1. syyskuuta 2019

MÖKKEILYÄ LOMALEIVOLLA

Yhteistyössä: LomaLeivon Mökit

Sunnuntaimoi! Viikko on hujahtanut hirmuista vauhtia, ja niin kalenterikin kääntyi jo syyskuun puolelle. Hurjaa! Onneksi lämpö on hellinyt meitä vielä elokuun viimeisellä viikolla, jotta jaksaa pitkän talven yli odottaa seuraavia lämpimiä kelejä.

Palataan tässä postauksessa viime viikonloppuun, jolloin suunnattiin pienellä bloggaajaporukalla Keski-Suomeen mökkeilemään. Oltiin myös edellisenä kesänä Leivonmäellä mökkeilemässä, ja koska ihastuttiin paikkaan niin kovin, haluttiin mennä sinne uudestaankin! LomaLeivon Viola toivottikin meidät lämpimästi tervetulleeksi, ja niinpä suunnitelma oli valmis. Muut tytöt meni paikalle jo perjantaina, ja minä ajelin flunssaisena lauantaina perästä. Vähän mietin jaksanko puolikuntoisena lähteä, mutta onneksi lähdin!

 Tällä kertaa majoituttiin kauniissa Kaisla-mökissä aivan järven rannalla, josta päästiinkin näppärästi soutelemaan ja suppailemaan. Käytiin myös lauantaina mun saavuttua kohteeseen rapsuttamassa lampaita Violan ja Kalevin Röykkälän lammastilalla - on ne vaan niin ihania! Lisäksi meidän mökkiviikonloppu sisälsi hyvin perinteisesti herkuttelua niin grilliruoan, vohveleiden kuin tyttöjen tekemän herkullisen britakakunkin muodossa! Koska mökeillä on ihanat poreammeet, istuttiin me tälläkin kertaa poreissa melkoinen tovi höpötellen ja Never have I ever-peliä pelaillen. Vitsit miten kivaa olikin!

Kuva:  Julia

 Kuva minusta ja lampaista: Katja

Kuva minusta ja lampaasta:  Julia

 Tällaiset tyttöjen viikonloput tulee kyllä välillä niin tarpeeseen, ja oli todella kiva nähdä näitä mimmejä, joista osa oli mukana mökkeilemässä viime vuonnakin. Saatiin myös pari uutta vahvistusta mukaan, ja juttu kyllä luisti loistavasti.

Kiitos seurasta Marianne, Miina, Katja, Laura, Julia ja Jenny♥ Suuri kiitos myös LomaLeivon yrittäjille Violalle ja Kaleville, kun saatiin taas käydä rentoutumassa :)

 Kuva: Marianne

Ihanaa syyskuun alkua!

2 kommenttia :

 1. Olipas ihana hyvän mielen postaus ♥ Tällaiset mökkiviikonloput ovat kyllä niin parhautta, etenkin hyvässä seurassa! Näitä kuvia katsellessa tuli kieltämättä ikävä loppukesän maisemia, vaikkei nykyhetkenkään syksyisissä maisemissa ole mitään vikaa. Sitä vain alkaa aina ikävöidä sellaisia asioita, jotka ovat takanapäin tai joita ei siihen hätään ole saatavilla. Kiva kuitenkin lukea, että tämä viikonloppu teki sulle hyvää :)

  Nuo lampaat ovat niin söpöjä, en kestä! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, ihana kuulla tuollaista palautetta <3 Ja kyllä, tuollaiset mökkiviikonloput on aivan ihania! Maisemat on kyllä ihanat nytkin ulkona, mutta onhan kesä aina silti kesä <3 Luulen, että sitä ehtii tulla vielä kova ikävä pitkänä pimeänä aikana, joka kohta alkaa. Se on kyllä totta, että ihmismielellä on tapana kaivata asioita, jotka eivät sillä hetkellä ole saatavilla :'D

   Lampaat oli kyllä niiiiin suloisia <3

   Poista

Blog Design by Get Polished