27. syyskuuta 2017

TUNNELMALLISTA MAJOITUSTA VALLETTASSA | PALAZZO PRINCE D'ORANGE

Kuten aiemmin lupasin, tässä hieman lisää meidän toukokuisen Maltan reissun varsin kiehtovasta majoituksesta Vallettan sydämessä. Aiempia hotellin kattoterassilla auringonlaskussa otettuja kuvia pääset katsomaan  täältä

Kolmen yön pituisen majoittumisemme ajan meistä piti huolta  Palazzo Prince d'Orangen väki. Kyseessä on siis sviittihotelli Vallettan ytimessä, vain muutaman korttelin päässä keskuskaduista ja bussiasemalta. Käytännössähän me käveltiin hotellin ovista tunnelmallista pikkukujaa alaspäin muutamat portaat, ja seuraavasta kadunkulmasta ylös yhden korttelinvälin verran - ja niin me oltiinkin jo ihanien ravintoloiden, musiikin ja putiikkien parissa!

Yksi parhaista asioista tuossa muutenkin jo niin upeassa hotellissa oli ehdottomasti kattoterassi, jonne oli kaikilla hotellivierailla vapaa pääsy. Ja siitähän me otettiin kaikki ilo irti ;) Nautittiin siellä aamupalaa, otettiin aurinkoa, nautiskeltiin viiniä auringon laskiessa.. Ja noi maisemat ei voisi vaan yksinkertaisesti upeammat olla. Oli jotenkin äärimmäisen tunnelmallista ja jopa epätodellinen fiilis, kun näki auringon laskevan tuon kauniin kaupungin ylle. Jotain hyvin kliseisen ikimuistoista. 

Entäs sitten meidän hotellihuone? No, kyseessä ei ollut varsinaisesti huone, vaan kokonainen kolmen kerroksen huoneisto. Keskikerroksessa sijaitsi meidän makkari, yläkerrassa oleskelutila kauniine kadulle avautuvine ikkunoineen sekä alakerrassa keittiö ja kylppäri. Hotellista löytyy yhteensä viisi uniikkia huoneistoa. Koko hotelli oli kauniin antiikkisesti sisustettu, ja luolamaisessa huoneistossa oli sitä todellista vanhan ajan tunnelmaa. Vanhoissa kivitaloissa on vain sitä jotain! 

Ylemmässä kuvassa meidän keskikerroksessa sijainnut makkari, alemmassa oleskelutila.

Kahdessa alla olevassa kuvassa näette paloja hotellin aulasta. Itse ihastuin erityisesti noihin ylemmässä kuvassa pilkistäviin portaisiin, niin kauniit kaidetta myöten!

Kaikkiaan majoituksesta jäi todella positiivinen kuva - meidät otettiin sydämellisesti vastaan, ja saatiin neuvoja ja apua milloin mihinkin kysymykseemme. Aamupalaa ei varsinaisesti ollut tarjolla (keittiön kaapista sai toki ottaa mitä halusi), mutta ei sitä osattu kaivatakaan. Useimmiten lähdettiin etsimään joku kiva aamiaispaikka, ja samalla nauttimaan ihanista pikkukujista.

 St. Juliansin majoitukseemme verrattuna hotelli oli hyvin erilainen, enkä lähtisi näitä kahta muutenkaan vertaamaan. Aivan upeita, valtavan kauniita ja keskenään hyvin erilaista tunnelmaa henkiviä huoneistoja, joissa molemmissa oli sitä jotain. Riippuu aivan, mitä lomaltaan haluaa. Meillä oli lomallamme juuri sopivassa suhteessa kaupungin vilskettä ja vilinää St. Juliansissa, sekä rauhallisempaa menoa ja tunnelmaa Vallettassa. Täydellinen kombo mun makuuni. 

Kelpaa muistella tuota ihanaa viikkoa lämmössä näin syksyn tullen, viltin alla matkustelusta haaveillen.

postaus toteutettu yhteistyössä Palazzo Prince d'Orangen kanssa, majoitus saatu blogin kautta

6 kommenttia :

 1. Aivan super kaunis hotelli ja maisemat!😍❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No on, sanos muuta! <3 Tuo hotelli ja koko Malta veivät kyllä sydämen jälleen.

   Poista
 2. Kyllä on todella kaunis hotelli, Emilian blogistakin ihana oli lukea näitä teidän tunnelmia ja mahtavaa että päästiin vielä sunkin blogissa kurkkaamaan tähän 8) ♥ Kelpaa tosiaan muistella menneitä reissuja näin sumuisina ja synkkinä päivinä:')

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ulkona on tosiaan jo sen verran viileää, että vaikka rakastaakin syksyä yli kaiken, on noiden lämmössä otettujen kuvien katselu aina jotenkin tosi ihanaa. Hih <3 Ja tuo hotelli oli ihan todella yksi parhaista, jossa olen koskaan ollut! Taisivat nuo kaksi olla yhdessä ne parhaat :')

   Poista
 3. Aivan ihana paikka, todella kaunis ja nuo portaat ovat niin ihanat. <3 Muistuttavat meidän majoituksessa Italiassa olleita portaita. :) Mielenkiintoinen kyllä, et on oleskelutila samassa kerroksessa ja makkarit tilavia. :) Pitää pitää tämä mielessä, jos tuonnepäin tulee reissattua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo oli kyllä todella U P E A ! <3 Suosittelen lämmöllä :)

   Poista

Blog Design by Get Polished