19. helmikuuta 2018

MISSÄ VOIT SEURATA BLOGIANI? + OMA DOMAIN

Heippa! Oon saikulla, ja tänään oon saanut Netflixin katsomisen lisäksi aikaiseksi ostettua blogille oman domainin! Se on ollut pitkään haaveissa, ja viimein tartuinkin tuumasta toimeen. Tämä helpottaa sekä teitä että minua, sillä nykyään blogin löytää aiempaa simppelimmin osoitteesta:


Myös vanhan osoitteen käyttäjät uudelleenohjautuvat tänne edelleen, joten ei hätää. Bloggerin lukulistan pitäisi päivittyä normaalisti, mutta mikäli näin ei ole, infotkaa mua asiasta! Lisäksi kokoan tähän postaukseen eri tavat ja kanavat, joilla minua ja blogiani voi seurata perinteisen Bloggerin lukulistan lisäksi. Nappaa täältä siis itsellesi sopivimmat seurantakanavat, ja suorita tarvittavat tykkäystoimenpiteet pysyäksesi mukana reaaliaikaisesti! Oon ainakin itse kokenut Facebookin tosi näppäräksi kanavaksi monille seuraamista ajatellen, joten blogin fb-sivuista kannattaa ehdottomasti tykätä!

Linkkiä klikkaamalla pääset suoraan kohteeseen. 
Tulevasta kerron sen verran, että mulla on tarkoitus uudistaa blogiani kevään mittaan. Osittain sisällöllisesti, mutta erityisesti ulkoasun suhteen. Puntaroin tässä eri vaihtoehtoja, ja koitan löytää visuaalisesti kauneimman vaihtoehdon joka parhaiten palvelee sekä teitä että minua. Aluksi ajattelin uudistaa pelkän bannerin, mutta ideani toteuttaminen vaatii keväisemmän kelin, ja todennäköisesti laitan koko ulkoasun jossakin vaiheessa uusiksi. Jos on ideoita tai toiveita sen suhteen, niin shoot!

Mitä kanavaa sinä käytät mieluiten blogien seuraamiseen?

6 kommenttia :

 1. Mäkin hommasin hetki sitten oman domainin ja oon ollut innoissani siitä :) Tuollainen hyvin pieni, mutta kuitenkin tärkeä juttu voi piristää paljon! Mulla on ollut blogin ulkoasu samanlainen aina ja kai sille oikeesti voisi tehdä joku päivä jotakin, ehkä pientä uudistusta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin mä huomasinkin! :) Se kyllä helpottaa kovasti, ja on kiva kun blogi löytyy näppärämmin lyhyemmästä ja selkeämmästä osoitteesta. Mut hei, eihän ulkoasua tarvii uudistaa jos ei siltä tunnu! Joskus voi kerralla löytää kivan ja silmää miellyttävän ulkoasun, välillä pienet muutokset taas voi tehdä terää :)

   Poista
 2. Mahtavaa että viimein sinäkin sait hommatuksi tuon oman domainin, kun olit sitä funtsinut pitkään! Facebookin oon itsekin todennut hyväksi seurantatavaksi, vaikka tykkäänkin vain bloggaajien fb-sivuista jotka ovat myös bloggerin lukulistalla ja sieltä itse luen yleensä postaukset. Sillon tällön tylsyyksissäni tosin sitten fbn kautta bongaan ja saatan lukea ja sitten seuraavana aamuna palaan kommentoimaan koneella :D Harmi vaan että aika vähän ihmiset tykkää blogien Facebook sivuista, tai niin oon ymmärtänyt ja tästä on muutaman bloggaajan kanssa puhuttukin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sanos muuta! :) Oon siitä varmaan reilun vuoden aktiivisesti aina puhunut, en käsitä mikä siinä on sitten kestänyt?! Ehkä pidin sitä vaikeana ja suurena prosessina, mutta lopulta tuon ostaminen ja asentaminen oli melkoisen helppoa. Mulla kans Bloggerin lukulista on se pääasiallinen seurantakanava, ja seuraan FB:ssä vain blogeja joita Bloggerin kauttakin luen. Facebookin käyttäminen ei ole enää itsellä niin aktiivista, niin pelkästään sen kautta menisi varmasti postauksia ohi. Tosiaan ei siellä hirveästi tykkäyksiä tule, harvakseltaan aina jokunen. Muutaman kyllä tiedän, lähinnä sukulaisia ja tuttavia, jotka sitten seuraa Facebookin kautta :)

   Poista
 3. Hei ihanaa kun säkin sait oman domainin!<3 Mäkin oon pitkään haaveillut siitä :') Ehkäpä joku päivä liityn teidän klubiin! :P

  Emilia täällä taas kirjottelee :'DDD<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ihana muru :DD <3 Oma domain oli kyllä kiva uudistus, joten siitä vaan sinäkin sit kun siltä tuntuu :-)

   Poista

Blog Design by Get Polished