28. joulukuuta 2019

JOULUISIA HETKIÄ KUVINA

Joulukuuhun on mahtunut PALJON! Ja enimmäkseen tietysti niitä hetkiä, joita ei ole tullut kuvattua. Joulukuussa oon kuitenkin kaivanut kameran esille useammin kuin pitkään aikaan, ja on ollut ihan hauskaa päivittää ainakin Instagramia vähän aktiivisemmin. 

Oon aivan auttamaton jouluhöperö, ja siitä syystä halunnut ikuistaa jouluisia hetkiä muistoiksi kuvienkin muodossa. Ehkä ne reaaliaikaisimmat ja "aidoimmat" hetket on näkyneet kuitenkin IG:n tarinoissa, mutta jaetaan kuitenkin joitakin hetkiä täälläkin.

Joulun aika ollaan vietetty Kuhmossa, ja tämä reilu viikko on sisältänyt molempien perheiden ja lähipiirin näkemistä, yhteistä aikaa suvun kanssa, lapsuuden ystävän ja hänen perheensä näkemistä, lukioporukan näkemistä, paljon pelailua ja naurua, ulkoilua, lahjojen vaihtamista ja liian paljon herkuttelua. 

Kuhmossa oleilu jatkuu uuteen vuoteen asti, ja sitten siirrymmekin Joensuuhun ja hiljalleen kiinni arkeen. Mulla työt jatkuu vasta 7.1., joten ehdin työstää senkkiprojektia vielä ennen töiden alkua!

Ihanaa joulukuun loppua ja onnea tulevaan vuoteen 2020!

9 kommenttia :

 1. Ihania kuvia oot räpsinyt, niin talvisia ja jouluisia <3 Mullakin on kameraa tullut käytettyä enempi nyt, mutta vaan vauvan kuvaamiseen :') Pitäis kuvailla enemmän ihan muitakin hetkiä, koska niitä on kiva jälkeen päin katsella ja sais ehkä jotain matskua blogiinkin ;D

  Oijoi oletan että nuo ulkoilukuvat on otettu Kuhmossa, siellä on hurjan kaunista, kunnon winter wonderland <3 Mua harmittaa kun ei kehdata lähteä pienen kanssa uudeksi vuodeksi Suomussalmelle, kun aika pitkä matka - sielläkin vissiin yhtä paljon lunta olis ja ai että mä nauttisin niistä maisemista :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kata <3 Oi voi, vauva onkin ihana kohde kuvaamiselle! <3 Vähän sama homma mullakin, eli pitäisi aktivoitua kuvaamisessa ja kaivaa kamera useammin esille!

   On joo Kuhmosta ulkoilukuvat, ja oli kyllä todellakin kaunista! :) Varmasti ois kyllä Suomussalmellakin ollut lunta reilusti - toivottavasti uusi vuosi oli kiva, vaikkette sinne päässeetkään <3

   Poista
 2. Oispa täällä eteläisemmässäkin Suomessa lunta, mut ei ainakaan vielä :( Joka tapauksessa ihania kuvia!! Kuulostaa muutenki siltä, että sulla on ollut rento ja kiva joulu <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äh, voi ei! Täällä Joensuussakaan ei viime aikoina oo juuri ollut, mutta ihan pari päivää sitten alkoi lunta tulla, ja näyttäisi tulevan lisää tulevalla viikolla :) Jospa siis sinnekin!

   Ja kiitos kovasti! <3 Ihanaa uutta viikkoa :)

   Poista
 3. Ohoh, unohdin kommentoida tähän aikoinaan kun tämä tuli julkiseksi. :) Ihania kuvia tässä postauksessa, tosi jouluinen tunnelma ja on muutenkin ollut tosi kivata seurata teidän joulukuuta Instankin puolella. ^^ Toivottavasti lumet pysyvät edelleen täällä, vaikka osa onkin jo sulanut - on niin paljon valoisampaa ja mukavampi yleensä ajaa / kävellä, kun taas nyt muutamien plussapäivien jälkeen saisi taas luistimet kaivaa esille. :D <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei se mitään, aina ehtii myöhemminkin mikäli jäi jotain mielen päälle :) Kiitos Milla! <3

   Harmi kyllä että kommenttien välissä ennätti jo aikalailla kaikki sulaa pois, mutta toivottavasti nämä juuri saapuneet pysyvät! :) On niin paljon valoisampaa. Hurjan liukasta kyllä tosiaan oli tuossa välillä!

   Poista
 4. Aivan ihania kuvia, niin tunnelmallisia ja näistä kyllä tulee mullekin jouluinen fiilis, vaikkei joulu olekaan mun lempijuhlapyhäni. Te olette ainakin saaneet nauttia lumesta, näyttää niin kauniilta ♥ Talvi taitaa jäädä tänä vuonna väliin täällä Etelä-Suomessa, mutta toivotaan jos ensivuosi olisi parempi. Joka tapauksessa, ihania kuvia ♥ Toivottavasti teidän joulu ja uusivuosi sujuivat myös mukavissa merkeissä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Emmi-Stina <3 Kuhmossa oli lunta ihanasti, enkä malta odottaa että ensi viikonloppuna päästään taas nauttimaan noista lumisista maisemista :) Toivotaan että siellä etelämpänäkin tulisi lunta edes vähän! On ollut täälläkin kyllä tosi surkea talvi, mutta jospa se vielä tästä.

   Kiitos, sujuivat kyllä, ja toivottavasti sullakin! :) Ihanaa alkavaa viikkoa! <3

   Poista
 5. Hei muru, kylläpä on ihanaa tulla lukemaan sun blogia monen kuukauden jälkeen. <3 En tiedä mikä blokki mulla on ollut, kun en oo pystynyt lukemaan blogeja. Niin paljon inspiraatiota täältä saa, sun blogista varsinkin. Upeita kuvia, ihania fiiliksiä, rakkautta. <3 Ikävä sinua jo :-*

  VastaaPoista

Blog Design by Get Polished