22. elokuuta 2018

TREND SPOTTING: WHITE ANKLE BOOTS


Trendi-ihastusten esittely on blogin puolella unohtunut, mutta välillä on kiva vinkata jostain, mistä oikein kovasti innostun! Yleensähän näillä innostumisilla ei ole mitään tekemistä pinnalla olevien trendien kanssa, mutta tämä esittelemäni trendi on käsittääkseni kuuminta hottia tänä syksynä ;) Ja en ihmettele yhtään miksi, iskee nimittäin muhunkin kovaa!

Saanen esitellä; valkoiset nilkkurit. Maltillisella kitten heel -korolla, piikkikorolla tai arkikäyttöön sopivalla hyvin perinteisellä korolla varustettuna. Yleensä en tuolle ylävasemman kuvan kitten heel-korolle suuremmin syty, mutta nyt se näyttää jotenkin tosi kivalta. Ehkä noissa voisi ollakin potentiaalia syyskengiksi, joilla jaksaa taivaltaa pidemmästikin! Alaoikean kuvan nilkkurit on ihanat, mutta korko on minulle arkikäyttöön liian korkea.

Saattaa olla, että jotkin valkoiset nilkkurit minunkin jalastani vielä löytyvät - ennemmin tai myöhemmin!

Mitä mieltä tästä trendistä, kyllä vai ei?

8 kommenttia :

 1. Mä en itse oo vielä iskenyt silmiäni valkoisiin nilkkureihin, vaikka aivan ihanalta ne näyttää. En ehkä osaa pitää, saatika sitten yhdistää sellaisia (vaikka koko kesän yhdistelin valkoisia korkosandaaleita sekä Converseja ja tuntui ettei mustat käy enää mihinkään asuun..) :'D Ootan kyllä innolla millon sun jalassa vilahtaa nää, josko sit innostuisin kun inspiraatiota sais ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tein instaan tästä kyselyn, ja ilmeisesti aika monikaan ei tästä tykkää :D Tai ei ainakaan vielä ole tälle lämmennyt! Jotenkin mä taas kaipaan syksyksi tällaisia vaaleita kenkävaihtoehtoja, kun en niitä myöskään korkosandaaleita ja ballerinoja lukuunottamatta omista :) Katotaan vielä miten mulle ja tälle kenkäihastukselle käy ;)

   Poista
 2. Siis oon niin kade kun sulle aina sopii kaikki trendit! :D Mä oon niin surkee pitään korkkareita ylipäätään ja noi näyttäis mulla lähinnä huvittavalle :D Sä taas oisit ihana tyylilyyli<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahahah voi Ebe, ei kyllä sovi mulle todellakaan kaikki :D Sopisi varmasti sullekin oikein ihanasti! <3

   Poista
 3. Mie en kykene käyttämään korkkareita tällä hetkellä, kiitos Hoplop ja rikkoutuneet nivelsiteet vuosi sitten :D mutta valkoset nilkkurit miulla taitaa joskus jopa olleet, tosin teinivuosina varmaan! Mut kivaa vaihteluahan ne tuo asuihin! 😍

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahahah voi apua :DD Mutta hyvin ymmärrettävää kyllä! Nuo taisi tosiaan olla muodissa silloin joskus meidän teinivuosina, ihan hullua että nuo nyt miellyttääkin taas silmää! :D

   Poista
 4. Hmmm, piikkikoroilla ja pyöreällä kärjellä saattaisivat mennä. :) Mut ei kyllä itselle taipuis teräväkärkisenä eikä myöskään matalalla / tolppakorolla. Siulle voin kuvitella nämä hyvinkin, mie muistelin jo nähneeni siulla joskus asukuvissa valkoiset nilkkurit, mut en kyllä varma oo? :D :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, malleja on monia ja kaikki ei näytä läheskään yhtä kivalta :) Hahhha voi ei, ei mulla kyllä mielestäni ole tällaisia?! :D Jotkut vaaleat beiget nilkkurit löytyy, mutta ei ihan valkoisia :)

   Poista

Blog Design by Get Polished