29. marraskuuta 2016

HEMMOTTELUHETKI KOSMETIIKAN PARISSA

Kaupallinen yhteistyö Sokoksen kanssa

Ensimmäinen blogipostaus uudella pohjalla, jännää! Aiemmasta blogistani on saatu siirrettyä osa postauksista tänne, joten täältä pääsette lukemaan myös viime kuukausien kuulumisia. Kuten olen kertonutkin, elämäni on ollut varsinkin viime viikkoina hyvin stressaavaa ja toiminnantäyteistä. On koulua, kaksi työtä, kahden kaupungin välillä matkustamista ja tietysti harrastukset ja muu elämä. Pieni tai hieman suurempikin stressipeikko nostaa ajoittain päätään, ja silloin on tärkeää muistaa pitää itsestään huolta ja ottaa aikaa itselleen.

Siitä syystä pieni talvinen hemmotteluhetki kauneuden ja kosmetiikan parissa tuli enemmän kuin tarpeeseen! ♥ Pakkasaamuna sain suunnata suoraan sängystä aamupalan kautta Sokokselle, jossa taitava Helmi kokeili mun kasvoille tähän vuodenaikaan sopivia kosmetiikkatuotteita. Tällä hetkellä pinnalla ovat erityisesti erilaiset valovoiteet, kasvojen korostus, mattapunat sekä tietenkin näyttävät rajaukset. Itsekin olen viime aikoina kokeillut monia erilaisia valoa ja hehkua kasvoille tuovia meikkituotteita, ja mattapunatkin ovat kulkeneet jo tovin matkassani mukana. Meikki toteutettiin Diorin tuotteilla, joista löytyikin monia aivan ihania juttuja! Brändi oli itselleni melko uusi tuttavuus, mutta oikein positiivinen sellainen.

Meikkipohjaa lähdettiin työstämään perinteisesti kasvovoiteen ja seerumin päälle meikkivoiteella sekä peiteaineilla. Valikoimasta löytyy monia erilaisia peiteaineita peittämään niin ihon punaisuutta, värieroja kuin pieniä näppyjäkin. Tuotteet vaikuttivat ihanan kevyiltä kasvoilla, eivätkä kuivattaneet yhtään pintakuivaa ihoani. Flash Luminizer -valokynällä tuotiin kaivattua valoa mm. otsaan, kulmaluulle ja poskipäille.

Oi, tämä tuote!! Näistä tuotteista mun lemppariksi nousi ehdottomasti tämä upeasti hohtava hohdepuuteri, jolla sai kauniisti korostettua poskipäitä. Pienellä määrällä sai luonnollisen lopputuloksen, mutta halutessaan kunnon discopalloefektin ;) Sekin onnistuu tällä tuotteella, mikäli haluaa olla pikkujoulujen hohdokkain tyyppi! Pigmenttiä löytyy tosiaan vaikka muille jakaa. Usein nimittäin tuntuu, että monien tuotteiden kohdalla saa hohtoa hangata iholle niin että meikkipohja alkaa lähteä, eikä lopputulos ole siitäkään huolimatta kummoinen.

Silmämeikki luotiin paletilla, joka sisältää ruskeaan, punertavaan ja liilaan taittavia sävyjä. Hirmuisen kauniita kaikki, kivaa vaihtelua ainaisiin ruskean eri sävyihin! Pigmenttiä paletissa on mukavasti, ja silmänpohjustustuotteen avulla se nousisikin vielä paremmin esille. Sävyjä on joka lähtöön, joten erilaisilla variaatioilla saa luotua hyvinkin erilaisia lookkeja niin arkeen kuin juhlaankin. Itse pidän dramaattisemmista silmämeikeistä varsinkin näin pikkujoulukaudella, ja tulen varmasti kokeilemaan rohkeampia sävyjä ruskean ja harmaan rinnalle. Kahdella eri rajauskynällä tuotiin katseeseen intensiivisyyttä, ja tussilla saatiin luotua hyvin skarpit rajaukset yläluomelle. Kokonaisuuden viimeisteli kaunis luumuun taittava mattahuulipuna, joka sopi täydellisesti silmämeikin sävymaailmaan.


Yllä näette lopputuloksen tästä meikkaushetkestä. Eikö olekin kaunis meikki?! Minun mielestäni on, näyttävää mutta silti luonnollista. Itse harvemmin käytän liilan sävyjä silmämeikissäni, mutta niitäkin on tullut kokeiltua. Siitä syystä tämä oli ihana muistutus siitä, kuinka vaihtelu virkistää ja välillä on hyvä astua oman mukavuusalueen ulkopuolelle. Sitä jotenkin aina jämähtää itse meikkaamaan tietyllä tutulla ja turvallisella tavalla, eikä välttämättä hoksaa kokeillakaan uutta ja erilaista. Mä olen suhteellisen avoin ja kokeilunhaluinen meikkaamisen suhteen, mutta silti oli oikein avartavaa päästä jonkun toisen (ja vieläpä ammattilaisen) meikattavaksi!

Mitä ajatuksia nämä tuotteet ja meikki herättivät teissä?

Ja hei, hurjan paljon tervetuloa tänne uudelle blogipohjalle! Kiitos ja kumarrus jokaiselle tänne seuranneelle "vanhalle" lukijalle, sekä iso hali kaikille uusille tyypeille, jotka jäävät höpinöitäni seuraamaan!

2 kommenttia :

Blog Design by Get Polished