11. helmikuuta 2017

PIKAMOIKAT

Hi there  

Mitä teille kuuluu? Mulla on nyt tän vuoden puolella ollut aika "pitkiä" taukoja bloggaamisessa, tai ainakin mun normaaliin postaustahtiin nähden pitkiä blogittomia kausia. Oon pohtinut paljon, että mistä tää johtuu. Kyllähän mulla materiaalia olisi jemmassa vaikka kuinka. Ehkä tämä uusi blogialusta vielä hieman opetteluttaa (onko toi ees sana..), oon ollut rehellisesti sanottuna valtavan kiireinen ja elämän mukanaan tuomat tuulet on olleet vähintäänkin arvaamattomia. Blogi ei ole valitettavasti ollut ykkösprioriteettina viime aikoina, vaikka päivittäin kaipaankin entistä otettani bloggaamiseen. 

Haluaisin luvata yrittäväni enemmän blogin suhteen, yrittäväni palauttaa postaustahdin ennalleen. Mutta en lupaa, sillä aion kuunnella itseäni ja kirjoittaa vain silloin, kun mun omat voimavarat sen sallivat. Silloin, kun oikeasti siltä tuntuu ja bloggaaminen ei ole pakkopullaa. Sitä tämä ei tosin ole neljään vuoteen ollut, joten senkin suhteen fiilikset ovat hieman hämmentäviä. Oikeastaan enemmänkin haluaisin luvata blogin postaustahdin entiselleen palauttamisen itselleni, en niinkään teille. Mutta we'll see!


hame ja paita H&M

laukku River Island

saappaat Zara

kello Daniel Wellington

Postauksen kuvituksena toimivat suhteellisen reaaliaikaiset asukuvat, napsittiin nämä nimittäin keskiviikkona maman ja Kaisun ollessa Joensuussa. Hieman kesäistä noille keleille, mutta autolla liikkuessa tarkenin vallan mainiosti. Päivä oli valtavan hulvaton, ja suututettiin äitin kanssa mm. kahvilan työntekijä ja parkkipirkko. Kohtaaminen parkkipirkon kanssa oli kyllä vähintäänkin ratkiriemukas :'D 

Asusta vielä sen verran, että rakastan valkoisen ja vaaleanpunaisen/dusty pinkin/beigen yhdistelmää. Kuolasin tuota hametta jo H&M:n liikkeessä, mutta viimeinen jäljellä oleva kappale oli väärää kokoa. Sain tän kuitenkin netistä metsästettyä itselleni, ja olin enemmän kuin mielissäni. Olisin halunnut yhdistää asuun vaaleammat ylipolvensaappaat, mutten valitettavasti omista sellaisia. Ja arvatkaa miksen? No koska viivyttelin täydellisten saappaiden tilaamista liian kauan, ja nyt monen viikon kyttäämisestä huolimatta mun kokoa ei ole tullut lisää :( Voihan surku. Mutta no worries, en aio menettää toivoani.

Eilen tapahtui jotain, mitä kaikki ovat ennustelleet ja odottaneet jo lähes viisi vuotta. Joensuusta Kuhmoon tullessani sain nimittäin elämäni ensimmäiset ylinopeussakot. Olihan se hieman jännää, mutta yllätin itseni ja muut tyynellä suhtautumisellani. Kyllähän siitä ihan mukava pikavoitto napsahti, mutta poliisisedät olivat hyvin hellyttäviä ja juteltiin maijan takapenkillä vaikka mitä hauskaa. Ei ollut ollenkaan niin paha kokemus kuin muiden kertomusten perusteella kuvittelin :'D Lähinnä mua vaan nauratti koko homma. Onneksi sain pitää korttini, vaikka monet sanoivatkin että kyllä olisi kortti lähtenyt jos olisin ollut yksin liikkeellä. Mulla on kyllä ollut naurettavan hyvä tuuri sakkojen suhteen, mutta jossain vaiheessa sekin tuuri loppuu. Hmmph. Hieman meinasi karmia, kun tänään töiden jälkeen poliisit tulivat vastaan ja ylinopeutta taisi olla aikalailla saman verran kuin eilenkin.. Mutta hei, nyt täytyy oikeasti hillitä kaasujalkaa. Seriously. 

Mutta nyt katson Greyn anatomian jakson loppuun ja suuntaan nukkumaan, huomenna ois nimittäin taas työpäivä. Palataan (toivottavasti) taas pian! Ihanaa ja rentouttavaa viikonloppua

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Blog Design by Get Polished