7. elokuuta 2018

SAIN OMAN ALAN TÖITÄ

Oon stressannut oman alan töiden löytymistä niin paljon, niin tuhottoman paljon. Opettajan töiden löytyminen ei oo todellakaan ollut mikään itsestäänselvyys, varsinkin kun myöhästyin monesta kevään hausta saadessani tutkinnon ulos toukokuun lopussa. Yhdessä haussa pääsin todella lähelle, mutten kuitenkaan tarpeeksi. Elokuu lähestyi, ja samalla stressi töistä kasvoi. Ei tässä muuten mitään, mutta kuvio kotikaupungin töiden suhteen ja kahden kaupungin välillä suhaamisen kanssa oli vähintäänkin haastava. Tiesin myös sen, että mikäli jatkan kaupan alan hommia, en pysty ottamaan vastaan yllättäen ilmestyviä sijaisuuksia. 

Kaikki meni kuitenkin paremmin kuin osasin koskaan kuvitellakaan! Nyt on nimet paperissa eskarinopen (+ vähän luokanopenkin) hommiin, jotka alkavat syyskuun alussa. Ehdin tehdä jo aiemmin minulle merkatut kaupan vuorot, ja sen jälkeen pitää viikon jonkinlaista lomaa ennen oman alan hommien alkamista. Siis aivan mieletöntä!! Nämä hommat jatkuu mulla toukokuulle, eli lähes koko lukuvuoden ajan. Miten voikin olla näin hyvä tuuri? Ja tästä opin sen, että oma aktiivisuus todellakin palkitaan, niin työnhaussa kuin kaikessa muussakin. Ei ole kuin muutama hassu päivä siitä, kun laitoin rehtoreille viestiä töistä kysellen. Kävin tänään tutustumassa uuteen työpaikkaani, joka vielä sijaitsee hyvin kohtuullisen ajomatkan päässä meiltä.

Toisaalta fiilikset on kyllä melko haikeat, sillä moni juttu tulee taas muuttumaan, ja edessä on ihan uudenlainen elämänvaihe. Tulee ikävä tän hetkisiä työkavereita, ja vähän kaikkea. Välillä jopa hulluimpina hetkinäni mietin, että pitäisikö jatkaa viikonlopputöitä kokopäivätyön lisäksi.. No, ehkä hylkään ajatuksen. Uudet tuulet tuovat varmasti mukanaan paljon ihanaa ja hyvää. Luopuminen on vain välillä kamalan vaikeaa ja haikeaa. Eiköhän tässä vielä muutamat itkut tirauteta..

Ei varmaan tarvii erikseen kertoa, kuinka onnellinen oon just nyt! ♥ Kiitos kaikille teille mukana elämisestä näissä työjutuissa, ja ihan kaikessa! Ootte uskomattomia tyyppejä jokainen siellä ruudun toisella puolella  Ope kiittää ja kuittaa ;)

12 kommenttia :

 1. oon niin ilonen sun puolesta, ihan huippu juttu!! ja eskari ikäset on kyllä ihania<3 itsekin alkuun ajattelin että kokopv työn ohella oisin tehnyt vkl töitä välillä, mutta se ajatus kyllä jäi, ihana kun saa olla viikonloput aina vapaalla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ääää voi kiitos Saara!!! <3 Oot ihana! Ja niin on kyllä eskaritkin, en malta odottaa! Mä luulen kans että viikonlopputyöt saa jäädä, tulee muuten liian paljon hommaa :/ Möh.

   Poista
 2. Oi ihanaa! Onnea! <3 Ja voin sanoo ihan tässä viimeistä opiskeluvuotta aloittelevana, että onhan se aina vähän haikeaa siirtyä yhdestä elämänvaiheesta toiseen, mut sit sitä hetken päästä huomaakin, että näinhän se kuuluukin olla ja kyllä elämä kantaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos hurjasti!!! :) <3 Sitten kyllä selvästi sinäkin tiedät sen saman haikean fiiliksen! Fiilikset on tosiaan haikeat, muutoksia taas tapahtuu ja elämä kulkee eteenpäin. Niin ihanaa kuin se onkin, niin luopuminen on aina vähän vaikeaa.. Samalla odotan kaikkea tulevaa valtavalla innolla :)

   Poista
 3. Mä oon valtavan onnellinen sun puolesta Jenni, onnea nyt vielä täälläkin <3 Toki on haikeaa siirtyä yhdestä elämänvaiheesta sitten uuteen, mutta varmasti yhtä jännää ja ihanaa se on 8) Todella kauniita kuvia muuten tässä postauksessa, kaunis asu, kaunis sinä ja upea miljöö <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Kata, olet ihana <3 ! Jännää, ihanaa ja haikeaa - siinäpä ne fiilikset tiivistetysti ;) Kiitos kehuista :*

   Poista
 4. Ihan mahtavaa, paljon onnea Jenni! <3 Olen sitä mieltä, että asiat järjestyvät aina tavalla tai toisella, joten ihan huippu juttu että sait oman alan töitä :) Itse vielä odottelen vastauksia omien työkuvioideni suhteen..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Tuuliseni!! <3 Kyllä ne aina jotenkin järjestyy, aivan pakko niiden on! Ja sulla kans, aivan varmasti nekin selkiytyy parhain päin <3

   Poista
 5. Oon kyllä ihan mahdottoman onnellinen sun puolesta, että oot saanu oman alan töitä muru<3 Niinkun sanoit, niin ei se todellakaan oo mikään itsestäänselvyys :-) Nyt todellakin annat ittes nauttia vapaista viikonlopuista ;)<3 Ihania kuvia neiti ope ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos rakas Ebe <3 Ei oo kyllä itsestäänselvyys, ja siksi osaa arvostaa töitä erittäin paljon :-) Pakko varmaan yrittää, vaikka pakottava tarve ois jatkaa töitä vielä viikonloppuisinkin.. :D Kiitos muruseni <3

   Poista
 6. Tulen hieman myöhässä, mutta ihan super paljon onnea työpaikasta! ♥ Ihanaa, että löysit itsellesi oman alan töitä, sillä nykypäivänä ylipäätään töiden saaminen voi olla hyvinkin vaikeaa. Mäkin olin valmistuessani hieman peloissani siitä, tulenko ikinä saamaan omalta alalta töitä niin, ettei tarvitse perustaa omaa yritystä tai mennä vuokratuolille, mutta tässä sitä nyt ollaan; vakituisena työntekijänä ihan juurikin sillä omalla alalla :>

  Onnea vielä, ansaitset kaiken tämän onnen ja ilontunteet! Ihania nämä kuvatkin ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Et oo ollenkaan myöhässä, mutta ihanaa kun kommentoit - ja kiitos oikein kovasti! <3 Oon kyllä tismalleen samaa mieltä, sillä oon kans huomannut ettei töiden saaminen ole todellakaan mikään itsestäänselvyys! Oon kyllä tosi onnellinen sinunkin puolestasi, että kaikki on mennyt just niin kuin toivoitkin! :') Onneksi asioilla on tapana järjestyä.

   Kiitos Emmi-Stina, olet aivan ihana <3 Niin kauniisti sanoit jälleen!

   Poista

Blog Design by Get Polished