ABOUT

Blogin takaa löytyy 24-vuotias luokanopettajaksi viidettä ja samalla viimeistä vuotta opiskeleva nuori nainen Joensuusta.  Tavoitteena oppia elämään hetkessä ja nauttia elämästä täysin siemauksin. Sydäntä lähellä ovat korkokengät, rikossarjat, turkinpippurit, sateenropina, haaveilu ja kynttilät sekä bolognese Lumi. Harrastuksiin kuuluu teen ja rikossarjojen suurkuluttamisen lisäksi liikunta eri muodoissaan, sekä uudelleen henkiin herätetty lukuharrastus. 

Bloggaamisen aloitin vuonna 2013, jolloin myös tämä blogi on perustettu. Monia blogeja seurattuani aloitin itsekin bloggaamisen, koska haluan jakaa ja saada inspiraatiota, sekä toteuttaa itseäni kirjoittamisen ja kuvaamisen kautta. Myös kanssakäyminen ihanien lukijoiden kanssa on koko bloggaamisen sokeri ja suola! Vaikka bloggaan itseni takia, voin myöntää ettei tänne kirjoittaminen olisi läheskään samanlaista ilman teitä. Nöyrä kiitos siis jokaiselle ruudun toisella puolella blogiani lueskelevalle ja juttujani kommentoivalle! 

Blogistani löytyvien aiheiden kirjo on laaja, painottuen kuitenkin tyylipostauksiin. Tyylini onkin muuttunut paljon vuosien saatossa, ja matkaa on hauska seurata blogin avulla! Vaikka en varsinaisesti muotia liiemmin seuraa, on pukeutuminen ja kaikki tyyliin liittyvä lähellä sydäntäni. Näiden aiheiden lisäksi blogista löytyy postauksia liittyen muuhun elämääni, sisustukseen, ruoanlaittoon sekä matkusteluun. Blogissa keskitytään onnen hetkiin ja positiiviseen asenteeseen kuitenkaan kaihtamatta vastoinkäymisiä ja aitoa elämää!

Lämpimästi tervetuloa seuraamaan blogiani, antoisia lukuhetkiä!


Blog Design by Get Polished