28. elokuuta 2019

KUKKAINEN SETTI & PIKAKUULUMISET

Näiden kuvien julkaiseminen elokuun lopussa ei edes tunnu mitenkään hassulta, kun ulkona on ihan uskomattoman lämmin ollakseen elokuun viimeinen viikko. Iltalenkillä Lumin kanssa tarkeni mainiosti sandaaleissa ja ohuessa paidassa, ihanaa! Taidanpa huomennakin vetäistä jotain keveää niskaan, koska seuraavaan kertaan voi kohta olla jo melkoisen pitkä aika edessä.

Tämä kuvissa näkyvä setti on Vilan, ja ihan mun lemppari :) Henkii kivasti aiempien vuosikymmenten fiilistä, ja on todella kesäinen ja hempeä. Tykkään!

Pikakuulumisina voisin kertoa, että mulla menee töissä oikein kivasti. Viime viikolla (joka oli mun toinen kokonainen työviikko) olin neljä päivää sairauslomalla kuumeen ja flunssan takia, ja vasta tämän viikon puolella on alkanut tuntua siltä, että oon viimein takaisin elävien kirjoissa. Viime perjantaina olin jo töissä, ja onneksi olinkin, sillä mieskin jo totesi että mun on parempi mennä oman mielenrauhani takia haha! Neljän seinän sisällä makaaminen tuskin tekee hyvää kenellekään pidemmän päälle..

Uskon, että tämä lukuvuosi opettajana tuo tullessaan sopivasti/aika paljon haastetta, mutta oon päässyt nykyiseen tehtävääni hyvin kiinni ja käytännön asiat alkavat olla hoidossa. Oon aina ajatellut alkuopetuksen olevan ehdottomasti mun juttu, mutta oon yllättynyt siitä kuinka mainiosti viihdyn yläkoulun puolella.

Viime viikonloppu vierähti nopsaa mökkeillessä blogityttöjen kanssa, siitä lisää myöhemmin ainakin instan puolella! Kävin myös matkalla Keski-Suomeen koeajamassa yhtä autoa monen epäonnisen viime viikkoisen korjaamokerran jälkeen, ja huomenna onkin tarkoitus suorittaa vaihto hieman uudempaan ja toivottavasti toimivampaan autoon. Vaikka oonkin tosi innoissani tästä, oon onnistunut useamman päivän itkemään rakkaasta bemarin raadostani luopumista. Saattaa kuulostaa hauskalta, mutta ihan oikeasti oon kaksi iltaa itkenyt, enkä mitenkään kovin vähän :D Välillä itkuun on sekoittunut myös naurua, mutta jotain aivan uskomatonta tämä kiintymisen taso taas. Luulin, että tämä olisi ollut vain ensiautoni kohdalla, mutta ehei. Ehken tämän enempää tästä asiasta kirjoita tähän palaan vaikka kerrottavaa riittäisi, vaan suuntaan nukkumaan ja valmistautumaan huomisen tunnemylläkkään. Voi miesparkaani, kuten äitini jo totesi.. :D

Hyvää yötä, ja tsemppiä loppuviikkoon!

6 kommenttia :

 1. Onpa ihana tää asu! <3 Tykkään tosi paljon tuosta, et ei oo mitään kukkanappeja vaan tuollaiset pelkistetymmät ja eri väriset. Ihanaa viikonloppua teille! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Milla! <3 Tykkään itsekin kyllä yksinkertaisista napeista näissä. Ja kiitos, sinne myös! <3

   Poista
 2. Onpas ihana asu ja niin kuin itsekin sanoit, henkii ihanasti menneitä vuosikymmeniä ♥ Tykkään siitä, kuinka tuohon punaiseen kankaaseen on yhdistetty valkoisia kukkia, tulee jotenkin todellisia fiftariviboja! Ainakin mun mieleeni :)

  Kiva kuulla, että sulla on mennyt töissä hyvin (vaikka kommentoinkin jälleen todella paljon myöhässä, heh)! On tärkeää, että töihin on mukava mennä, vaikka aamulla väsyttäisikin tai nousisi väärällä jalalla ylös sängystä. Mullekin on nyt tämän vuoden aikana tullut sellainen olo, että on ihanaa mennä töihin, vaikka työajat ovatkin ihan pepusta aina silloin tällöin. Sitä oppii kuitenkin arvostamaan tällaisia pieniäkin juttuja ihan eritavalla ♥

  Ja hei! Mun on pakko kertoa sulle salaisuus, joka ei tosin tämän jälkeen ole enää salaisuus :D Mutta silloin, kun mä olin nuorempi niin muistan, kuinka kiinnyin isäni ostamaan tummansiniseen Peugeotiin, joka oli vuosimallia -95. Meillä oli se monta vuotta ja vaikka siinä oli paljon vikoja niin rakastin sitä silti. Silloin, kun mun isäni osti uuden auton ja piti luopua vanhasta kunnon Peugeotista, mä aloin itkeä, eikä kukaan meinannut saada niitä kyyneliä tyrehtymään... En minäkään suotta kiinny asioihin, ehen... :D Joten I feel you! Vaikkei mulla olekaan ajokorttia taikka omaa autoa niin kyllä niihin menopeleihin silti kiintyy jollain tavalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos, ihana kun tykkäät! <3

   Myöhäinen kommentti ei kuule haittaa yhtään mitään :) Niinhän se sanontakin menee, että parempi myöhään, kuin ei milloinkaan! Tärkeetä on muistaa että varmasti mikään työ ei ole täydellinen, ja kaikista löytyy ne omat huonot puolensa. Kuitenkin on tärkeetä tehdä töitä ja löytää se juttu mistä nauttii, niin jaksaa myös ne ajoittaiset huonot puoletkin :)

   Haha, ihana että sullakin on tuollainen kiintymiskokemus autoon! :D Oon itsekin huomannut, ettei vikojen määrä vähentänyt sitä kiintymystä tai rakkautta yhtään, valitettavasti :D Kyllä niihin vaan kiintyy, ihana etten oo tän kans ainoa! :) <3

   Poista

Blog Design by Get Polished