13. huhtikuuta 2017

NEULEMEKKORAKKAUTTA

Hellouu! Tänään ajattelin lätkäistä teille näytille yhden mun talven ja kevään lempparivaatteista, nimittäin superpehmoisen ja rennon neulemekon, jonka uumeniin voi hautautua ankeita maanantaipäiviä tai purevaa viimaa (tai jopa keväistä lumimyräkkää) pakoon. Aluksi mietin, että tuntuu hieman hassulta julkaista näin talvisia kuvia, kun eletään jo huhtikuun puoliväliä. Mutta mitä vielä, saavuin tänään Kuhmoon onnellisesti valkoisissa lenkkareissani hypätäkseni autosta suoraan kinokseen. Matkalla nautin oikein kunnon lumimyräkästä, oh so nice. Aamulla ikijäässä olevat ikkunat odottivat raaputtamista Joensuussa (okei, joku ihana oli yllärinä raaputtanut ne mulle<3
Ostin tuon mekon Mallorcan Zarasta, ja mun vankasta neulemekkoihastuksesta ja lukuisista muhkeista vaatekaapissani majailevista yksilöistä huolimatta tää on ihan lemppari. Maailman mukavin päällä, pehmoinen ja upottava, rennon tyylikäs olematta kuitenkaan tukahduttavan kuuma. Mitä muuta voi neulemekolta toivoa? Luonnonvalkoinen on värinä maailman kaunein, ja hento palmikkokuviointi lisää mekon viehätysvoimaa. Me likes. Ja eniten tykkään neulemekkojen monikäyttöisyydestä; menevät kivasti niin housujen kuin sukkisten ja otk-saappaiden kanssa!


Kuinka moni teistä on jo pääsiäistunnelmissa? Mulla "pääsiäisloma" menee kokonaan töissä, mutta oikein mielelläni paiskin hommia :) Viikko on ollut aivan tuhottoman stressaava, ja hetkeksi saan hellittää kouluhommista. Sain vielä tänään mitä parhaimpia uutisia, nimittäin kaksi vaikeaa tenttiä meni läpi! Kvantitatiivisen tutkimuksen 2. kurssin tentti tuotti mulle harmaita hiuksia ja aloin jo epäillä omaa aivokapasiteettiani, mutta viimein pääsin kuin pääsinkin sen läpi - vieläpä lukematta ja arvosanalla 2! Voi sitä riemuntanssin ja ilon kiljahdusten määrää. Viidestä tentistä suoritin neljä, yhden jätin suosiolla uusintaan. Oon hoitanut tällä viikolla lukemattomia pikkujuttuja, ja siinä sivussa suunnitellut ensi viikolla alkavalle vastuuopetusviikolleni tuntisuunnitelmia. Tänään oli ensimmäiset yksilöohjaukset ohjaavan opettajan kanssa, joka esittikin vahvan huolensa mun jaksamisesta. Oon laiminlyönyt harkkaa aivan täysin, mutta toisaalta en olisi yksinkertaisesti ehtinyt panostaa siihen yhtään enempää tässä vaiheessa. Pohjatunteja olisi pitänyt seurata runsaasti, mutta tälle ei nyt mitään voi. Vielä tiistain ehdin ottaa kiinni, jolloin napotan Norssilla seuraamassa tunteja joka hetki. Keskiviikkona alkaa mun varsinaiset opetukset, ja onneksi niihin ehdin jaksamiseni mukaan panostaa täysillä. Ruotsin kurssit ovat ohi, joten muun koulun puolesta on hieman rennompaa. Hieman jännittää ja pelottaa, mutta oon sisukkaasti päättänyt suoriutua harjoittelusta kunnialla. Työmäärä on aivan valtava, mutta kyllä mä sen selätän - niin kuin kaiken muunkin aina ;) Sain myös ohjaavalta opettajalta tiukan käskyn nukkua "lomalla", ja sen mä aion tehdä!

Tällä kertaa ei tämän enempää, odotellaan innolla blogin paluuta Bloggerin alustalle. Siellä kaikki on vielä hujan hajan, ajattelin nimittäin laittaa koko ulkoasun uusiksi. Entinen oli kyllä ihan lemppari kaikista, mutta pienistä pohjan ongelmista johtuen taitaa olla helpointa hankkia kokonaan uusi pohja, johon saan helpommin tehtyä haluamani muutokset. Mun kunnianhimoiset suunnitelmat vaan vaatii aikaa, jota ei just nyt ole. Mutta hiljaa hyvä tulee, ja viimeistään toukokuun alkupuolella pääsen kirjoittelemaan tuttuun ja turvalliseen paikkaan :') Olen niin onnellinen tästä päätöksestä.

Millaisia pääsiäissuunnitelmia sulla on? Rentouttavaa pidennettyä viikonloppua! :)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Blog Design by Get Polished