinen hehku on jotain paljon, no, luonnollisempaa! Näillä tuotteilla sain kasvoilleni loihdittua juurikin sitä luonnollista hehkua ilman selviä rajoja tai tunnetta tukkoon pakkeloiduista kasvoista. Valopisarat heijastivat valoa ihanasti kasvoilla, ja se hehku ei valitettavasti kuvissa pääse oikeuksiinsa. Hehkupisaroita puolestaan käytin varjostusvärin tapaan varjostuksiin, ja yllätyin luonnollisen keveästä lopputuloksesta. Tuotteissa parasta olikin ehdottomasti se ihana raikas tunne kasvoilla! Kasvot tuntuivat koko ajan kosteutetuilta ja ihanan hehkuvilta, enkä voinut lopettaa lopputuloksen ihailua peilistä. Jotain muutosta oli selvästi havaittavissa, sillä meidän isä (!!!) kysyi että mitä mä olen poskiini laittanut! :'D


hehku- ja valopisaroiden levityksen jälkeen


Lisäksi testasin Invisible Illumination sarjasta myös Nordic Light seerumipeitevoidetta ja huulihoidetta. Mikä ihana sana, huulihoide! Ehdoton lempparituote koko sarjasta, ja pelastus halkeileville huulille! Olin jo valmis marssimaan apteekkiin etsimään täsmätuotetta kosteuttamaan huuliani, mutta pelastus saapui tämän huulihoiteen muodossa. Huulihoide kosteuttaa huulia pitkäkestoisesti jättäen samalla ihanan, kevyesti vaaleanpunaisen hehkun. Olen kyllästynyt moniin hieman kalliimpiinkin huulirasvoihin, joiden kosteuttava vaikutus häviää jo hetken kuluttua. Tässä tuotteessa on vaan yksinkertaisesti aivan kaikki mitä huulituotteelta toivoa saattaa - pitkäkestoisuus, huumaava tuoksu sekä luonnollisen vaaleanpunainen sävy. Yllätyin huomatessani monen tunnin jälkeen, kuinka huulet olivat ihanan pehmoiset ilman hoiteen jatkuvaa lisäämistä. Huikea tuote!


Seerumipeitevoide vaikuttaa myös oikein toimivalta ja tehokkaalta tuotteelta, joskin oli omalle iholleni hieman liian tumma. Käytin tuotetta silmänalusilleni sekä peittämään ihon pieniä virheitä, ja siinä peitevoide ajoikin asiansa oikein hyvin. Toimisi ehkä minulla paremmin auringon päivettämälle iholle, joten kesää odotellaan!
lopputulos, vain kulmat tehty lisäksi

Ja lopuksi kuivan talvi-ihon todelliset pelastajat: Lähde-sarjan Hydration Recovery tehokosteuttava geelinaamio sekä Pure Arctic Hydration kosteuttava & raikastava kasvosuihke! Rakastan erilaisia kasvonaamioita, mutta usein naamiot lopulta kuivattavat ihoani lisää pidemmällä tähtäimellä. Niinpä testasin innoissani tätä tehokosteuttavaa geelinaamiota, jonka luvattiin parantavan ihon hapensaantia, tukevan ihosolujen uusiutumista ja sekä tekevän ihosta sileän ja kosteutetun. Lähde-sarjan tuotteissa yhdistyvätkin pohjoinen lähdevesi sekä mineraalipitoinen koivun mahla. Muutaman kokeilukerran jälkeen en voisi olla tyytyväisempi. Geelinaamiota voi käyttää kasvonaamion tai tehohoidon tapaan 2-3 kertaa viikossa. Mun iho on todella kuiva, joten olen jättänyt naamion yöksi vaikuttamaan kasvoille. Heti naamion levittämisen jälkeen ihon valtaa viileän raikas tunne, ja aamulla kasvot tuntuvat kosteutetuilta ja pehmoisilta.

Mikäli iho kaipaa kosteutusta ja virkistystä kesken päivän, suihkin kasvoilleni saman sarjan ihanaa kasvosuihketta. Meikin päälle(kin) käytettävät kasvosuihkeet on kyllä yksi maailman parhaista keksinnöistä! Kasvovesien läträäminen vanulappujen kanssa voi joskus tuntua liian vaivalloiselta aamun kiireessä, ja siksi kasvosuihke on ihan mahtava valinta. Pieni suihkaus kasvoille, ja tadaa, se on siinä. En malta odottaa kesän helteitä, kun tuo pieni suihkaus pelastaa tukalalta ololta missä vain, milloin vain. Plussaa superihanasta tuoksusta! 

Koska rakastuin näihin tuotteisiin aivan täysin, haluan vinkata teillekin tulevan viikon mahdollisuuksista näihin tuotteisiin liittyen ;) Viikolla 4 Joensuun Sokoksella on paikalla Lumenen asiantuntija 25.-28.1! Mikäli tuotteet kiinnostavat tai jokin jäi vielä askarruttamaan, nyt on oiva tilaisuus tarttua härkää sarvista. Toki minultakin saa lisätietoja, vastaan mielelläni kysymyksiin näitä tuotteita tai mitä tahansa muuta koskien! Lisäksi viikolla 4 (23.-29.1) saat Lumenen ihanista Invisible Illumination tuotteista -20% alennusta Joensuun Sokoksella! Nyt kannattaa ehdottomasti suunnata testaamaan Lumenen ihania uutuuksia tuon huiman aleprosentin kera. Suosittelen lämpimästi :-) 

Erityiskiitokset Sokoksen ihanalle Helmille, joka perehdytti mut näiden tuotteiden pariin!

Postaus toteutettu yhteistyössä Sokos Joensuun ja Lumenen kanssa, tuotteet saatu

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Blog Design by Get Polished