26. elokuuta 2018

YELLOW DOT DRESS

Mulla on ihan tosi onnellinen olo. Vaikka viime päiviin on mahtunut myös kyyneliä, ovat ne olleet pelkästään hyviä kyyneliä. Perjantaina oli mun viimeinen työpäivä, ja ensimmäiset kyyneleet pääsikin jo ennen kaupan aukeamista, kun ihana työkaverini antoi mulle ihanan läksiäislahjan. Sitä ennen toinen työkaverini oli kantanut kassalle lavallisen nenäliinoja ja sankon, ihan mun kyynelehtimistä ajatellen. Päivä meni muuten hyvin vaikkakin haikeasti, mutta viimeinen vartti oli aivan kamala :-D Kylläpä kyynelkanavat aukesi, ja kunnolla aukesikin. Ihania sanoja työkavereilta ja asiakkailta - muuta ei tarvittu. Nyyhkytin koko matkan kotiin asti poikaystävälleni ja siskolleni, ja sainkin hieman huvittuneita naurahduksia osakseni.

Vaikka lähteminen oli haikeaa ja tosi surullista, on nyt vain aika jatkaa matkaa. Oon oppinut, kasvanut ja saanut viime vuosina aivan valtavasti juuri työni ansiosta, ja tutustunut aivan mielettömän ihaniin ihmisiin. Ihmisiin, joiden kanssa on jaettu niin iloja kuin surujakin, ja naurettu aivan valtavasti. Viimeiset kaksi vuotta oon ollut töissä lähes viikoittain, ja sitä ennen vuosia lomien ajan. Siinä on paljon ehtinyt kiintymään ihmisiin ja oikeastaan kaikkeen, varsinkin kun oon hyvin tunteikas ja kiinnyn kaikkeen aina aivan täysillä. Itse asiassa kyyneleet valuu nytkin poskilla. 

Silti mulla on samalla hirmuisen onnellinen olo. Tätä varten mä oon opiskellut, tätä varten mä oon vuosia paiskinut hommia. Että musta tulee opettaja, että saan keskittyä yhteen asiaan, siihen mitä eniten haluan! Ei olisi realistista tehdä kahta työtä enää, ja kulkea kahdensadan kilometrin päässä tekemässä töitä viikonloppuisin päivätyön lisäksi - ei, vaikka kuinka ajatus houkuttelisikin. Mulla on nyt paljon muutoksia ja uutta jännää tapahtumassa elämässä, ja olo on haikean odottava ja innokas koko ajan.

Perjantaina juhlittiin myös kesän päättymistä ja hieman mun viimeistä työpäivääkin grilli-illan merkeissä vanhempieni luona. Kutsuttiin mukaan läheisiä, ja lopulta meitä olikin 15 tyyppiä ahtautuneena grillikotaan. Grilliherkkuja, boolia, naurua, hyvää seuraa - parasta! Olin odottanut tuota iltaa todella paljon, ja en kyllä turhaan. Hauskin ilta pitkään aikaan! 

Lauantaina saunottiin kesän viimeistä kertaa vanhempieni mökillä, sillä mikäli sinne vielä tämän vuoden puolella eksytään, on jo auttamatta syksy. Miellän syksyn alkavan aina silloin, kun kalenterista saa avata syyskuun! Eli vielä muutama päivä kesää jäljellä minun kalenterissani. Olisi hauska kuulla, milloin sinun syksysi alkaa?

mekko Vero Moda
hattu H&M
laukku Zara
korkkarit Nelly

Kuluneen viikon aikana oon saanut myös lähes liikutuksen kyyneliin asti herkistänyttä palautetta blogistani! Niin kasvokkain kuin somenkin kautta on tullut ihania viestejä, jotka on vetäneet suupielet korviin asti pitkäksi aikaa. Positiivisen palautteen voima on aivan uskomaton, ja oonkin sitä mieltä että sitä pitäisi jokaisen meistä muistaa antaa useammin. Sillä voi pelastaa jonkun päivän, ja kauniit sanat tulevat varmasti jossain vaiheessa takaisin. Ootte te vaan huippuja 

