11. helmikuuta 2019

31 x RAKASTAN HÄNTÄ

Rakas mieheni täyttää tänään vuosia, joten tänään kirjoitan hänen vuosiensa verran syitä, miksi häntä niin kovasti rakastankaan. Lässynläätä luvassa, joten lukeminen tapahtuu omalla vastuulla ;)

1. Hän on aivan uskomaton pakkaus huomaavaisuutta, hellyyttä, vahvoja mielipiteitä fiksusti perusteltuna, syvällisyyttä sekä mitä loistavinta huumorintajua. 

2. Hän on kohteliain ihminen, jonka olen koskaan tavannut. Hän muistaa aina hyvät käytöstavat ja puhuu toisille todella kauniisti.

3. Hänellä on uskomaton kyky ottaa kaikki ympärillään olevat huomioon. Olipa kyseessä sitten tuttu tai tuntematon, hän ottaa kaikki samassa tilassa olevat ihmiset huomioon ja juttelee aivan varmasti jokaiselle. Jaksan aina ihastua tähän piirteeseen uudelleen ja uudelleen. 

4. Hän ei koskaan arvostele tai hauku ketään. Hän sanookin suoraan ettei halua tehdä niin, ja se on minusta valtavan hienoa ja arvostettavaa. Eri asia on sitten antaa palautetta jollekin aiheesta. 

5. Hän saa minut aina nauramaan. Aina. Jutut on joskus ihan höpsöjä ja hassuja, mutta muhun hänen huonoimmatkin vitsit uppoaa aina (koska ne on silti ihan parhaita). 

6. Hänellä on ratkaisu jokaiseen ongelmaan. Aina kun minulla tai kenellä tahansa on jokin pulma, hän osaa aina ratkaista sen - ja jos ei osaa, niin keksii kuka tai miten sen voisi ratkaista. 

7. Hänellä on maailman ihanin hymy, joka kaartuu usein toiselle puolelle söpösti.

8. Hän huomioi minut maailman ihanimmalla tavalla joka ikinen päivä, ja muistaa tekojen lisäksi kertoa kuinka paljon hän minua rakastaa. Eilenkin nukahdin sanoihin "Hyvää yötä, ihanainen", kun hän samalla kaappasi minut tiukasti kainaloonsa. Hän ottaa enemmän vastuuta kotihommista kun olen kiireinen tai stressaantunut, ja muistaa napata irttaripussiinsa aina pari susupalaa mua varten. 

9. Hän arvostaa ja kunnioittaa valtavasti vanhempiaan ja perhettään. Noita ihmissuhteita on ihana seurata vierestä. 

10. Hän antaa minun aina leikata hiuksensa, vaikka en todellakaan ole hyvä siinä hommassa. 

11. Hän mytystää vaatteensa vaatehuoneen hyllylle samalla maailman ärsyttävimmällä että rakastettavimmalla tavalla, joka saa välillä mun hermot riekaleiksi, mutta nostaa samalla hymyn huulille.

12. Hän on aina mukana mun tyhmimmissä ja hulluimmissa ideoissa, ja meillä on milloin mitäkin hupsuja tempauksia ja tekemisiä :D Hän on mm. suostunut mun kuvausidean takia puolitoista vuotta sitten makaamaan suossa.. Ehh.

13. Hän tulee valtavan hyvin toimeen mun perheen kanssa. Oon siitä niin onnellinen. 

14. Hän on täydellinen vastakappale mulle, ja innostutaan usein samoihin aikoihin samoista asioista. Tällä hetkellä meillä on villityksenä palapelit, joita tehdään aivan valtavalla innolla. Kuunnellaan myös samaa dekkarisarjaa BookBeatista parhaillaan.

