1. elokuuta 2018

MAAILMAN KAUNEIMMAT KENGÄT

Minna Parikan Maplet, ihanat pörröpupukorkkarit vailla vertaansa. Nää on yksinkertaisesti maailman kauneimmat kengät, upeimmat jotka olen koskaan nähnyt. Niin kauniit, että säilytän niitä yöpöydälläni, jotta voin päivittäin ihailla pupupopojani. Viime joulun jälkeinen alelöytö, jota en ole katunut hetkeäkään. En edes silloin, kun Indiedaysin kevään blogitapahtumissa jalat kuolivat näiden ensikäytössä, sillä nahkakenkien sisäänajohan ottaa tunnetusti oman aikansa.. No, minäkin opin tämän kantapään kautta! Muuten kengät istuvat jalkaan aivan kuin hansikas. 

Pure love, vai mitä? 

12 kommenttia :

 1. Eikä, nämä on kyllä ehdottomasti kauneimmat kengät ikinä! En kestä, näissä on ihan kaikki. Vaaleanpunaiset, kimaltavat, pörröisetkin vielä... :D

  VastaaPoista
 2. On nää vaan ihanat, kuten useat Parikan kengät <3 Mä oon pitkään himoinnut Parikan pupu tennareita, sen verran toisiin ajatuksiin oon kuitenkin tullut ettei nää pupujutut oo ehkä ihan mua. Harmittaa jos sitten osaisikaan käyttää niitä :( Kauniitahan Parikan kengät on <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon samaa mieltä, siinä on nainen joka osaa asiansa! No joo, hyvä harkita huolella, kun kyseessä on kuitenkin aika hintava sijoitus erityisesti normaalihintaisena :) Kauniita kyllä ovat ehdottomasti <3

   Poista
 3. Noi on kyllä aivan upeat! Ei muuta voi sanoa

  VastaaPoista
 4. Huh, olipas miulla monta postausta lukematta, mutta nyt vihdoin ajantasalla :D Ja söpöt kengät on, voi kun osaisin itekin käyttää korkokenkiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oonkin yrittänyt aktivoitua viime aikoina, hehe :D Harjoitus tekee mestarin myös siinä, kuten kaikessa muussakin ;) Yleensä tosin on ihana mennä matalilla kengillä, vaikka korkkarit kauniita ovatkin!

   Poista
 5. Aivan ihanat! <3 Parikan pupukengistä määkin olen haaveillut jo monta vuotta ja oon päättänyt, että viimeistään naimisiin mennessä olis sellaset!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, samaa mieltä ;) Siis oispa aivan mielettömän ihanaa astella Parikoissa alttarille, oon saattanut joskus itsekin asiasta salaa haaveilla..

   Poista
 6. Ihan täysin samaa mieltä, niin pure love! Ja nää on oikeesti niin sun näköiset, ettei enempää voisi ollakaan :D<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa että säkin tykkäät näistä ;) Ja hehe, niinhän nämä taitaa olla.. :'D

   Poista

Blog Design by Get Polished