6. marraskuuta 2018

HELPOTUSTA POD-IHOLLE

Mä kirjoitin taannoin täällä mun iho-ongelmistani perioraalidermatiitin eli suunympärysihottuman parissa. 

No, miltäs näyttää ero noihin hieman vajaan kahden kuukauden takaisiin kuviin? Aika huimalta minun mielestäni. Molempien postausten kuvat on otettu täysin ilman meikkiä. 

Mitä mä olen sitten tehnyt toisin? Listaanpa tähän kolme asiaa, joiden mä uskon parantaneen mun ihon kuntoa:

- 1,5 kk pituinen antibioottikuuri
- ihonhoitotuotteiden ja meikkien käytön minimointi
- Provida Organicsin tuotteet

Kirjoitin jo aiemmin kesällä ensikosketuksestani Provida Organicsin tuotteisiin, jolloin kävin myös Joensuun Ecobeautylla rentoutumassa ihanassa kukkatippahoidossa. Mun kokemus Providan tuotteista oli jo heti alkuun tosi positiivinen, ja sitä se on yhä edelleen. Ihana Ecobeautyn väki oli huomannut mun POD-taistelun, ja kysyi haluaisinko tulla hemmottelemaan ihoani Provida Basic kasvohoitoon. 

Arvaatte varmaan, ettei mun tarvinnut kauaa asiaa harkita ;) Olin ihoni kanssa aivan valtavan epätoivoinen, ja otin ilomielin vastaan kaiken mahdollisen avun!

Mitä Provida Basic kasvohoito sitten tekee iholle? Kyseessä on klassinen luomukasvohoito, joka tämäkin toteutetaan ihon yksilöllisiä tarpeita huomioiden. Musta on aina tosi ihanaa että hoidossa tuntee tulevansa kohdelluksi yksilöllisesti, ja sun henkilökohtaiset tarpeet huomioidaan ja keskitytään niihin ihon ongelmakohtiin, olipa kyseessä sitten ihon kuivuus, herkkyys, tulehduksellisuus, epäpuhtaus tai öljyisyys. Mä käytin aiemmin ihottumaan antibioottivoidetta, jonka ainoa vaikutus oli ihon kuivattaminen ihan korpuksi.. Ihoni oli siis hoitoon mennessä tulehtuneen lisäksi myös hyvin kuiva. Ei mikään paras lähtökohta lähteä tuollaista yhdistelmää kotikonstein hoitamaan! Jotenkin automaattisesti tekisi mieli lätkäistä kasvoille paksu kerros tuhtia kosteuttavaa voidetta auttamaan kuivuudessa, mutta perioraalidermatiitti-iholle tulisi käyttää tuotteita mahdollisimman vähän ja ohuelti. 

Musta tää hoito oli lähes yhtä ihana, kuin aiemmin hehkuttamani kukkatippahoito! Ihan ei ehkä yltänyt samalle tasolle, niin syvästi mä kokonaisvaltaiseen kukkatippahoitoon rakastuin. Tässä oli kuitenkin paljon samoja elementtejä, ja pääsin jälleen alussa valitsemaan 1-3 kukkatippaa joista kasvohoidossa käytetty kukkatippauute tehtiin. Oon aina hoidon alussa hyvin stressaantunut ja arjen asiat vilistää päässä, mutta kummasti huomaan hoidon edetessä rentoutuvani - tuolloinkin nukahdin, ja se jos mikä kertoo täydellisestä rentoutumisesta! Hoito sisälsi kasvohoidon, dekolteen hieronnan ja kulmien nyppimisen, ja oli musta kerrassaan ihana. Terapiaa ihon lisäksi myös mielelle!

Aiemmin mulla oli Provida Organicsin tuotteista testissä päivävoide, kasvovesi sekä puhdistusemulsio, joista erityisesti päivävoide ja kasvovesi ovat mulla päivittäisessä käytössä. Musta oli ihanaa mennä kasvohoitoon, jossa ammattilainen (ihana Titta ) kertoi mulle, mitä mun kannattaisi tälle ongelmaiholle käyttää! Tuotteita on aivan loputon määrä kauppojen hyllyt pullollaan, ja ihonhoitoa on liian helppo laiminlyödä epäsäännöllisellä hoidolla tai huonoilla tuotteilla. Olin niin lohduton ihoni kunnon takia, että tuntui tosi helpottavalta kun joku sanoi että näiden pitäisi sopia sun iholle :D Ja ovat muuten sopineet! Oon vähentänyt kaikki tuotteet ihan minimiin, ja korvannut aiempia tuotteita näillä Providan tuotteilla. Sain tällä kertaa hoidon jälkeen mukaani Provida Jeunesse yövoiteen sekä mantelinaamion