15. Edelliseen kohtaan liittyen, rakastan sitä miten osataan nauraa sekä itsellemme ja toisillemme. Se ei ole lainkaan pilkallista tai pahansuopaa, vaan lempeää ja rakastavaa naurua. Pari esimerkkiä viime ajoilta mainitakseni; nauroin viime viikolla nukkumaan mennessä varmaan 10 minuuttia, kun Eskon tuuheat käsikarvat tuoksuivat vielä suihkun ja saunan jälkeen kukkaniityille, kun vahingossa onnistuin suihkuttamaan häneen Lumin turkinhoitosuihketta Eskon harjatessa koiraa. Toinen totaalirepeäminen oli, kun Esko oli eräänä aamuna mun nukkuessa kuunnellut äänikirjaa 45 minuuttia - ei siinä mitään, mutta hän oli kuunnellut mun kesken olevaa äänikirjaa omansa sijaan, eikä ollut hoksannut asiaa ennen kuin minä heräsin ja hoksasin asian :D Kyllä muuten räkätettiin molemmat.  

16. Rakastan sitä, miten hän aivan todella jakaa koko elämänsä ja kaiken minun kanssani, aivan kuten minäkin hänen kanssaan. Se on jotain aivan ihmeellistä, ja aiempien kokemusten jälkeen osaan olla siitä kiitollinen joka ikinen päivä.

17. Rakastan myös sitä, kuinka hyvää hän tekee minulle. Niin paljon menneisyyden mörköjä on kaikonnut hänen avullaan, ja viimein tuntuu siltä että osaan vain luottaa ja elää onnellisena, ilman turhia pelkoja ja stressiä. Sekin on ihan uutta. Äitinikin totesi, että Esko on parasta minun elämässäni.

18. Rakastan sitä, miten hän tekee maailman parasta perunamuussia ja makaronilaatikkoa. 

19. Hän on hyvin vaatimaton, eikä koskaan tee suurta numeroa itsestään. Ei, vaikka olisi aihetta. Ja tuo vaatimattomuus on hänen kohdallaan hyvin kaunista. 

20. Rakastan hänen syvällistä ja keskustelevaa luonnettaan. Meidän suhteen suola ja sokeri on syvälliset keskustelut, joita käydään päivittäin. Aiheena voi olla milloin mitäkin; ihan tavallisia päivän aikana tapahtuneita asioita, jotakin mieltä painavaa tai mitä tahansa maan ja taivaan välillä.

21. Hän on aivan valtavan fiksu, ja hyvin perillä siitä, mitä maailmalla tapahtuukaan. Vaikka minä en olisikaan asioista niin hyvin perillä, hän jaksaa aina avata mulle juttuja kärsivällisesti. 

22. Hän on kärsivällisesti tukenut mua kahden vuoden aikana milloin minkin asian suhteen. En ole helpoin mahdollinen kumppani, ja Esko sen varmasti tietää. Silti hän jaksaa aina olla mun tukena ja kulkea rinnallani läpi minkä tahansa asian. Hän on aina valmis kuivaamaan mun kyyneleet.

23. Hän saa minut tuntemaan itseni prinsessaksi. Kun sanon asiasta hänelle, hän vastaa vain "sinähän olet minun prinsessani". 

24. Hänen sylinsä ja kainalonsa on aina valmiina käpertymistä varten. Ja siinä jos missä tunnen olevani turvassa. Kunhan hän on rinnallani, selviän ihan mistä tahansa ja kaikki huolet tuntuvat paljon pienemmiltä.

25. Rakastan sitä, miten hän kutsuu minua kullaksi, miniksi, minikseksi tai prinsessaksi. Harvoin ollaan Jenni ja Esko, ja ollaan huomattu miten ihan särähtää korvaan jos kutsutaan toisiamme oikeilla nimillä :D Osataan olla arjessa välillä oikeasti todella lällyjä.

26. Rakastan sitä, miten hän sanoo vain asioita, joita tarkoittaa. Hänen sanoihinsa on helppo luottaa.

27. Välillä musta tuntuu, että hän tuntee tietyissä tilanteissa mut jopa paremmin kuin minä itse. Hän tietää kaiken mistä pidän ja mistä en pidä, ja tietää monesti ajatukseni ennen kuin ennätän ne ääneen sanoa. Ja sama toki tapahtuu myös toisinkin päin.

