1. kesäkuuta 2018

KASVATUSTIETEEN MAISTERI - LUOKANOPETTAJA

Hih, meitsi on nyt virallisesti kasvatustieteen maisteri, luokanopettaja sekä ruotsin kielen aineenopettaja! Aika hurjaa. Kun tutkintotodistus tuli keskiviikkona postissa mun ollessa Granadassa, hypin kiljahdellen pitkin katua, kun poikaystävä avasi kirjettä Joensuussa. Aivan uskomaton, mieletön ja käsittämätön fiilis!

Alla olevat kuvat otettu keskiviikkona maisteri-huumassani, jolloin juhlistettiin kunnon illallisella meidän valmistujaismatkan viimeistä iltaa. Btw, reissu oli aivan mahtava. Siitä lisää myöhemmin.

En jotenkin osaa vieläkään käsittää tätä, että ihan todella olen nyt valmistunut unelma-ammattiini. Olen valmis opettaja. Töistä ei ole vielä tietoa, mutta en jaksa stressata asiaa vielä. Ensin edessä on kesä, ja teen vaikka lyhyempiä sijaisuuksia jos ei ole pidempää tarjolla. Tai sitten lähdetään jonnekin muualle asumaan jossain vaiheessa, aika näyttää. Mä oon nyt vapaa opinnoista, hullua. Voihan se olla, että jossain vaiheessa haluaa vielä kehittää itseään ja opiskella lisää, mutta tällä hetkellä se riittää. Oon lisäksi opiskellut sivuaineina alkukasvatusta ja erityispedagogiikkaa ruotsin kielen lisäksi, mikä on mielestäni just mulle sopiva kokonaisuus.

Reissusta kirjoitan lisää myöhemmin useammankin postauksen verran, mutta lyhyesti koostaen reissu oli todella ikimuistoinen. Niin täynnä naurua ja jopa itkua, rakkautta ja onnea. Rakastan mun ystäviä, ne on vaan ihan parhaita. Kun ajettiin Caminito del Reystä motarilla takaisin kohti Granadaa (minä ratissa!!), iski valtava hellyyspuuska. Mulla oli vaelluksen jälkeen kova nälkä, ja heti yksi ystäväni tarjosi mulle keksiä. Toinen tarjosi hetkeä myöhemmin sipsejä, ja kysyi vielä mielettömän suloisesti että haluatko lisää. Itku kurkussa totesin, että mulla on aivan mielettömän ihania tyyppejä elämässäni. Pidätte aina huolta, vaikka mikä olisi. Hetki taisteltiin vastaan ja yritettiin kaikki katsoa eri suuntiin, mutta lopulta vaan vollotettiin kaikki, ja muisteltiin meidän viisivuotisen yhteisen taipaleen parhaimpia hetkiä. Nää tyypit on mulle toinen perhe. Ne tietää mistä mä tykkään, ne tietää mistä mä en tykkää, ne tietää mikä mut saa nauramaan ja asiat jotka mua on elämässäni eniten satuttaneet. Ne tietää puutteeni ja parhaat puoleni, ja ovat silti aina rinnallani. Kun omat jalat ei kanna, niin nämä rakkaat kantaa. Ja tekisin heidän puolestaan ihan mitä tahansa. Jotenkin surullista, kun ei tiedä milloin seuraavan kerran nähdään (koko porukalla ainakaan), sillä enää ei ole yhteisiä velvollisuuksia opintojen puolesta samassa kaupungissa. Luotan siihen että me nähdään, aivan varmasti nähdään ja tehdään yhdessä yhtä ihania juttuja kuin ennenkin.

Tällaisilla fiiliksillä kesäkuuhun, löytyykö muita valmistuneita tai valmistuvia? :)

20 kommenttia :

 1. Onneksi olkoon! Sulla on jännittävät ajat edessä :) Valmistun itsekin vuodenvaihteessa luokanopettajaksi, eikä mulla ole aavistustakaan, mitä sitten tapahtuu. Hui! Ehkä se elämä kantaa.