Yllä mainitsemani tuotteet on olleet mulla nyt noin kuukauden ajan aktiivisessa käytössä. Yövoidetta käytän useimpina iltoina, ja mantelinaamiota silloin, kun haluan iholle extrakosteutusta yön ajalle. Tuo naamio on siitä huippu, että sen voi jättää kasvoille yön ajaksi! Imeytyy tosi kivasti, mikä on ehdoton plussa - oon niin laiska käyttämään naamioita, jotka pitää pestä pois kasvoilta hetken kuluttua.

Provida Jeunesse 5-flowerdrops yövoide:

- terapeuttisesti ihon toimintoja tasapainottava ja uudistava hoitovoide
- sopii hieman epätasapainoiselle normaalille ja sekaiholle
- ikäsuositus 25-40+ vuotta
-tukee ihon luontaista korjausprosessia yön aikana
- sisältää mm. oliivi- ja manteliöljyä sekä aloe veraa
- parantaa ihon kosteuspitoisuutta, vähentää ryppyjä ja pieniä juonteita, tasapainottaa ja rauhoittaa ihoa

Yön ajaksi iholle kannattaa laittaa ihan oikeaa yövoidetta päivävoiteen tai perusvoiteen sijaan, sillä aktiiviset raaka-aineet pääsevät imeytymään ihoon parhaiten yöaikaan, jolloin ihon oma suojamekanismi, kosteustasapaino ja läpäisevyys ovat kaikkein alimmillaan!

Provida mantelinaamio:

- sopii jopa erittäin herkälle iholle
- hellävarainen naamio poistaa ärsytystä, viilentää ja rauhoittaa ihoa 
- sisältää ihoa ravitsevia rasvahappoja, hunajaa sekä vitamiineja
- myös couperosa-iholle, pintakuivalle sekaiholle tai auringon rasittamalle iholle 
- vaikuttavia aineita mm. manteliöljy, soijaöljy, aloe vera, auringonhattu
- voi käyttää myös tehohoitona yön yli

Mun täytyy kyllä sanoa, että tykkään näistä molemmista tuotteista kovasti, ja uskon niiden tehneen paljon hyvää mun iholle. Mantelinaamio sisältää aloe veraa sekä auringonhattua ja yövoide päivännoutoa sekä jättipalsamia, jotka kaikki hoitavat tulehduksia ja rauhoittavat ihoa, jotka on mulle tällä hetkellä äärimmäisen tärkeitä seikkoja ihonhoitotuotteita valitessani. Tosin luulen etten tule hetkeen valitsemaan iholleni mitään, vaan käytän näitä hyväksi havaittuja uusia lemppareitani!

hoito ja tuotteet saatu Ecobeautylta

Ja koska mä sain nauttia ihanasta hemmottelusta Ecobeautylla, halutaan me tarjota hieman luksusta myös teille tähän vuoden pimeimpään ja ankeimpaan aikaan! Siispä jokainen mun blogin nimen Joensuun Ecobeautylla mainitessaan saa Provida Basic kasvohoidon (ovh. 85€) hintaan 55€ 15.12. asti! Hoitoaika on noin 1h. Tässä on ihana jokaisen ihon tarpeet yksilöllisesti huomioiva kasvohoito nyt mahtavassa tarjouksessa, suosittelen lämmöllä hyödyntämään :)

Hellää tiistaita murut! 

2 kommenttia :

  1. Hei tuo kasvohoito kuulostaa niin ihanalle <3 just semmosta hemmottelua mitä arjen keskelle kaipaa ja mikä tietysti tekee hyvää ihollekin ;) ihan huima ero kyllä sun ihon kunnossa, näyttää oikeasti tosi hyvälle näissä kuvissa!<3 Niin söpöjä kuvia kun lumikin on puskenut mukaan :-* hihi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana se kyllä olikin, todellista arjen luksusta :) Onneksi on nyt ollut jo parempana, ja toivottavasti tulee pysymäänkin! Lumi on kyllä aikamoinen linssilude <3

      Poista

Blog Design by Get Polished