18. heinäkuuta 2018

VIIME PÄIVÄT

Heippa! Nää kuvat on otettu reilu viikko sitten kun mentiin sukulaisten luo kyläilemään koko perheen voimin. Viime päivinä ei ole kuvia otettu, sillä olen ollut alkuviikon sairauslomalla. Väsymys ja uupumus nostivat päätään muiden fyysisten oireiden (mm. unettomuus ja kovat päänsäryt) kera, ja lähipiiristä alkoi kuulua usealta suuntaa käskyjä höllätä vähän. Kyllähän mä yleensä aina jaksan vaikka mikä olisi eikä tahti hiljene koskaan, mutta joskus tulee tilanne että on vain pakko pysähtyä ja hoitaa itsensä kuntoon. Vaikka se kuinka vaikeaa olisi.

Niinpä mä en ole tehnyt mitään. Oikeasti mitään. Oon ollut sairauslomalla ihan kaikesta. Oon nukkunut PALJON, popsinut vähän särkylääkettä, yrittänyt vointini salliessa nauttia auringosta ja lukenut. En oo avannut blogia, en oo muokannut kuvia, en oo tehnyt yhtään mitään mikä normaalisti olisi pakko tai velvollisuus. Vaikka tämä olikin vain kolme päivää, teki tää mulle enemmän hyvää kuin mikään pitkään aikaan. 

mekko Gina Tricot
vyö Gina Tricot
korkkarit Seppälä
laukku Mango
aurinkolasit Nelly

Ja asusta lyhyesti; tää on kesän tän hetkinen lemppari! Kaikkia yksityiskohtiaan myöten.

Ps. Huomasitko vaalentuneet hiukset? Ilmeisesti perjantaina rannalla sekä Ilosaarirockissa tarttui lauantaina väriä kasvoille, sillä siskoni totesi tänään mun näyttävän ruotsalaiselta vaaleine hiuksineni ja ruskeine ihoineni heh..

Tsempit helteiseen loppuviikkoon! 

Mitä mieltä asusta?

12 kommenttia :

 1. Onpa ihana asu! Tuo mekko sopii sulle tosi hyvin. :)

  VastaaPoista
 2. Tosi kaunis ja raikas asu! Tykkään erityisesti mekon vaalean sinisestä kuosista ja helman epäsymmetrisyydestä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Siiri <3 Samoihin juttuihin tykästyin itsekin, tää vaaleansininen on juuri sellainen kaunis sävyltään, joten minäkin tykkään ;-)

   Poista
 3. Siis mikä ihana mekko <3 Todella kauniita kuvia jälleen sinusta, voisin pukee ton mekkosen samantien itsellekin ylle, niin kaunis kokonaisuus <3 Mun on varmaan pakko käyä ostaa tollanen ihana olkilaukku! :D hyvä että oot tajunnut höllätä ja levätä, vaikkakin vaan kolme päivää, mutta nekin tekee Jenni kulta ihmeitä <3 :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Tää on yksi mun tän hetken lempparivaatteista! Siis olkilaukut on mun suuri ihastus nyt <3 Toivon että mun pari versiota kestävät ikuisesti, ne on huolella ja rakkaudella valikoitu ;) Ne kolme päivää kyllä teki ihmeitä, ja toivottavasti hyvät vaikutukset kestäisi pitkään.. :)

   Poista
 4. Hyvä että sä oot malttanut vaan ollakin muru, lepääminen on kaikista paras lääke sulle nyt<3 Ja hei, mietin ihan samaa et näytätpä ihanalle svenssonille:D<3 Sun tukka on vaalentunu sikana!! peeäs toi laukkuuu, mä niiiin tuun ryöstään sen♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on, ja tuli ihan todella tarpeeseen. Mietin kyllä, että verikokeisiin on vielä päästävä, kun keksin viimein, mistä tämä väsymys voisi johtua.. En vielä näissä kuvissa, mutta ootas vielä uusimpia ;) Mäkin tykkään tosta laukusta ihan sikana! <3

   Poista
 5. Onpa ihana asu! ♥ Sininen on vain niin sun väri, niin kuin mä olen jo monta kertaa sanonutkin ;> Onneksi sait myös muutaman sairauslomapäivän, sillä välillä on oikeasti hyvä vain olla tekemättä yhtään mitään, mitä normaalisti tekisi tai olisi pakko tehdä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiiiitos <3 Oon itsekin alkanut oikeasti tykätä sinisestä ihan uudella tavalla, ja uskallan edelleen väittää että sulla on siihen iso vaikutus! :D Oot tsempannut mua ahkerasti sinisen käyttöön. Nuo päivät tuli kyllä ihan todella tarpeeseen, vaikka en voi väittää etteikö pidempi tauko kaikesta olisi myös ihan hyvästä..

   Poista

Blog Design by Get Polished