28. Rakastan sitä, miten hänelle meidän yhteiset arjen hetket ovat yhtä tärkeitä kun mulle. Jokainen ilta saunotaan yhdessä, käytetään Lumi lenkillä yhdessä ja yritetään vielä ehtiä katsomaan jotakin sarjaa yhdessä. Yleensä ei tarvii olla mitään spesiaalia, vaan nämä arjen hetket on parasta.

29. Rakastan sitä, miten hän söpösti "lässyttää" mulle samalla halaten, kun mulle iskee pikkukiukku tai napisen jostakin hänellä tekemättä jääneestä asiasta. Ja näin hän saa mut aina lopulta nauramaan..

30. Rakastan sitä, miten hän toimii ja on lasten ja eläinten kanssa. Se huomaavaisuus ja hellyys sulattaa sydämen joka kerta.

31. Rakastan häntä, koska hän on hän. Kaikkine ihanine piirteineen ja pikku "virheineen", jotka tekee hänestä täydellisen juuri minulle.

Hyvää syntymäpäivää rakas 

10 kommenttia :

 1. Voi apua miten ihana postaus ja niin nätit kuvat ♥

  VastaaPoista
 2. Aivan ihana tämä postaus, puhut niin kauniisti teidän suhteesta ja oottehan työ nyt aivan ihana pari! <3 Sovitte yhteen loistavasti, ei voi muuta sanoa! <3 :,) Upeat kuvat myös tässä postauksessa. ^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Milla, tulipa hyvä mieli sinun kommentistasi <3

   Poista
 3. Luin tän eilen ja hymy korvissa vieläpä, koska no siis ihanaa <3 Siis pakko kompata Millaa, ihana kun puhut niin kauniisti teidän suhteesta ja olette vaan niin kauniita yhdessä <3 Ihanasti ajateltu tehdä tällainen postaus, kun mies täyttää vuosia, varmasti luki hänkin näitä kohtia mielellään :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanainen <3 Hän kyllä onneksi totesi, että tuli melko hyvä mieli tästä postauksesta :')

   Poista
 4. En kestä miten söpöjä ootte<3

  VastaaPoista
 5. Olipas ihana teksti! Pisti kyllä minutkin hymyilemään, vaikken olekaan mikään kovin romantiikkaa rakastava ihminen, ainakaan enää. Ihana kuitenkin huomata, että olette onnellisia juuri toistenne kanssa ♥ On niin mieletöntä, että löytää vierelleen ihmisen, jonka kanssa on oikeasti hyvä olla ja jonka kanssa voi olla täysin oma itsensä, virheineen kaikkineen. Sitä alkaa arvostaa toista aivan erilailla, kun huomaa nauttivansa arjenkin yksinkertaisista ja pienistä hetkistä.

  Omat parisuhteeni ovat olleet todella kurjia ja edellinenkin oli henkisellä (ja osittain fyysiselläkin) tasolla todella kuormittava ja ahdistava niin minusta tuntuu hyvältä olla täysin vapaa nyt. Silti, kaikesta huolimatta, mä olen onnellinen kaikkien muiden puolesta, joilla on hyvä olla; ja oon siitä iloinen, että sulla on hyvä olla just Eskon kanssa.

  Olette söpöjä, pus ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanainen :) Se on kyllä oikeasti aivan mieletöntä. Ja mulle ainakin mieletöntä on ollut myös se, että arki voi olla tasaista ja onnellista, ja tuntua silti ihanalta. Tosi ikävä kuulla että sun aiemmat suhteet on olleet tosi vaikeita ja kuormittavia, tiiän itsekin tuon valitettavan hyvin. :( Mutta onneksi oot vapaa nyt, saat keskittyä elämään ja itseesi ilman turhaa kuormitusta. Mä niin toivon että oot onnellinen, ja varmasti löydät vielä onnen myös jonkun tyypin kanssa, joka kohtelee sua kuten ansaitset <3

   Poista

Blog Design by Get Polished