Oon kyllä tosiaan ollut hirmuisen herkällä tuulella kuluneen viikon. Maanantaina itkin kuin viimeistä päivää poikaystävän palatessa Joensuuhun lomansa loputtua, vaikka tiedossa oli vain kolme kokonaista päivää erossa.. Ollaan Lumin kanssa eletty tämä aika vielä tavallista kiinteämmässä symbioosissa, jolloin pikkuneiti on usein yöllä kömpinyt mun viereeni nukkumaan. Tuo koira on vaan yksi parhaista asioista mun elämässä, ja jakaa niin käsittämättömän määrän rakkautta ympärilleen, että ei vaan voi käsittää. Perjantain grillailujen lomassakin muisti varmasti huomioida kaikki, ja kävi jokaisen sylissä tai kyljessä istumassa. Maailman suloisin pieni kaveri  Laitoin eilen Instagramiin suloisen kuvan musta ja Lumista, ja kuvaan sopivaa quotea Pinterestistä etsiessäni herkistyin jälleen kyyneliin. Niin valtavan kauniita sanoja, joista osa toki liittyi koiran poismenoon, ja niinhän sitä päästiin taas itkun kanssa vauhtiin. Ennen puolta yötä nyyhkin miehelleni että Lumi ei saa kuolla ikinä (mikä ei toki realistista ole), enkä kestä asiaa sen enempää nyt ajatellakaan.

No mutta, sellaista tänne kuuluu tällä hetkellä. Ajelin illalla Joensuuhun, ja uusi viikko odottaa jo nurkan takana menoineen ja kiireineen. Ihanaa uutta viikkoa sinnekin! 

6 kommenttia :

 1. Grillijuhlat kuulostaa ihanilta! :) Täytyy varmaan itekin vielä jotain tässä loppukesästä grillailla - tosin ehkä kanaa tai muuta terveellistä, sillä yritän nyt ihan oikeasti alkaa keventää tätä oloani niin kun aiemmin kerroin - jahka vaan menis tämä flunssa ohi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa kyllä olikin, aivan todella hauskaa! :) Voi, toivottavasti flunssa alkaisi pian hellittää!! Ehdottomasti pitää kyllä itsekin vielä vähän grillata tälle loppukesälle tai alkusyksylle, pitkään saa nimittäin taas odottaa ensi kesän grillailua :D

   Poista
 2. Tämäkin niin upea asu ja siis voi että, oot niin upea <3 Oot sä kyllä niin ihana herkkis, sillon pitää itkeä kun itkettää ja toi ihan varmasti itkettää. Ne ovat onnen kyyneliä <3 Oon myös tosi onnellinen sun puolestasi, on varmasti ihana päästä sellaseen tasaiseen rytmiin kun ei tarvi pomppia työstä toiseen sun muuta :) Vaikka se sua vähän ehkä harmittaakin, se voi olla usko pois ihanaa ;)

  Munkin syksyni alkaa myös viimeistään sitten kun käännän kalenterista syyskuun esille, vaikka elokuun loppu onkin kovin syksyistä mun mielestäni :D Toivon että lämpö jatkuu pitkälle syksyyn ja syksystä tulisi lämpöinen ja aurinkoinen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos murunen <3 Ja se on kyllä totta, ei sitä itkua oikein voi vältelläkään eli sillon pitää vaan itkeä kun itkettää! Kiitos kauniista sanoista, ootpa ihana :) <3 Ja varmasti kyllä tulee tasainen työrytmi tarpeeseen!

   Hyvin samalla tavalla selvästi ajatellaan syksyn alkamisesta siis :) Sitä minäkin toivon, syksy on ihanaa aikaa! :)

   Poista

Blog Design by Get Polished