28. elokuuta 2019

KUKKAINEN SETTI & PIKAKUULUMISET

Näiden kuvien julkaiseminen elokuun lopussa ei edes tunnu mitenkään hassulta, kun ulkona on ihan uskomattoman lämmin ollakseen elokuun viimeinen viikko. Iltalenkillä Lumin kanssa tarkeni mainiosti sandaaleissa ja ohuessa paidassa, ihanaa! Taidanpa huomennakin vetäistä jotain keveää niskaan, koska seuraavaan kertaan voi kohta olla jo melkoisen pitkä aika edessä.

Tämä kuvissa näkyvä setti on Vilan, ja ihan mun lemppari :) Henkii kivasti aiempien vuosikymmenten fiilistä, ja on todella kesäinen ja hempeä. Tykkään!

Pikakuulumisina voisin kertoa, että mulla menee töissä oikein kivasti. Viime viikolla (joka oli mun toinen kokonainen työviikko) olin neljä päivää sairauslomalla kuumeen ja flunssan takia, ja vasta tämän viikon puolella on alkanut tuntua siltä, että oon viimein takaisin elävien kirjoissa. Viime perjantaina olin jo töissä, ja onneksi olinkin, sillä mieskin jo totesi että mun on parempi mennä oman mielenrauhani takia haha! Neljän seinän sisällä makaaminen tuskin tekee hyvää kenellekään pidemmän päälle..

Uskon, että tämä lukuvuosi opettajana tuo tullessaan sopivasti/aika paljon haastetta, mutta oon päässyt nykyiseen tehtävääni hyvin kiinni ja käytännön asiat alkavat olla hoidossa. Oon aina ajatellut alkuopetuksen olevan ehdottomasti mun juttu, mutta oon yllättynyt siitä kuinka mainiosti viihdyn yläkoulun puolella.

Viime viikonloppu vierähti nopsaa mökkeillessä blogityttöjen kanssa, siitä lisää myöhemmin ainakin instan puolella! Kävin myös matkalla Keski-Suomeen koeajamassa yhtä autoa monen epäonnisen viime viikkoisen korjaamokerran jälkeen, ja huomenna onkin tarkoitus suorittaa vaihto hieman uudempaan ja toivottavasti toimivampaan autoon. Vaikka oonkin tosi innoissani tästä, oon onnistunut useamman päivän itkemään rakkaasta bemarin raadostani luopumista. Saattaa kuulostaa hauskalta, mutta ihan oikeasti oon kaksi iltaa itkenyt, enkä mitenkään kovin vähän :D Välillä itkuun on sekoittunut myös naurua, mutta jotain aivan uskomatonta tämä kiintymisen taso taas. Luulin, että tämä olisi ollut vain ensiautoni kohdalla, mutta ehei. Ehken tämän enempää tästä asiasta kirjoita tähän palaan vaikka kerrottavaa riittäisi, vaan suuntaan nukkumaan ja valmistautumaan huomisen tunnemylläkkään. Voi miesparkaani, kuten äitini jo totesi.. :D

Hyvää yötä, ja tsemppiä loppuviikkoon!

4 kommenttia :

  1. Onpa ihana tää asu! <3 Tykkään tosi paljon tuosta, et ei oo mitään kukkanappeja vaan tuollaiset pelkistetymmät ja eri väriset. Ihanaa viikonloppua teille! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Milla! <3 Tykkään itsekin kyllä yksinkertaisista napeista näissä. Ja kiitos, sinne myös! <3

      Poista

Blog Design by Get Polished