20. tammikuuta 2019

NIIN MÄ TAHDON

Meidän rakentaja soitti torstaina minulle, ja pyysi minua tulemaan perjantaina neljältä uuteen, keskeneräiseen kotiimme katsomaan jotakin yksityiskohtaa. Sovittuna ajankohtana saavuin paikalle alkavassa pikkukiukussa, kun en saanut erästä Eskoa kiinni puhelimella, ja hän oli myöhässä. Menin puhisten sisälle, jolloin näin ruusujen terälehdistä tehdyn polun, ja pasmat meni totaalisen sekaisin. Seurasin polkua, jonka päässä odotti rakas mieheni, joka polvistui ja pyysi minua vaimokseen. Sanaton onnesta.

Viikonloppu on ollut täynnä taikaa ja rakkaita tyyppejä. On ollut liikuttavaa huomata kuinka moni on valtavan onnellinen meidän puolesta! Se tuntuu ihanalta. Perjantaina juhlistettiin kihlautumista kahdestaan, ja eilen käytiin työkaverini juhlissa ja sen jälkeen ystäväpariskunta vei meidät kihlaskumpalle. En voi lopettaa vasemman nimettömäni tuijottamista. 

Mä olen tässä sua varten
Sua aina suojelen
Kun murheet koittaa meitä voittaa
Vierelläsi taistelen
Mä olen tässä empimättä
Vaikka vuodet satuttaa
Jos sä tahdot niin mä tahdon
Niin mä tahdon

Tartu käteen niin mennään Lennetään läpi vuosien Tuulen lailla sinun kanssa Kevyesti kuin höyhenet

Mä olen tässä sua varten Sua aina kuuntelen Riitojen jälkeen keskellä arjen Hymyillen sua suutelen Mä olen tässä Pelkäämättä heikkoutta ihmisen Jos sä tahdot niin mä tahdon Niin mä tahdon

Tartu käteen niin mennään
Lennetään läpi vuosien
Tuulen lailla sinun kanssa
Kevyesti kuin höyhenet
Sulje silmät niin mennään
Lennetään yli vuorien
Samaan tahtiin sinun kanssa
Sydämeni on luotu kulkemaan

Tartu käteen niin mennään
Lennetään läpi vuosien
Tuulen lailla sinun kanssa
Kevyesti kuin höyhenet
Sulje silmät niin mennään
Lennetään yli vuorien
Samaan tahtiin sinun kanssa
Sydämeni on luotu kulkemaan

Aamuisin tiukemmin
Sinuun takerrun
Enkä koskaan irti päästä
Vaan olen aina sun

Mikko Harju - Mä olen tässä

23 kommenttia :

 1. Tämä oli niiiiin ihana uutinen! <3 Mie oon jo varmaan joka somessa onnitellut, mut aivan ihana juttu - paljon onnea ja iloa teille! <3 :) Mukavaa, kun tässä postauksessa on tavallaan niin arkiset kuvat, sopii hyvin postaukseen ja sitä yhteistä arkeahan te jaatte. ^^

  VastaaPoista
 2. Voi mie oon niin ilonen teidän puolesta <3 Mie muistan, kun sitä nimettömän tuijottamista ei vaan voinu lopettaa 😂 Vieläkin pysähdyn välillä katselemaan sormusta ja ihmettelemään, miten ihanaa on elää juuri tuon oman rakkaan kanssa ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana <3 Siis minäkään en voi vieläkään, päivien lempi puuhaa :D Ja samat mietteet on täällä muutenkin <3

   Poista
 3. Ihan tosi paljon onnea teille!♥ Niin kekseliäs kosinta, tuo jää varmasti mieleen ikuisiksi ajoiksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos hurjasti <3 Ja oon kyllä täysin samaa mieltä. :')

   Poista
 4. <3 onnea penzu_heta ja pezko_heta <3

  VastaaPoista
 5. Aivan ihanasti kyllä kosittu sua, ei varmana voi olla mitään epäilyksiä kyllä tuollaisessa tilanteessa ja varmasti jää mieleenkin <3 Musta on ihana kuulla kosintatavat, noi on jotkut niin sydäntä lämmittäviä ja IHANIA, kuten tääkin, voi että :3 Todella paljon onnea vielä täällä teille molemmille <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo en kyllä osannut arvata ollenkaan, tuli täytenä yllätyksenä ja ilahdutti aivan valtavasti <3 Kiitos!! :)

   Poista
 6. Niin ihanaa, tuli kyllä niin onnellinen olo teidän puolesta! <3 Ihana aloitus tälle vuodelle :-*

  VastaaPoista
 7. voi miten ihana kosinta <3! hurjasti onnea teille kahdelle! Tulipas hyvä mieli tästä postauksesta ^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon aivan samaa mieltä <3 Kiitos, ja ihana kuulla! :)

   Poista
 8. Onnellinen olo teidän rakkaiden puolesta ♥♥ pus, pian nähään!!!

  VastaaPoista
 9. Voi miten ihana tapa kosia! Paljon onnea teille! <3 :)

  VastaaPoista
 10. Tää oli niin ihanaa lukea aivan valtavasti vielä onnea ihana tuo tapa ja kaikki ja ihanat te<3

  VastaaPoista
 11. Olin kyllä yhtä hymyä sinä päivänä, kun ilmoitit kihlautumisestanne Instagramissa! Olen niin onnellinen teidän puolestanne, ansaitsette pelkkää hyvää ♥ Paljon onnea kihlautumisen johdosta, olette kyllä todella ihana pari ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apua, voi ihana sinä!!! <3 Kiitos aivan valtavasti, sait hymyn vielä munkin huulilleni <3

   Poista

Blog Design by Get Polished