22. heinäkuuta 2018

OPEJUHLAT AKA VALMISTUJAISET

Palataan hetkeksi näiden kuvien muodossa mun kolmen viikon takaisiin valmistujaisiin, joita juhlittiin lähimpien tyyppien eli perheen, ystävien ja suvun kesken. Itse kameraa en kyllä käyttänyt näitä muutamia kuvia lukuunottamatta ollenkaan, eli mitään fiiliskuvia ei tullut otettua IG-storyja enempää, ja tarjottavat jäi kokonaan kuvaamatta. Mun äiti teki kuitenkin valtavan työn juhlien järjestämisen eteen, ja tarjoiluista suurimman osan loihti mun supertaitava kondiittori-sisko, jolla on aina uusia ideoita leipomuksiin! Kaisu tietää täysin mistä mä tykkään, ja tarjottavista löytyikin neljän juuston piirasta, herkullisen mausteista britakakkua, mansikka-kuohuviinijuustokakkua yms.. Nam! Ihan harmittaa, ettei noita mestariteoksia tullut kuvattua. 

Vaikka mua aiemmin kovasti harmitti kun suurin osa opiskelukavereista ja moni kaukana asuva kaveri ei juhliin päässytkään, oli paikalla silti monia tärkeitä ja rakkaita ystäviä. Mun opiskelukavereista pääsi paikalle yksi, josta olin sitten äärimmäisen iloinen! :) Ja muutkin hengessä mukana! Jokainen paikalla ollut ihminen oli mulle tärkeä ja merkityksellinen, ja mielestäni juhlat onnistuivat aivan ihanasti. Rentoa hengailua ja yhdessäoloa, herkuttelua, ja illalla hieman boolia. 

En olisi muuttanut mitään. Niin ihana päivä. Kiitos kaikille rakkaille osallistumisesta, lahjoista ja muistamisesta sekä ihan vain siitä että olette ♥ 

Kuvat kertokoon lisää!

Ihanaa pian alkavaa uutta viikkoa, palataan! 

8 kommenttia :

 1. Ihanan tunnelmallisia kuvia❤️ Huokuu ilo ja onni. Tuo ensimmäinen kuva on niin upea, et sitä pysähty pitemmäkski aikaa ihailemaan:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos muru <3 Ihana kuulla :) Ja mäkin tykkään noista meidän kuvista ihan älyttömästi, hih!

   Poista
 2. Vitsit sä hohdat kauneutta näissä kuvissa nainen <3 Paljon onnea vieläkin :-* Niin söpö toi lumin kukka kaulassa :'))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon sekä kehuista että onnitteluista <3 Lumikin oli kyllä ihan juhlatamineissa, vaikka meidän värit ei ihan mätsänneetkään :-D

   Poista
 3. Onpa kauniita kuvia, näytät niin sädehtivältä näissä! ♥ Tykkään tuosta mekostakin niin paljon! Ihanan piristävä ja juuri sellainen, jonka voisin itsekin kotiuttaa omaan vaatekaappiini :') Viimeisimpää kuvaa katsoessani tajusin myös, että sulla on vielä keltaisia kukkiakin kädessä! Mätsäävät niin kivasti tuon sun asukokonaisuuden kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos ihana, sinä kyllä aina osaat ilahduttaa <3 ! Minäkin tykkään kyllä tuosta mekosta ihan hulluna :) Kukat oli mukana juu, mama oli osannut ostaa teemavärin mukaisia kukkia ;)

   Poista

Blog Design by Get Polished