15. joulukuuta 2019

JOULUFIILISTELYÄ

Täällä ollaan joulufiiliksissä jo ihan huolella. Oon ostellut joululahjoja pitkin syksyä, ja vielä olisi pari ihan pientä hankintaa tehtävänä. Rakastan fiilistellä joulua pitkään ja kunnolla! Tosin viime viikko oli sellaista haipakkaa jouluarviointien takia, ettei joulufiilistelylle jäänyt aikaa yhtään. Nyt on kuitenkin arvioinnit tehty ja tallennettu, joten voin huoletta vaihtaa fiilikset jo jouluisempaan moodiin ja aloittaa jouluun laskeutumisen. Viimeinen työviikkokin on varmasti melko paljon tavallisia rennompi. :)

 Kulunut viikonloppu kului Eskon perheen kanssa Ukkohallassa, jossa ehdittiin huolella herkutella ja nauttia yhteisestä ajasta. Käytiinpä myös Saunamaailmassa tutustumassa rentouttaviin saunoihin ja poreammeisiin, ja mun lemppariksi nousikin ulkoporeammeen lisäksi mielettömän söpö puolikkaan kananmunan näköinen päresauna! Toivottavasti saadaan tästä ihana, vuosia jatkuva pikkujouluperinne. 

Ukkohallasta jatkettiin tänään vielä Kuhmoon, ja pian käynnistellään matka Joensuuta kohti. Tuleva viikko tulee pitämään sisällään ystävien näkemistä, Sorjosen kolmannen kauden katsomista, joululahjojen paketointia ja ainakin yhden tekemistä, joululauluja ja pakkaamista pitkää lomaa varten. Ensi lauantaina mun töiden jälkeen lähdetäänkin Kuhmoon viettämään lomaa, ja koska miehelläkin on pitkä loma, ollaan varmaan melko pitkään Kainuussa.

Aika vähän oon jouluisia kuvia ehtinyt ottaa, mutta jospa tulevalla viikolla vähän jotain ehtisin. :) En kuitenkaan stressaa asiasta, tärkeintä on nauttia ihanasta jouluisesta tunnelmasta!

Ja hei, mitä tykkäät uudesta bannerista?

Tunnelmallista alkavaa joulunalusviikkoa! 

2 kommenttia :

 1. Joulu todellakin lähestyy, harmi vain, että etelässä on todella pimeää, eikä lumeasta ole tietoakaan... :( Toivottavasti tapahtuisi kuitenkin ihme ja saataisiin tännekin jälleen lunta, alkaa tämä alituinen pimeys nimittäin nyppiä!

  Toivottavasti sulla tulee olemaan ihanan rentouttava loma, varmasti olet sen tarpeessa! Ja banneri on kyllä todella kivan näköinen, tykkään niin paljon noista väreistä! Mukavaa vaihtelua, vaikka se edellinenkin oli todella kaunis :)

  Ihanaa joulunaikaa myös sulle ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, toivottavasti ehditte sinnekin saada edes vähän lunta jouluksi! Me vietettiin joulu Kuhmossa, ja siellä onneksi oli lunta ihan kunnolla :) Joensuussa ei sitten paljoa ollutkaan tänne palattuamme.

   Loma oli kyllä rentouttava totta tosiaan :) Tuli niin tarpeeseen. Toivottavasti sunkin joulun aika oli rentouttavaa ja onnellista! <3 Kiitos, ja kiva että banneri miellyttää sun silmää :)

   Poista

Blog Design by Get Polished