  Ilona / https://stalkkaamunelamaa.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi oi, kiitos hurjasti :-) Siellä on siis hyvin samat fiilikset kuin täälläkin, jännittävät ajat edessä tosiaan! Luotetaan molemmat siihen, että kyllä se elämä kantaa ;)

   Poista
 2. Ihanaa, onnea niin paljon vielä! :) Toivottavasti Esko toi miun onnitteluhalin! Ja täälläkin valmistuminen jo häämöttää jossain horisontissa, ei ole enää paljoa jäljellä. Ja isoja päätöksiä on tullut viime päivinä tehtyä tulevaisuuteen liittyen..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Emma <3 Muisti se sen siinä vaiheessa kun kysäisin että mites se onnitteluhali.. :D Sun isot päätökset kuulosti oikein hyviltä, uskon että ovat hyviä päätöksiä <3

   Poista
 3. Pajon onnea valmistumisesta kaunokainen <3

  VastaaPoista
 4. Paljon onnea valmistumisesta! Ihana <3

  VastaaPoista
 5. Paljon onnea valmistumisen johdosta! <3 Ihana lukea sun onnestasi, sen sä nimittäin ansaitset! Nyt vain nokka kohti uusia haasteita, muttei niistä kannata kuitenkaan stressata, sillä kesällähän on tarkoitus hieman hellittää :) Nauti näistä hetkistä ja mieti työkuvioita sitten myöhemmin, kyllä kaikki varmasti selkiytyy jossain vaiheessa!

  Näytät niin kauniilta näissä kuvissa <3 Ihana tuo mekko!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos hurjasti! <3 Kesä on kyllä työn täyteinen, tosin ei ole oman alan hommia, mutta kuitenkin :) Ehdin varmasti stressata ja jännätä työkuvioita tulevaisuudessa, joten sun ohjeen mukaan nautin nyt kesästä! Kyllä työ- ja muut kuviot selkiytyy sitten ajallaan, aina löytyy jotain töitä.

   Kiitos kehuista ja kommentista, oot ihana :') <3

   Poista
 6. Paljon onnea Jenni!! <3 Nyt nautit kesästä, sillä kyllä elämä aina kantaa eteenpäin ja tulevat työtkin löytyvät varmasti omalla ajallaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tuuli! <3 Tuo onkin hyvä ja simppeli neuvo, joten sitä yritän parhaani mukaan noudattaa :-) Nauti sinäkin kesästä! :)

   Poista
 7. Todella paljon onnea Jenni <3 Ihanaa miten iloa ja rakkautta huokuvaa tekstiä sai sulta taas lukea :3 Kyllä sä vaan oot tuon kaiken onnen ansainnut. <3 Mä en malta oottaa reissupostauksia, koska mulle tuli jäätävä matkakuume kun lämpöasteet laski niin paljon :'D Kauniita kuvia muruseni <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vielä täälläkin <3 Viikonloppu oli ihan superihana, kun sitä edeltänyt Espanjan lomakin! :) Ihania kauniita sanoja, kiitos <3 Joo siis Kuhmossakin on 5 astetta lämmintä, että lämpöön kiitos.. :D Kiitos Kata vielä <3

   Poista
 8. Hurjan paljon onnea valmistumisen johdosta!😍 Ilo kyllä paistaa näistä kuvista todella hyvin! Ihanaa kesäkuun alkua sinulle!😘😘

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon ihana Maria! <3 Fiilis kuvien oton aikaan olikin tosi iloinen! Ihanaa kesäkuuta sinnekin <3

   Poista
 9. Siis taas kerran sun postaus sai mut kananlihalle, niin ihanasti kirjotettu ja pystyn niin samaistumaan tuohon sun fiilikseem<3 Teillä kuulostaa olleen niin ihana matka, että en malta odottaa et kuulen lisää! :-* Tommoset fiilistely-vollotushetket on ihan parhaita!♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos muru <3 Yritän ajastaa huomiselle reissupostauksen :) Ne on kyllä ihan parhaita, niin täynnä tunteita <3

   Poista
 10. paljon onnea valmistumisesta<3!!

  VastaaPoista

Blog Design by Get Polished